Nenastává čas poslat USA k čertu?

 

Ano, v době našich otců a dědů zachránily USA Evropu. Lépe řečeno pomohly zachránit. V tu dobu patřily banky lidem z USA, zbrojní průmysl neničil celý svět a byl regulován zákonem o neútočení a migrační politika byla také naprosto jiná.

Ty doby jsou dávno pryč, banky a zbrojní průmysl už lidu USA nepatří, bomby padají, jak si která skupina vymyslí, aniž americký parlament může zasáhnout, děti tvrdě vychovávají své rodiče a do celého světa se tlačí filmové hromadné vraždy, emancipace a zrůdnosti, jedna větší debilita než druhá, která razantně předčila exkluzivní tvorbu SSSR! Chlap + chlap je výše než manželství, normální rozmnožování je zrůdnost a svět (západní)se hroutí. Duševně...

 

Šestnáctiletý vrah, co ožralý zabil ve vysoké rychlosti autem čtyři lidi, dostane podmínku, protože je obětí bohatství. Mamon je prý polehčující okolností. To jsou dnešní USA!

 

Po několikerém zmasakrování civilních Afghánců další tragédie americké vojenské zločinnosti: 13 svatebčanů v Jemenu bezpilotní letoun USA pozabíjel. Místo šťastné budoucnosti smrt! Úmyslná. No a co, žádný pilot tam nebyl, tak za to může Bůh, křižují se majitelé zbrojovek. Třikrát zdrávas a Otčenáš to zahladí. Kdo potrestá vojenské zrůdy, co zabíjí civilisty? Obama udělá ty ty ty a jde se zabíjet z Jemenu jinam. Třeba zase do Palestiny, z Palestiny do Iráku, z Iráku do Sýrie a čert by byl v tom, kdyby se nenašel někdo, koho postřílet.

Mimochodem, na co si třeba ti pitomí Pakistánci stěžují, když nevinných civilistů pozabíjeli jenom 67? Tak musí držet hubu jako aktivisté na lodi, co byli postříleni izraelským komandem, protože si jen tak jeli demonstrovat a protestovat.

Jak by se zachovali na Ukrajině dle not USA a Izraele? To by náměstí  rozbombardovali stejně jako v Číně? Hlavně, když jiné kritizují a za výchovu dětí trestají rodiče.

Proboha, to zase musíme pod křídla Ruska, abychom se dostali ze sféry zvrácenosti, tentokrát ideologie ze západu? Skutečně je to nekonečný boj?

 

Nějakých třináct pitomých civilistů kdesi. No a co, tak chcípli americkou raketou. Svět se nezastaví. Zato jeden voják - zabiják, na oplatu pomstěn černochem, obletí celý svět.

A tak mi stále víc vrtá hlavou: jakouže to stáž dělali a dělají v USA naše špičky politicko-justičního nebe jako Bradáčová, Zeman, naposledy Bělobrádek...?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 3 roky

ČNB devalvovala korunu - nedej Bože, aby dolar klesal a Euro ! Ještě, že je ČNB

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...