Je za možným zločinem Šlachty s Ištvanem strach, že budou následovat Ratha?


 (Fota z cizích zdrojů zveřejněna k důkazům v textu)

 

Zda jsou totální gauneři, kterým teče do bot, prosím posuďte sami. Drzost, kterou se tato banda snaží už po několikáté zmanipulovat veřejnost, aniž zatím známe pozadí, má další pokračování.

Ištván se Šlachtou předložili sestříhané video, na kterém bylo komentářem doplněno, jak byli hodní a milí. Dobře, položme si pár otázek, na které odpověď není a z autentických záběrů z veřejných zdrojů vidíme fakta.

Co je to opasek, slangem „medvěd“?


Pouta zvaná "medvěd"
Pouta zvaná "medvěd"

poutací opasek pro předvádění vězňů - tzv. "medvěd". Vyroben z kvalitní kůže, vyztužený kalenou ocelovou planžetou po celé délce opasku. Pevnost opasku je zvýšena průběžným masivním pronýtováním kožené části s planžetou. Součástí opasku je řetízek pro připnutí pout, který má zavařená oka. Tento „medvěd“ se používá pro nejtěžší zločince. Například při zatýkání albánsko-ukrajinské mafie. A proti pani…. Nagyové.  Toto nejvíce používalo gestapo a komunisti v padesátých létech.

 

"medvěd" opasek v praxi
"medvěd" opasek v praxi

 

Po roce, kdy z veřejných zdrojů bylo známo, že někdo sledoval pani Nečasovou a bylo podezření na pani Nagyovou (takže kdyby se dělo něco strašného, stopy by dávno byly zameteny) Ištván se Šlachtou oznámili, že si vzali ze sejfu 150 milionů a mnoho kil zlata. Proto byla zatčena Nagyová. Je jasné, že toto mnoho lidí nezarazilo. Tolik peněz z korupce, tak asi tam byly samopaly, granáty, ostrá ochranka, takže nástroje k vylomení dveří a zakuklenci byli na místě. Ouha…

Něco se zvrtlo…

 

„'Medvědem' se v zákoně 555/1992 Sb., o vězeňské službě a justiční stráži ČR míní ‚donucovací prostředek' charakterizovaný jako ‚pouta s poutacím opaskem'," oznamuje večer Horáček na svém profilu. „Příslušník" je podle Horáčkových slov oprávněn použít jej proti „osobám, které ohrožují život nebo zdraví, úmyslně poškozují majetek nebo násilím se snaží mařit účel výkonu zabezpečovací detence, výkonu vazby nebo výkonu trestu odnětí svobody, nebo narušují pořádek nebo bezpečnost v prostorách Vězeňské služby, ve věznici pro místní výkon trestu, v budovách soudů, jakož i jiných místech činnosti soudů, budovách státních zastupitelství nebo ministerstva a v bezprostřední blízkosti střežených objektů."

 

Co vidíme na záběrech police? Mírumilovnou domluvu, kdy přátelští policisté se starají dokonce o psy…

přátelský sestřih
přátelský sestřih

 

Co řekl Šlachta?

 

Nastala doba, abychom se začali aktivně bránit

Šlachta uvedl, že záznam zveřejňují jako obranu proti neustálému napadání. Postup policie hlasitě zpochybňoval tehdejší premiér Petr Nečas a Nagyové dcery i obhájci.

"Myslím, že nastala doba, po tom prošetření, abychom se začali i my aktivně bránit, protože já si nemyslím, že je tady nějaká možnost, abychom byli srovnáváni s gestapem, StB a hovadským chováním, jak jsem se tento týden dočetl," řekl Šlachta.

"Byl to standardní postup, který děláme, nikdo nevběhl do bytu, nikdo nikde nemlátil, žádné beranidlo použito nebylo, jak vidíte," dodal Šlachta. "Ty osoby v kuklách, jak vidíte, se okamžitě stahovaly a v žádném případě u toho zákroky nebyly," dodal.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/video-ze-zadrzeni-jany-nagyove-dz6-/domaci.aspx?c=A131222_125126_domaci_hv

 

Určitě Šlachta nelže
Určitě Šlachta nelže

Jenomže co s tím? Podle oděvu, podle „opasku“ vidíme, že se jedná o stejné příslušníky. Podle Blesku  ČTK vidíme pani Nagyovou, tudíž je už po zákroku. A podle snímků, pokud nejsou dokresleny, vidíme obnažené hlavy?

