Babiš v OVM lhal: hlavní viník výbuchu je Stropnický

 

Nepřebral munici!
Nepřebral munici!

Lži, obviňování druhých, lži, obviňování druhých je stále stejná písnička Babiše jako ministra. My makáme a demokracie nám to kazí. Za výbuch může ten a ten, minulá vláda, hejtman, soudruzi z Moskvy….

 

K čertu s touto propagandou! Stropnický nepřebral sklady!

 

V každé firmičce Babiše chodí bezpečnost práce, ptají se na kraviny, dívají se i na WC. Kominíci kontrolují komíny, státní úřady v čele s ministerstvy mají kontrol víc než mají čas na vlastní práci. Kontroluje se papír, tužky, odpadkové koše, hadříky…Dělají se audity auditů. Kravina stíhá kravinu. A zde velmi závažný muniční sklad je bezprizorní už rok? Neuvěřitelné!

 

Lidé podle EU musí mít závodní doktory, byť ten neví o zdravotním stavu nic a karta je u klasického obvodního. Platíme kontroly kontrol a už ani nevíme co!

 

A najednou šaškové z vlády v čele s ministrem války  Stropnickým a Babišem tvrdí, že muniční závod převzal ministr, aniž by se zajímal o protokoly,  o stav armády, o jejich výstroj a výzbroj? Stropnický, který nechybí u žádné politické diskuze o tom, jak bude líp, dělá divadlo jako druhé zaměstnání, točí filmy, tudíž na melouchy má čas, ale už si nenajde čas na kontrolu výstroje a výzbroje armády při předávání funkcí? Soukromé firmy mohou vlastnit vše, pane Babiši. Komunismus už padl. Ale stát musí mít v rukách kontrolní orgány, On je dokonce má, kontroluje kde jakou kravinu, aby ušetřil deset korun. Sám říkáte, pane Babiši, jak jste několik korun ušetři za papíry...

Stát naprosto selhal po volbách, kdy nejnebezpečnější zbraně, systémy a sklady nikdo nepřebral. Na vojně by šel okamžitě provianťák a velitel skladu, pokud by zásoby a munici nepřebral po minulém,  do basy!

A co vy, jako ministři? .

 

Je snad armáda pro Babiše a Stropnického vedlejší produkt Bude líp  jako Nagyová pro Rittiga a hvězdu Ištvana?

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Brabec
před 2 roky

S tou diverzí lze souhlasit. Ukrajinců je tady dost a je mezi nimi dost grázlů. Jinak připomínám, jak na Staromáku měli "svůj" Majdan, některé radnice vyvěsily ukrajinské vlajky, občas je demonstrace s ukrajinskými vlajkami,....taky výbuchy ! stále se tady někdo snaží (US a jeho ukrajinští obdivovatelé,...)?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...