Je snad prezident Obama rukojmím amerických teroristů?

 


Kdo je skutečným pachatelem?
Kdo je skutečným pachatelem?

A prezident Zeman .....?  Nejsem obětí konspirací a čtenářem scifi. Základem mého myšlení je rátio, podkládané vždy několika stejnými důkazy, někdy desítkami důkazů, než si ustálím názor, za kterým tvrdě jdu. Takže když jsem poprvé četl o 11. září.2001 publikovaném v USA i u nás, že při dnešním prošpikovaném světě tajnými americkými a izraelskými rozvědkami je oficiální verze USA nesmysl, hluboce jsem tuto teorii podcenil.



Přiznávám, byla to moje chyba, že jsem to bral jako doslovně fantasmagorii.

 

Bohužel pro lidstvo této planety se stalo od této doby tolik prokazatelných a veřejně dohledatelných ničemností, že už nastal čas se ptát: je americký prezident obětí klamu? Vymkly se tajné a špionážní skupiny kontrole americké administrativy a jsou součástí mezinárodního terorismu? Nebo je tato šílená eskalace zpravodajských služeb a ovládnutí masmédií (mimo zatím internetu) v rukách americké a izraelské administrativy a protože nelze tolik ohnisek uhlídat, náhle se vynořují na povrch zločiny, jejichž základem je americká vláda? Zanechme otazníků, přejděme k faktům. Protože kam vstoupila americká tajná služba a následně vojska, pozůstatkem jsou vraždy, šílenství a smrt!

 

Kdyby neuprchl Snowden, nikdy bychom se nedozvěděli, jak je prošpikována celá síť  komunikačního systému komandem amerických tajných služeb. Že už nejsou pronásledováni obyčejní občané a zneužíváni k zločinům, ale že se to týká politických a ekonomických špiček celého světa. Od Putina, přes Merkelovou, francouzské, anglické premiéry, prezidenty… Ne, nemá cenu vyjmenovávat. Ty děsivé zprávy, že o nás vědí vše, jsou jako důkazy už předkládány veřejně. Je to šílené. Zvrácené a zrůdné. (Nedělám si iluze, že v menším měřítku, než izraelsko-americká špionáž, je i v Číně, Rusku či jinde) Co však tím sleduji.

 

V okamžiku, kdy jsem z hrůzou zjistil, jak tato špionážní a kontrašpionážní komanda pracují, že jsou jim podřízené telekomunikace, internet, Google a na zemi se bez nich nepohne ani myš… A v tomto světě prošpikovaném křížem krážem špionážními komandy se najednou zjeví obří letadla přímo v New Yorku, neslyšitelně a neviditelně, s piloty neznámo odkud a i s pasažéry narazí do nejvyšších budov USA. Není problém uvěřit, že teroristé zabíjejí. Ale co je to za skupinu, která pronikne největší špionážní sítí v USA dokonce více letadly a nikdo je nezachytí? Obřími letadly? Nikdo nic nevyzradí, nikdo neudělá chybu, navigace až do poslední chvíle je excelentní..  A právě tato fakta, nikoliv fantasmagorie mi po útěku Snowdena otevřela oči a já si dával do souvislosti věci, které jsem dřív neviděl. A tvrdou ránu jsem dostal mezi oči odborníkem na letectví před čtrnácti dny v čt: obří letoun, který se ztratil, ale předtím prudce změnil směr a vracel se na kontinent, pak prudce měnil výšku a ztratil se z dohledu… Špionážní družice především americké to stoprocentně vědí. Ale kdyby to dali veřejnosti, prozradily by, co vše špionáž dokáže…. (Pak to bylo vystřiženo, opakování nebylo)

Tehdejší premiér Zeman  řekl, že ho Američané nutili, aby prohlásil, že byl útok 11. září 2001 na věže Světového obchodního centra v New Yorku naplánován v českém hlavním městě. "Měli jsme sehrát roli užitečného idiota, z jehož iniciativy vznikne válečný konflikt a na jehož hlavu se sesype všechna kritika, až se zjistí, že žádná 'irácká stopa' a propojení na Al-Káidu neexistovalo,".....