"Šlo o profesionální přístup ze strany mých lidí, nic co by popisoval Petr Nečas jako nepřiměřený zásah," dodal Šlachta.

 

Mírumilovní přátelé
Mírumilovní přátelé

Pokud tuto gangsteřinu viděl Petr Nečas, lze uvěřit tomu, že to byl „velice citlivý zákrok“, jak naznačuje sestříhaný záznam na oblbnutí veřejnosti? A stačí se podívat, jak tupě reaguje veřejnost na idnes v diskuzi, protože z nenávisti věří Šlachtovi každé slovo. Jak je možné, že tyto dokumenty nejvyšší státní zástupce neprověřuje z veřejných zdrojů?

Jak to, že po tak mírumilovné akci má Nagyová  bolestivého „medvěda“ jako vrah? Co se stalo mezi mírumilovnou, pokojnou diskuzí, kdy evidentně vystrašená dáma odchází a před domem má pouta nejtěžších zločinců? Co dělá veřejnoprávní televize, že nepodává trestní oznámení na Ištvana a Šlachtu? Jak je možné, že totéž nedělá Mf Dnes? Tyto záběry jsou volně dostupné na internetu a důkazy jsou jasné! Kde je 150 miliónů, kterými Ištván srazil vládu? Kde jsou kila zlata, kterými Ištván se Šlachtou totálně destabilizovali celý stát? Utratila se navíc miliarda za předčasné volby, protože lidé uvěřili kriminální spolčenosti vlády jako mrtvole 17. listopadu 1989?      

Přátelská návštěva ve čtyři ráno
Přátelská návštěva ve čtyři ráno

 

Toto je největší zločinec s "medvědem"
Toto je největší zločinec s "medvědem"

Reakce z Mf Dnes

Josef Komenda

Tak Nečas ze sebe opět udělal lháře a troubu, ale přesto bude jistě vřískat, jak byla porušena práva jeho státem placené milenky a jak to nikde ve světě nemá obdoby.

 

Policisté přivádějí 14. června zadrženou Janu Nagyovou na policejní služebnu v ostravské Masné ulici.


Cha cha cha cha z iDnes

Ondřej Kalman

Takhle brutální zásah jsem ještě neviděl... Skoro se to může měřit se silniční kontrolou ;-D

Petr Tloukal

Tato policejní brutalita je ve světě nevídaná, doufám že to soud pro lidská práva nenechá jen tak. ;-)

Martin Olešný

Když taková špína chlap může být premiérem, to je pravá katastrofa ...Šlachtovým hochům palec nahoru, jen tak dál, padni komu padni!!!

A s příslovečným jménem Jaroslav Moudrý

Mně se líbilo, jak Nagyová říká, jestli musí být zapnutá ta kamera, a policajt odpoví, že ano, kvůli dokumentaci, ted vidíte proč...lži politiků neznaj mezí, oni si opravdu do tý pusy nevidí...oni tomu co říkaj opravdu věří...

Má Šlachta s Ištvanem hlupáky na "háku"? Nebo je to poslední extáze před zatčením?

Takže závěrem: sestříhané video ukazuje pokojný zákrok a žádost, aby se pani Nagyová dostavila na policii. Protože to bylo pokojné, kukly a nástroje se nepoužívaly. Šla v klidu a donucena nebyla. Tudíž ani opasek, ani zakuklence nevidíme. Tak co je sakra na těch fotkách z čtk, Blesku a Lidovek? Všichni lžou, jenom Ištvan a Šlachta ne?

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 3 roky

Když se řekne A, mělo by následovat i B.:
Autor: J. Matuška Datum: 23.12.2013 10:09

Expremiér Petr Nečas by se měl vyjádřit k uvedenému video záznamu ze zatčení Jany Nagyové. Manželé Nečasovi nyní vypadají jako lháři. Také na npd už jeden diskutér na tento rozpor upozorňuje. Škoda ale, že se Moravec nezeptal na důvod, proč vůbec došlo kazatýkání v té době. Takhle zatýkala kdysi STB.

================

K této mé včerejší poznámce na Virtually dodávám: Poslanci příslušného výboru, kde se promítal celý záznam ze zatčení, by měli dostat souhlas k popisu celého záznamu. Druhá možnost je, že bude umožněno promítnutí celého 20min. záznamu.
=======================
Z diskuze na NP.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...