Okno do světa Terezy Spencerové - je to důvěryhodný zdroj?

 

Protože se  Pařát dnes  ostře distancuje od nedůvěryhodných velkých či středních médií jako jsou ČT24, Mf Dnes, ECHO 24, Reflex, která často prokazatelně mystifikují, druhá část je věnována tomu, jak si i zdroje, kterým věříme, ověřujeme.




Vyjměme nejdůležitější část, odkaz na celé bude na závěr.

 

Zatímco má Berlín zcela oprávněnou obavu z velké války na evropském prahu, pro Kyjev naopak platí, že dokud válčí, tak „žije“: může všechny své problémy a neschopnost vládnout, neochotu pustit se do reforem či potírání korupce, strach začít se starat o stále zbídačenější obyvatelstvo atd. atp., házet na to, že má důležitější úkol, a to bojovat proti „ruské agresi“. Jakmile by konflikt na Donbasu opravdu skončil, připraví se tím kyjevští politici/oligarchové o výmluvy a tím i o možnost „sahat“ zcela volně na první miliardy ze Západu. 

Oficiálně je to vše motivováno snahou zastavit „ruskou rozpínavost“, ale tento názor neobstojí při pohledu na „naturalizované cizince“, kteří byli v hojných počtech dosazeni do kyjevské vlády i důležitých úřadů a pocházejí převážně z proamerických vlád Gruzie, Litvy nebo rovnou z USA. Už připravují „záchranu ukrajinské ekonomiky“ výprodejem všeho státního nebo tím, že přijetím podmínek MMF otevírají Ukrajinu třeba Monsantu. Nad tím vším jsou navíc zisky amerického vojenskoprůmyslového komplexu, který se těší, až se na Ukrajinu začnou hrnout zbraně a propukne velká válka a zbraní bude třeba ještě víc…

Na druhou stranu musí být nyní naprosto skvělé být ukrajinským oligarchou, který se kamarádí s Porošenkem a Jaceňukem, protože peníze se do Kyjeva budou hrnout ze všech stran, ať už ve formě půjček, investic nebo třeba zlevněného ruského plynu. Ještě dlouho bude z čeho „brát“ ve velkém, ale čistě pro jistotu to chce snížit počet hladových oligarchických krků, a tak jsme navíc svědky propukající války mezi oligarchy, kteří se rvou o zisky.

Jistě, můžeme se bavit i o obyčejných Ukrajincích, ale proč? Ti přece nikoho nezajímají.     

 

 ____________________________________________

Ověření zpávy Terezy Spencerové

Kolomojskij pochopil, jak si miliardy osahat

Kolomojskij se začal rvát. A přišel pád. Byl vyhnán a zbaven funkcí. Je to jeho pád? Ale kdeže, což potvrzuje slova Terezy Spencerové, že EU, oligarchové – padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina….

Pařát dnes  totiž narazil na zprávu, která je přímo z „Finančního analytického útvaru při ministerstvu financí“ a který je sice vázán mlčenlivostí, přesto údaje jsou velmi zajímavé. Do České republiky přiteklo přes různé offshoreové společnosti tři čtvrtě miliardy korun. Právě tento veliký obnos zaktivizoval BIS i celníky, zda nejde o podvod. Ty peníze stáhnul Kolomojskij na obchod s naftou. A Hospodářské noviny uvádějí, že Kolomojskij rozjel obchod, kdy bude vyvážena nafta z Ukrajiny!!!,Ukrajiny, která nemá ropu a naftu,  do EU a jeden vlak už podle deníku v Pardubicích stojí…

Co si z nás občanů dělají, si snad sprostě odpovězte sami..

 

Každopádně toto přesně potvrzuje text, který napsala Tereza Spencerová, dnes snad nejlepší analytička v České republice. A právě tento věcný důkaz potvrzuje, že textu Terezy Spencerové Pařát dnes může důvěřovat a postavit se za něj. Prostě  velká média mají své velitele, my čest a strach o Českou republiku. A tak raději pokud to jde, kontrolujeme opačnou cestou jak v rovnici, zda i důvěryhodný zdroj si něco nepřibájí, neřku-li nedostane zadání.

 

Vůbec výše napsané nemá řešit otázku, kdo je větší lump: zda Kolomojskij, Jaceňuk či Porošenko. To zatím asi nikdo neví. Ale popisuje systém, jak ta „zlatá“ Ukrajina „oligarchovní“ je spojena se špičkami EU a USA  a z prostých lidí dělají pouze blbce! A pak lidé vyrazí a jdou vítat dvacetileté vojáčky, kteří porazili Adolfa Hitlera v pražské Ruzyni…

 

Touto cestou děkuji Tereze Spencerové, Literárním novinám a Parlamentním listům, které se z bulváru a tendencí vypracovali na zdroje, které zachraňují svobodnou, novinářskou čest. Zatím…

  Okno do světa Terezy Spencerové | ParlamentniListy.cz ...

 

P.S. Zároveň toto je malá ukázka, jaké mají malé servry možnosti, aby si zachovaly svou tvář důvěryhodnosti, byť jsou napadány z různých směrů jako Putinovci, komunisti, či placení Ruskem.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

http://gloria.tv/media/37JhEzkHwF2

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...