Jenom jako další důkaz:


Americká vládní agentura na Kubě tajně spustila sociální síť, na které se Kubánci měli domlouvat na organizování nepokojů. Doufali, že tak spustí "Kubánské jaro". Uživatelé sítě o cílech americké vlády nevěděli - ani o tom, že Američané sbírají jejich osobní údaje a příspěvky analyzují. Ve chvíli, kdy počet uživatelů patřičně naroste, by správci sítě přidali i politická témata a tím Kubánce inspirovali k tomu, aby organizovali protesty a nastartovali "Kubánské jaro". Twitter podobným způsobem posloužil při íránské "Zelené revoluci" v roce 2009.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/americka-agentura-chtela-odstartovat-revoluci-skrz-kubansky-twitter-1kw-/zahranicni.aspx?c=A140403_191612_zahranicni_vez

 

A tak si kladu i další otázky stále naléhavěji:

Kde se bere ve svobodné zemi USA tolik duševně vyšinutých?

Kde se bere tolik masových vražd s diagnózou posttraumatická stresová porucha? Např. dnes: Podle posledních informací muž zabil tři lidi a 16 dalších zranil, následně spáchal sebevraždu. Podobný incident se ve Fort Hood odehrál v roce 2009, kdy major americké armády Nidal Malik Hasan postřílel 13 lidí a další tři desítky zranil. Loni ho soud za tento čin odsoudil k trestu smrti.

Zabíjení ve školách

Ve školních budovách chodí ozbrojené komando, jsou tam detekční rámy a přesto hromadné zabíjení není ojedinělé. Proč americké děti žijí v terorismu a v Československu nic takového až do otevření hranic nebylo? Ne, to nění platba za svobodu. To je zrůdná výchova, do které nutí svět americká administrativa a my to slepě i s donucením přebíráme!

A pak s úžasem hledíme s ústy otevřenými k Americe, co zase ti rodiče dělají, když si už s výchovou nevědí rady a vláda jim hrozí vězením:

Bezmoc, bezmoc a bezmoc

Američan Craig Schlichenmeyer už měl dost neuklizeného pokoje své sedmnáctileté dcery, a proto sáhl po radikálním řešení. Otec a voják z okrsku Long ve státě Georgia jí jednoduše celý pokoj vystěhoval na příjezdovou cestu před dům a opatřil ho cedulí s nápisem: „Haley, pokoj je přestěhovaný na cestu/Příště si ukliď.”

Příběh dala stanice WTOC i na svou stránku na sociální síti, kde už nasbíral tisíce komentářů, které Schlichenmeyera většinou chválí. "Líbí se mi, co jste udělal. Doufejme, že si tuhle lekci z odpovědnosti zapamatuje," napsala například jedna z místních matek.

Rodiče se snaží navzájem trumfovat? Podobné příběhy jsou čím dál podivnější a horší. Vychovávejte děti, aniž byste se u toho museli dostat do zpravodajství," napsal jeden z komentátorů.Reagoval tak patrně na případ matky Geny Poolové ze stejné oblasti USA, která přinutila svou dceru Carlie stát na veřejném místě s cedulí, na které byl nápis: "Jsem bezohledná tyranka, a nelituju toho." Chtěla ji tak potrestat, když zjistila, že se její dcera dopouští šikany.Svačiny v pytlících na psí exkrementy, pyramidy špinavých talířů a prádlo na podlaze vydrželi ignorovat a přehlížet rodiče tří dětí. Rodiče z Kanady tak stávkovali šest dnů, než se jim podařilo donutit nepořádné děti k domácím pracím.

 

A já si vždy znovu připomenu veřejná slova Madeleine Albrightové Václavu Havlovi, že Amerika je stát neomezených možnosti: na indexu za násilí a sexismus jsou Karafiátovi „Broučci“ pro děti a čtou se tajně pod lavicí, aby vedle v kině dávaly zabíjení motorovou pilou, řezání hlav a filmová krev cáká málem až do diváckých sedadel… A americká zvrácenost se pozvolná rozlejzá do celého světa. Za odhalené ňadro se málem trestá soudně, ale pornoprůmysl a soulože ve školních lavicích jsou Hollywoodem dávány jako nejfantastičtější svoboda USA!! Děti se soudí s rodiči, že jim nedají na „chlast a fet“, ale za výchovné plácnutí na zadek se děti odebírají a rodiče jsou souzeni.

Musí dojít ta americká zvrácenost až k nám?

 

Neměl nakonec Čapek pravdu v knížce RUR, posléze v "Bílá nemoc": nesnaží se USA podchytit excelentní mozky a ze zbytku většiny lidí udělat dementní roboty, slyšící pouze na rozkaz nadřazenémo mozku? A pak vymýváním mozků a harašením šílených zbraní dostat svět... Vlastně kam? Mimochodem, právě proto používám pouze internet jako takový, ale sociální sítě už ne!

Petr Pokorný

 

 

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...