Ministře Stropnický, generále Šedivý, Kalousku: nechť rozhodne soud! Urážek už bylo dost!

 

Ti, kdož mají stejné vidění světa, mohou tento text volně rozšiřovat a disponovat s ním. Proti lži a demagogii je potřeba vytvořit hráz. Ta hráz se jmenuje pravda a fakta!

 


 

Dokažte, že jsme Putinovi podplacení vlastizrádci či zmanipulovaní idioti, nebo se veřejně omluvte!!  A pak se začněme  chovat jako civilizovaná zem!


Nejedná se o peníze, ale o pravdu a čest!


 

Pokud tvrdíte, že komunisti jsou komunisti, tak nelze nic namítat. Pokud občany, jako jsem já, sprostě urážíte oslovením komunista, je to stejné, jako bych obvinil vás, že jste masoví vrazi!

 

Blesk: "Proti konvoji se bouří posttotalitní zombie, zvedá se mi žaludek," údajně řekl Kalousek!

 

Generál Šedivý: „Jakékoli působení k porušování spojeneckých svazků, které jsou budovány v zájmu bezpečnosti státu, a tím i narušování bezpečnosti státu, je už na hranici vlastizrady. Pokud to někdo činí ve prospěch jiné státní moci, tak je to jednoznačné“. Myslím, že vliv ruské propagandy na Českou republiku a českou společnost je zcela evidentní.  A evidentní je také vliv sdělovacích prostředků, různých webových stránek, které působí na Českou republiku, těch důkazů už byla snesena řada. Každý si o tom může udělat obrázek.


Odmítám se vyjadřovat k sprostým urážkám, které ve veřejném prostoru vyslovují lidé jako Karel Schwanzenberg, Kalousek, Ondřej Neff, Stropnický, Kraus, v neposlední řadě Šafr, bývalý šéfredaktor Mf DNES  a další a další. A stejně tak i nenávistná sestra bratrů Mašínů… Nevím, jak jsem se dostal do kategorie (a vím o mnoha dalších) antiamerický blázen, kremlofil, putinofil, či dokonce bolševik a zombie…A nad námi kremelský loutkovodič....


Ale vím, na jakých podkladech jsem se změnil, jaké postoje jsem zastával dříve a nyní a zda důkazy jsou natolik relevantní, že je nelze odmítnout, či dokonce zapřít.

 

Vážně nechápou ti zavilí zastánci US ARMY, že naopak my chceme obnovit skutečnou demokracii, že my celá léta nesouhlasíme se socialistickým šílenstvím, které nám proniká z Bruselu a z Bílého domu?

Nechť soud rozhodne, proč ostře protestuji proti stylu podpory eurofanatických zaslepených tleskačů s mávátky a chrastítky!

Takže kratinké mini curriculum vitae:

Nikdy jsem v KSČ nebyl, nikdy jsem s KSČ nekoketoval ani přes nastrčené funkce milicí apod., ač mi to bylo mnohokrát vnucováno. V SSM jsem byl jediný den, než jsem průkaz na vojně náčelníkovi vrátil a požadoval jednu korunu, která mi byla na známku stržena. V mládí jsem byl vyslýchán za protesty proti okupaci sovětských vojsk  na policii Wilhelma Piecka (dnešní Korunní),  pak jsem byl v podezření, že jsem udělal atentát na okresního přesedu KSČ Praha západ, i když nakonec i komunisté uznali, že obvinění tehdejšího předsedy Smutného je přitažené za vlasy. Ale mé postoje byly jasné. A ač jsem nebyl persekvován v dennodenním životě, zvláštní oddělení při jakékoliv činnosti či např. výjezdu do Jugoslávie vždy dávalo razítko: zamítnuto.

Proč jsem změnil názor? Fakta a nic než fakta!

Jsem pro svobodný trh, nikoliv pro onu šaškárnu, implementovanou k nám dnes Bruselem, či v poslední době z USA. Lže levice, že se trh přežil. My jsme ho ani nestačili vybudovat. Lže nám pseudopravice včetně jakýchsi pobožných fanatiků, že když my, občané, začneme pracovat lépe a více, bude nám lépe a radostněji. Nebude, to bohatství se alokuje u stále stejného počtu lidí 1+ 9% nejbohatších, kteří pak jako Bill Gates hodí občanům úlitbou ohlodanou kost (zaplatí nějaký fond na kus žvance místo práce!) a tím se vykoupí!


To není trh, ale bolševická totalita nahrazena kapitalistickou totalitou peněz a soudních procesů!

 

 

My chtěli NATO jako obranný pakt. Ale skutečně obranný, což NATO pod vedením USA není!


 IPPNW (Lékaři proti jaderné válce z Německa, USA, Kanady) zdokumentovali, že v zájmu tažení západu za mír ve studii s názvem Počítání těl. Čísla obětí po 10 letech "války s terorem" (Body Count. Casuality Figures after 10 Yers of the "War on Terror")  za deset let trvání války proti teroru zahynulo v Iráku kolem milionu lidí, v Afghánistánu více než 220 tisíc a v Pákistánu zhruba 80 tisíc.

