Pod koho spadá Jihočínské moře? Pod Čínu, nebo pod USA? USA už vyhrožují i tam!

 

 

Zdánlivě divná otázka, která však přímo souvisí s vyhrožováním americké armády Číně, že její lodě a vojáci tam nemají co dělat, protože tam jsou americké. Divná logika!

 

USA vyhrožují Rusku na Ukrajině, že Rusko chce přepadnout všechny státy bývalé Varšavské smlouvy a pak i celý západ. Proto mají právo mít základny všude tam, co byl SSSR a ještě i na Krymu.

USA vyhrožují Číně, že její mezinárodní vody má právo kontrolovat US ARMY. (Ruská popaganda)

USA vyhrožují Jemenu (Ruská propaganda)

USA vyhrožují Iráku (Ruská propaganda)

USA vyhrožují Sýrii (Ruská propaganda)

USA vyhrožují Íránu (Ruská propaganda)

USA vyhrožují Venezuele, Nicarague, Ekvádoru, Libyi, Somálsku, Nigérii.... (Ruská, ruská, ruská zločinná propaganda.)

 

Sprostá ruská propaganda.
Sprostá ruská propaganda.

Přes 100 raketových základen po celém světě: ruský trolling a propaganda!


Shrňme to: USA vyhrožují každému, kdo nejde s USA. A fascinující je: jak se v každé další zemi objeví pomoc USA, následuje skáza, vraždy, zabíjení, atentáty zoufalost, USA ji opustí a jdou dělat americký pořádek a mír jinam, kde ještě nebyly!

Napětí kvůli územním sporům v Jihočínském moři sílí. Mnozí analytici varují, že v oblasti může vypuknout ozbrojený konflikt. "Čínský nárok na Jihočínské moře je založen historicky, datuje se do záznamů z dynastií Sia a Chan. Čína vymezuje své nároky prostřednictvím devítibodové linie, kterou v roce 1947 vytýčil Čankajšek, uvádí Bill Johnson, bývalý důstojník amerického letectva. A ostrovy, které buduje Čína v Jihočínském moři jsou trnem v oku armády USA, která "svobodně" toto moře kontroluje. Samozřejmě jak Čína s Ruskem sílí, stále víc se jim zajídá drzé poručníkování USA a navíc raketové základny nejen po celém světě, ale dokonce v blízkosti těchto sílících velmocí.

"Je pravděpodobné, že spor mezi Spojenými státy a Čínou bude do určité míry eskalovat. Plánovači amerického tichomořské velení připravují plavby a lety v pásmu 12 námořních mil od oblastí, které si Čína nárokuje jako své suverénní území. USS Fort Worth a průzkumné letadlo P-8 již operovaly poblíž a ačkoliv Čína protestovala, nepodnikla žádnou nepřátelskou akci," připomíná expert.  

 

Dodejme, zatím. A právě kvůli amerických provokacím, které jsou nyní ve zvýšené míře proti pro USA děsivě sílícímu ekonomickému uskupení BRICS, objednávají nejmodernější zbraně z Ruska do svých arsenálů. Dokonce už Indie připravuje objednávku tanků, které se teprve v Rusku začínají sériově vyrábět. Čína objednává letadla, protiraketové systémy a to zase "nakopne" od příštího roku ekonomiku Ruska, protože to je špičková, excelentní výroba, byť se Rusku západ stále směje jako křupanské, zaostalé zemi.

Není otázkou času, kdy se do vlády USA dostanou tací šílenci a kreténi, že budou chtít přepadnout celý svět? A k tomu se my hlásíme, pane Sobotko, Stropnický, generále Pavle...?


P.S

Jak dementní obyvatelé USA nyní jsou:

EuroZprávy, které na tuto šílenost upozornily:

San Diego – Americký novinář Mark Dice se rozhodl otestovat Američany a jejich ochotu podepsat petici „na podporu Baracka Obamy“, ve které se píše o plánu zaútočit na Rusko jadernými zbraněmi. Výsledky jeho experimentu jsou šokující. 

Dice oslovoval na ulici náhodné kolemjdoucí a žádal je, aby svým podpisem podpořili amerického prezidenta. Celou akci natočil na video a uveřejnil na sociálních sítích a na YouTube. „

Hned první kolemjdoucí si ani nedoposlechl, co mu Dice říká, a když uslyšel, že jde o to zabránit agresi Ruska, vzal pero a začal se podepisovat. „Podepíšu to pro vás," řekl muž uprostřed novinářova vysvětlování.

Dice oslovoval na ulici náhodné kolemjdoucí a žádal je, aby svým podpisem podpořili amerického prezidenta a jeho plán zaútočit preventivně na Rusko jadernými zbraněmi. Celou akci natočil na video a uveřejnil na sociálních sítích a na YouTube. „

„Je to jediný způsob, jak si můžeme udržet převahu," vysvětluje lidem, proč by podle fiktivní petice měly USA podniknout jaderný útok vůči Rusku. „Rusko v poslední době ohrožuje spojené státy," řekl Dice jinému muži. „Jo, jo," přikyvoval muž. „Je to zpráva, že jsme pořád první supervelmoc," přesvědčuje ho novinář k podpisu. „Celý můj život jsem Američan, Doufám, že mě nezklame," vyslal vzkaz směrem k Obamovi muž.

Dice posléze Američany, kteří petici podepsali, označil za „Obamovy zombie, které podporují jaderný útok na Rusko, aby Amerika zůstala světovou supervelmocí".

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...