Americký státní terorismus tentokrát ekonomický: rating

 

 

 

f

Vykrucuje se Putin obviněním snížení ratingu  a obviněním

Standard & Poor’s,  nebo je to mezinárodní  podvod?

 

Popsali jsme si zatím dva druhy terorismu USA: politický a vojenský. Proč se bojí či nechtějí popsat ekonomové jako třeba Pavel Kohout terorismus a vydírání ekonomické? Popišme si to nejdříve "lajcky".

 

 Důkazy jsou jasné! Řízený, mezinárodní terorismus!

1)    politický: například Maďarsko a velvyslanec USA, Česká republika a velvyslanec USA, zasahování do státního zřízení, obviňování členy vlády apod. z korupce..

2)    vojenský: Egypt, Sýrie, Grenada, Vietnam, Irák, nemá cenu vyjmenovávat dál. Naposledy Rusko přes Ukrajinu. Scénář stále stejný. Vždy jsou zájmy USA v ohrožení, pak oranžová či červená revoluce, vyzbrojení opozice, státní rozvrat, šílené zabíjení a pak všeobecný terorismus. Státní zřízení se totálně rozloží a USA tam následně uplatní své zájmy, nasadí raketové základny,vojáky a podřídí si další území.

3)    Je možné, aby vláda USA vydírala státy jiné formou – ekonomickou přes  rating?

 

 Důkazy, fakta a podrobnosti budou v druhé části pod čarou. Wikipedie popisuje Rating – Wikipedie jako nezávislé hodnocení. Zdůrazňuji nezávislé. A co je důležité si pamatovat: všechny investiční celky, všechny větší a velké investiční fondy na západě se musí řídit nařízením, že do států, mající hodnocení C či negativní, nesmějí vstupovat a investovat. A právě touto obezličkou americký ekonomický terorismus vydírá. Na jednu stranu je logické, že nařízení chrání ekonomiku. Ale také lehce zneužitelné, pokud nejsou agentury nezávislé.

 

A ty už nejsou!

 Například Řecku se zvedal rating, i když bylo v dezolátním stavu. Naopak dnešní Rusko má obrovské zásoby zlata, obrovské množství deviz, nerostné bohatství, byť za nižší cenu a proti USA zanedbatelný dluh. Přesto agentury pod teroristickým nátlakem USA ohodnotily Rusko tak, že už tam žádný americký fond nesmí vstoupit.

------------------------------------------------------------

A nyní důkazy:

Standard & Poor’s snížila hodnocení úvěrové spolehlivosti Ruska o jeden stupeň na známku BB+. Znamená to, že Rusko přišlo o investiční rating, takže řada finančních institucí teď bude nucena ruské papíry prodat.


Standard & Poor’s snížila hodnocení úvěrové spolehlivosti Ruska o jeden stupeň na známku BB+. Znamená to, že Rusko přišlo o investiční rating, takže řada finančních institucí teď bude nucena ruské papíry prodat.

Zdroj: http://byznys.lidovky.cz/standard-poor-s-snizila-rating-ruska-do-spekulativniho-pasma-pts-/statni-pokladna.aspx?c=A150126_193950_statni-pokladna_sk#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_byznys&utm_content=main

 

Navzdory tomu, že kreditními trhy již byl propad ruského rizika do spekulativního stupně (na úroveň BB+ a níže) očekáván, rubl i ruské akcie na akci S&P stejně velmi negativně zareagovaly. Jak Moody's, tak Fitch opentlily ruský rating negativním výhledem, což značí, že další downgrade na sebe nemusí nechat dlouho čekat. Zareaguje-li Fitch a Moody's brzy jako S&P , může Rusko brzy zcela vypadnout z investičního stupně, což může být pro řadu institucionálních investorů problém a budou muset Rusko opustit, neboť jejich interní pravidla mohou být nastavena tak, že mohou investovat jen v zemích s investičním ratingem. Neboli, pošlou-li Moody's a Fitch po vzoru S&P ruský rating na úroveň BB+, tak to automaticky může znamenat další odliv portfolio investic z Ruska a to aniž by došlo k dalšímu zhoršení jeho kreditního rizika!!!

