Ministryně Šlechtová nechápe, že "Revoluce požírá své děti"! Půjde Jourová opět do kriminálu?

 

 

Nebo bude vyhozen z ministerstva financí Babiš? Někdo z nich je totální lempl dle předvolebních agitací a vyjadřování Babiše. Někdo z trojice Jourová, Šlechtová nebo Babiš. Ano, bude... Vážně líp?

A poznali to nejen francoužští revolucionáři. Je známo, že pár let po revoluci skončili na popravišti její nejvýznamnější aktéři. Přinesli do francouzských dějin gilotinu a poznali její ostří. Nebyl to jen Robespierre a Marat, ale i řada dalších, poněkud méně zvučných jmen. Nakonec i bolševici v "padesátých létech".


Promiňte prosím velmi tvrdý výraz, ale jenom pitomec nebo naivní nechápe, že to nemá nic společného s faktickými dotacemi, ale vydírání a vymýšlení, jak pokořit Českou republiku stejně jako Maďarsko a další! (To je směrováno na novou ministryni).

Pouze dojem: osobně jsem si myslel, že je to přespříliš ambiciozní žena. Nyní měním názor, dle skutečného rozhořčení a odvolání letu do Číny nabývám jistoty, že si myslela: systém znám, budu dobrá. Jenomže znát systém a být poctivá znamená jenom desetinu být dobrý. Ostatních devadesát procent znamená přitlačit i EU ke zdi, nebo ona nás. Proto si dovolím ještě jednou ostrý výraz: prostě být svině, nebo mě to semele. Jourová byla tak dobrá, že to vyřešila a šla do Bruselu jako expert, Šlechtová už podle toho chce pracovat a Babišovo ministerstvo řeklo, že audit odhalil Jourové pochybení, za které nakonec může Nečas...Debilákov...

A nyní už jenom fakta jako důkaz.

Pokoušel jsem se rozplést zločin "Evropské dotace"

(a tím odpovídám i na některé připomínky v diskuzi)

Část podrobností je nahoře v liště. Zjednodušeně mě nezajímaly samotné dotace, ani OP Technická pomoc, ze které se hradí chod tohoto systému. Přesná čísla naleznete zde a souhlasí: 3) Zatím nezveřejněná odpověď z "Kalouskova" ministerstva .

Mě zajímalo, kolik stojí peněz všechny kontroly, poradci ministerstev, krajů, obcí, audity, policie, co každý den vyšetřuje, (třeba jenom na monitorovací systém Evropských dotací se udělalo 20!!! auditů, na kterých pracovalo cca na každém 30 lidí s platem vyšším než 40 000 Kč měsíčně). Pak jsou různé "poradní firmy a jaký mají poradci plat? Zde:  Děsí vás fantasmagorie nazvaná Evropské dotace? Dejme se do rozkrývání této šílenosti lehce odvodíte, jak další peníze naskakují.Dále údajně každá druhá dotace se rozkrádá, takže na tom pracuje tisíce policistů, soudců, obhájců, vyšetřovatelů. Pak se platí přesun peněz, uložení v Bruselu a tak dále a tak dále...

Požádal jsem o spolupráci i Hospodářské noviny a ECHO 24.

Zjistil jsem, že ECHO 24 nepůjde proti EU a Hospodářské noviny občas zveřejní nějaký štěk, ale vylámaly si na tom zuby. A ministerstva? Kalouskovo vypsalo všechny dotace, (pravdivě), ale to nikoho nezajímá, to se dá nalézt. Ministryně Jourová oznámila, že toto nemá, ale ministerstvo financí. A to se vyjadřuje, že odpověď už jsem dostal...

 

A zde autentický důkaz: to vážně není vtip!

A ministr Babiš a jeho parta?

 Opakuji poslední větu Babišovců: Bližší informace ohledně "nákladů dotací" nejsou sledovány a tudíž nejsou k dipozici. Ale to může být až 450 miliard a ty se nesledují?

Pouze český občan zapláče: bez dotací by dostaly firmy odhadem skutečných 450 miliard, takto dostanou 550 miliard, (slíbených 650 miliard) protože Evropská unie na víc nemá a lidé daněmi zaplatí obsluhu, policii, audity a vše další cca 300 miliard, takže ve skutečnosti se na dotace zaplatí místo 100% celkem cca 180%, které by jinak mohli dostat třeba důchodci...

Ve finále to hodí na předchozí vlády, nikdo za nic nebude moct, Brusel nevyplatí miliardy korun, protože nic nemá a systém "Já tu slevu nechci zadarmo" dotáhne Evropská unie a naše europská parta do zdárného konce.

Odhad je, že zaplatíme celkem se vším všudy v korunách 1000 miliard, aby stát vyplatil 550 miliard.

To je skutečně mazané, jak si na tom pijavice mastí kapsy... I Kocourkovští by zírali...


Tak to začalo:
Ministře Kalousku, je čas zrušit RVHP! Kolik „stojí“ 528 miliard?

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Leon Tuzemák
před 2 roky

Trefa.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...