Premiére Fico, Zeman a ČSSD děkuje za radu, jak hospodařit

Premiér Slovenska Fico na sjezdu ČSSD sklidil obrovský aplaus. Vysvětlil, jak je vynikající mít jednobarevnou levicovou vládu, euro a euroval.

Nyní to občané České republiky, prognostik Zeman (dnešní prezident) a strana ČSSD zažívají v přímém přenosu. Fakt je to vynikající. Není se na koho vymlouvat a v příštích volbách bychom vývoj měli pozorně sledovat! Včetně ekonomů, jako je bývalý víceguvernér Niedermayer. Pozorujme v této bratrské zemi eurovýhody, při vyhlášeních prezidenta Zemana a ČSSD, jak se těšíme na euro a eurozónu. Výhodnost je nakažlivá...

Do voleb je něco přes rok: sledujme a porovnávejme vývoj!


 Premiér Dzurinda padl pro neschopnost (údajnou) a vyhrál levicový slibovač a rétor Fico. První polovinou krize pravicová vláda Slováky nezničila. A co skvělý a jedinečný Fico s jednobarevnou vládou zatím dokázal?(prý ji budeme mít také)

Raketové zadlužení Slovenska pod jednobarevnou vládou nemá obdoby

Loni se zvýšil dluh Slovenska o téměř devět procentních bodů a překonal dosavadní maximum 50,3 procenta z roku 2000. V roce 2008 přitom klesl na 27,9 procenta. V porovnání Česká republika s českou korunou a prý totálně neschopnou vládou dosáhla loni skoro poloviční hodnoty. Dluh Slovenska loni překročil 50 procent hrubého domácího produktu a dostal se na nový rekord 52,1 procenta. Na konci roku se očekává 55%!!
Tleskejme Slovákům, jak krásně si vedou v eurozóně s eurem, eurovalem a jednobarevnou socialistickou vládou. .

P.S. S čísly se dá různě žonglovat, minulý rok si Česká republika započítala církevní restituce, což tento rok nebude. Počkejme si a před volbami porovnejme. To napoví víc, než sáhodlouhé sliby politických stran! Máme čas porovnat sliby a realitu!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...