 

A nyní se podívejme na (ne)závislost agentur. Pod koho vlastně patří a komu platí mezinárodní agentura pokuty?

Toto je terorismus, vydírání, ale skrytý dle zákona USA, který schválily USA sami se sebou, tudíž prý legální…

 

 

Standard & Poor’s zaplatí americkým úřadům téměř 2 miliardy korun

 21. ledna 2015

Ale proč to zaplatí USA? Jsou jim podřízení? Ano!

NEW YORK - Ratingová agentura Standard & Poor’s (S&P) se dohodla, že zaplatí americkým úřadům 77 milionů dolarů (téměř dvě miliardy korun), aby urovnala vyšetřování svých metod při hodnocení hypotečních cenných papírů. Informovaly o tom agentury AP a Reuters. S&P zaplatí 58 milionů dolarů americké Komisi pro cenné papíry a burzy (SEC) a dalších 19 milionů státům New York a Massachusetts. SEC tak vyinkasuje první pokutu od jedné z velkých ratingových agentur poté, co americký Kongres v roce 2006 komisi pověřil dohledem nad tímto odvětvím.

 

 Přitom agentury mají pracovat nezávisle na státech celého světa!

 

S&P snížila kvůli zákonu o Hypo Alpe ratingy tří rakouských bank . SEC obvinila agenturu S&P z „podvodného pochybení“ při stanovování ratingů některých hypotečních cenných papírů v letech 2011 a2012. Hlavní prokurátor státu New York Eric Schneiderman uvedl, že chování S&P v podstatě představovalo „lhaní investorům“ s cílem podpořit vlastní zisky. „Standard & Poor’s nadřadila své vlastní finanční zájmy nad zájmy investorů, když uvolnila ratingová kriteria, aby si zajistila práci, a zastřela tyto změny před investory,“ uvedla komise. „Toto urovnání zahrnuje zjištění úmyslného podvodu v letech 2011 a 2012,“ dodala. S&P se v rámci dohody k obviněním nepřiznala, ale ani je raději nepopřela.   (Záhada...? )


Tento ekonomický terorismus je nejzáludnější. Jak dlouho ještě potrvá, než většině států dojde trpělivost a spojí se proti USA? Nebo se nechají vydírat věčně?  

P.S. Před chvílí: Kanada poskytne Ukrajině už druhou nízkoúročenou půjčku ve výši 200 milionů kanadských dolarů (3,9 miliardy Kč). Oznámil to v Ottawě kanadský premiér Stephen Harper... Ta Kanada, co pádem ropy lapá po ekonomickém dechu....


A dnešní Hospodářské noviny - není co dodat. Petr Pokorný


skenov

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Henry stylefiirm
před 2 roky

Já jsem pan Henry stylefirm, soukromý úvěr věřitel. nabízíme půjčky s úrokovou sazbou ve výši 2% ročně ve výši kc100,000,000,00. Což 500,000,000,00.in na libovolné měně, kterou potřebujete úvěr v. 100% financování projektů zajištěné a nezajištěné úvěry k dispozici. máme zaručeno, že poskytování finančních služeb pro mnoho našich klientů po celém světě. V balení, zvýhodněné půjčky, úvěr může být zpracovány a prostředky převedeny je pro dlužníka co nejdříve. pracujeme s podmínkami jasné a snadno pochopitelné a nabízejí půjčky na některou z našich zákazníků, kteří se přihlásili, firmy, korporace, a všechny druhy obchodních organizací, jednotlivců a soukromých realitních investorů. kontaktujte nás na náš e-mail: Henrystylefirm@outlook.com Pro více informací o tom, jak se dostat váš úvěr pořádku.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...