Americký voják zastřelil u základny v Afghánistánu devět dětí

 

Pane prezidente Zemane, neslušela by větší objektivita? Setkal jste se s nenávistí muslimů jako Čech, Čechoslovák, jako Slovan? A co třeba následující:

 

Obžaloba!

 

Irák: Americký voják v okrese Pandžvaj postřílel 16 civilních obyvatel, mezi nimi devět dětí a tři ženy. Jejich těla poté spálil. "Rozumím rozčílení a bolesti," prohlásil republikánský senátor John McCain. (Skutečně?)

 

 

Irák: američtí vojáci postříleli sedm žen a dětí mladších pěti let

Ve městě Hilla připravila raketa vypálená z vrtulníku Apache o život 15 členů jedné rodiny. Podle posledních zpráv Američané  zaútočili také na autobusy s lidskými štíty, které jely do Bagdádu. A cynická slova: Nad smrtí nevinných civilistů vyjádřil včera lítost i americký prezident Bush. Odpovědnost zároveň přičetl režimu Saddáma Husajna.

Útočník zastřelil v USA tři muslimské studenty. Motiv zatím není jasný. Smrt tří studentů rozpoutala vlnu hněvu v americké muslimské komunitě.

Šest afghánských policistů a jeden civilista zahynuli při útoku amerických sil na jihu Afghánistánu.

Američtí vojáci zastřelili na jihu Afghánistánu čtyřletého afghánského chlapce.

Američtí vojáci v Afghánistánu zastřelili čtyři afghánské vojáky a další čtyři zranili.

V noci na úterý američtí vojáci zabili sedm afghánských policistů

Zastřelen Muhammad Júnus, který byl imámem mešity v centrální části Kábulu

Ano, toto jsou ukázky amerického míru dodávaného do arabských a muslimských zemí!

 

Irák: jeden informátor požádal o válku v Iráku - Rafid Ahmed Alwan al-Janabi (s kódovým jménem Curveball – „křivák“) a počet mrtvých civilistů do července 2006 v přímém důsledku války v Iráku je na zhruba 650 000. Na žádost jednoho grázla!!

 

Libye

Somálsko

Jemen

Sýrie (díky americkému míru už asi 230 000 zabitých)

A co Vietnam?

 

Co to byly spojenecké nálety a zabíjení civilistů?

 

Za smrt se pomstíme, volali lidé jak z Talibanu, tak muslimové.

 

Zrůdní muslimové versus božské USA a jejich spojenci: Američané a Britové tvořili 98% koalice v Iráku. Tisíce vojáků! Podobné je to v dalších zemích. Přidávají se Francouzi a pak třeba dva, tři vojáci z dalších zemí. Dnes generál Petr Pavel.

 A pak narazíme na skutečnou statečnost! Muslimskou.

Živý štít muslimů proti zabijákovi Angličanů v Tunisku. Ano, takové Tunisko jsme zažili my, občané Čech, Slovenska, ale i Ruska. Co na to božský západ?

 

Televize Sky News zveřejnila fotografie, na kterých Tunisané vytvořili lidský štít, aby zabránili 23letému Sajfaddínovi Rizkímu v postupu. Nevídaný krok lidskosti potvrzují ve výpovědích i přeživší.

Zaměstnanci sousedního hotelu vytvořili řadu, kterou Sajfaddínovi Rizkímu zabránili vstup na další pláž. Obrázky zveřejněné Sky News ukazují Rizkího, jak v neoprénovém obleku poklidně kráčí na pláži s kalašnikovem v ruce. Jakmile zjistil, že na jednu stranu se přes barikádu Tunisanů nedostane, zvolil postup směrem od moře opačným směrem. Pokaždé, když se mu do cesty dostal někdo z místních, křičel na ně, ať uhnou.

„Tunisané se ho ptali, proč zabíjí ty lidi, on odpověděl: Vás nezabíjím. A prakticky kolem nich jen prošel,“ uvádí reportér Sky News z místa tragického útoku. Pečlivě si vybíral pouze cizince a na Tunisany se snažil nestřílet. Páteční vraždění mladíka, který se přihlásil k Islámskému státu, si vyžádalo 38 obětí. Třicet z nich britských občanů.

Položme si otázku: kdo komu se vlastně mstí, kdo začal dělat světový pořádek a kdo vytvářel arabská jara, tisíce mrtvých civilistů, žen a dětí a po nastolení pořádku jsou tam ještě větší masakry než předtím.

Neměli bychom odsoudit skutečného původce a viníka? Proč nad ním přivíráme oči, poklonkujeme, byť vše výše známe a víme? Proč jsme takoví pokrytci? Pouze že mají jinou barvu kůže, tak nad nimi ohrnujeme nos?

Kdo je skutečný rasista? I oni se chtějí bavit, smát se a mít děti. Vážně touží po revolucích?

A hlavně, není divný exodus šílenství i za vlastní smrt v tak krátkém období ze všech arabsko-muslimských zemí?

 

 Přidáno pro zajímavost: Robert Kenedy - senátor  a bratr zastřeleného Johna Kenedyho se snažil  o revizi intervenční americké zahraniční politiky a jaderné odzbrojení. Tato témata zůstala jeho prioritou po celou jeho politickou kariéru. Svým zájmem o mír, rovnost, menšiny, chudé, kritizováním války a amerických válečných intervencí a zbrojení si získal sympatie spousty mladých lidí napříč USA. Byl zastřelen!

Nehodil se...

 A sám prezident John Kenedy? I když to měl složité a ne vše bylo O.K., především Karibská krize a následné uklidnění, jakožto jeho následný důraz na odzbrojování a demilitarizaci byl ve světě i v USA velmi oceňován. Bohužel toto téma bylo prokleté. Byl zastřelen.

Nehodil se...

 

 

 

 

 

 

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Jirka
před rokem

Na to nikdo neodpoví. Možná za to může Putin!!!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...