 

Dále Rusové prý ohrožují svět svojí hegemonií. A USA se  pouze aktivně brání. Skutečně? Zde jsou mapy!

Je toto rozšířená sféra Ruska?

 

USA mají 151 základen, Rusové jednu. Co dodat?

A jak to dělají USA?

Vždy s  podplacenými gaunery a prodejem zbraní vytvoří revoluci. Tu oranžovou, tu arabskou… Stačí se podívat, jak se změnil pohled na USA za 25 let.

Zajímavé, že ta americká svoboda a demokracie se buduje zrovna zde! A americkou armádou!

(u nás jsme ji chtěli my, občané a bez násilí)

 

 

Jakoby to dávno vyslovil excelentní herec Zdeněk Štěpánek: Russworm (zvuk)

 

 Není divné, že zbídačelá Ukrajina dotuje například kandidátku na prezidenta USA Clintonovou?

 Tvrdíte, že občané jsou pod masáží Ruska. Neexistují snad tyto vojenské analýzy, jak působit a ovlivňovat veřejné mínění a z nichž jeden unikl na veřejnost?

Čím víc je důkazů o úpadku západu a především USA, o to jsou zastánci této upadající společnosti agresivnější!

USA investují peníze a lžou, občané peníze nemají, ale mají pravdu.

 

Byly doby, kdy lidé emigrovali do svobodného světa, ale i když tam s nimi emigrovali i vrazi a desperáti, touha po svobodě a zodpovědnosti za sebe převyšovala všudypřítomný evropský šmírovací a příkazový systém.

A zatímco té svobodné (dávné) Ameriky si nekomunistický občan váží, dnešní nikoliv. Tak ať nám nikdo nepodsouvá spolčení s kolektivismem a bolševismem!

Takže na závěr:

Nejhorší na tom je, že kdo není nadšen z eskalace napětí, je urážen, dehonestován a je mu dokonce vyhrožováno politickými zástupci lidu!

 

  Celá léta jsem protestoval proti vedoucí úloze KSČ. Proti okupaci SSSR. Ještě v roce 2005 jsem měl ostré střety s iniciativou „Ne základnám“. Pak jsem byl obelhán. Byl jsem sprostě obelhán generály NATO. Ten radar neměl být proti imaginárnímu nepříteli odněkud z Asie, ale proti Rusku. Proti státu, který tenkrát ustoupil ze všech bojových pozic od  území  Estonska po Bulharsko a předal jejich obyvatelům nazpět území se slibem, že ani jedna strana nebude opět rozšiřovat své bojové impérium. Každý průměrně vzdělaný občan si může vzít mapy a podívat se, kdo začal dohody tří velikánů tehdejší doby – baronky Thatcherové, Ronalda Reagana a Michaila Sergejeviče Gorbačova výstavbou základen porušovat a bojové impérium zvětšovat.  

A v okamžiku, kdy vrchní velitel sil NATO v Evropě Philip Breedlove začal brát volené zástupce jednotlivých zemí jako své podřízené a o politicích, kteří nechtějí válčit hovoří jako o zbabělcích, dělá brífinky stylem, že je v Evropě neomezeným vládcem, odmítám já být nadále spojován s tímto uskupením a přestal jsem NATO důvěřovat jako o záštitě ochrany mé vlasti České republiky.

 

Můžeme se rozcházet v síle jeho současné moci, ale nikdo nemůže zapřít, že tento generál překročil meze, že američtí generálové překračují meze a hovoří za volené politiky, místo aby byli v jejich službách, jakožto ve službách všech národů pod NATO sdružených. 

 

Dokažte, že toto je zmanipulovaný pohled. Dokažte, že mě Putin podplatil. A dokonce dokažte, že s tímto pohledem na svět a postoji jsem celoživotní bolševik a komunista! Dokažte to nebo zavřete ta drzá ústa!

 Petr Pokorný    www.paratdnes.cz

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Tomáš
před 2 roky

Jenom krátká a poslední reakce. Zelení mužíčci-speciální jednotky Ruska na Krymu-ze začátku popíráno, poté přiznáno. Vycvičení "domobranci" s ruskou výzbrojí ve Slavjansku, Krematorsku,.....popíráno dodnes, ale člověk si domyslí, kdo je zatím.Dokázat fakta je těžké, jednodušší je řící, že se ruský lid na vých. Ukrajine vzbouřil sám a spontánně, a už přes rok bojuje s moderní výzbrojí, raketomety a děly a tanky (které na Ukrajině nebyly předtím) odolává ukr. armádě, dokonce ji poráží.Tuny a tuny munice z Ruska. Dohad? Není důkaz? Zloděj je vždy o krok vpředu. Víte co, pane Petře, budoucnost nám ukáže, kdo je blíže pravdě. Nebude to trvat dlouho. Děkuji za korespondenci a tímto se loučím. Hezký zbytek neděle.Toto je ale pouze tecjnická stránka věci. Myslím, že v naší výměně názorů jde o víc, o celkové hodnocení toho, co se děje, proč se děje a kdo je "více v právu", či snad "v právu". A o co komu jde v globálním měřítku a jaké hodnoty obhajuje. Asi takto závěrem. Mějte se.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...