V černošském kostele v USA děvět zabitých. Putin je gauner? Co na to ROMEA.CZ?

 

Kdyby se toto stalo v Chánově, či jinde v České republice a nebo na Slovensku v romské komunitě, Obama či McCain by už alarmoval vojska, premiéři Sobotka nebo Fico by se zodpovídali na americkém velvyslanectví a Schapiro by vystupoval v České televizi!

 

Současně by americký kongres hlasoval, zda další americká vojska mají obklíčit Rusko, protože zde by byl určitě iniciátorem Putin. A ROMEA.CZ by oslovila všechny ambasády světa a žádala zahájït embargo na Českou či Slovenskou republiku.

Zvony Charlestonu z dáli temně zní,
zvony Charlestonu z dáli temně zní
zvony Charlestonu z dáli temně zní,
na tu cestu poslední.

Co udělá prezident Zeman a premiér Sobotka?

Přitom u nás stačí křivý pohled na řvoucí romskou komunitu, aby už byla podávána trestní oznámení s dovětkem, že se máme pozorně dívat na americkou svobodu a přísně se podle ní řídit. Opravdu to stále ROMEA.CZ a lidskoprávní organizace žádají?

 

Devět obětí si vyžádala střelba neznámého útočníka, který ve středu večer místního času vnikl do kostela v Charlestonu v americkém státě Jižní Karolína. Kostel navštěvovali hlavně černoši.

TÝDEN.CZ

 

21. března 2005 - Deset lidí zemřelo v indiánské rezervaci v Red Lake ve státě Minnesota. Student místní střední školy Jeffrey Weise zabil doma svého dědu a jeho přítelkyni a v areálu školy zastřelil pět spolužáků, strážce, učitelku a nakonec sám sebe.
16. dubna 2007 - Student z Jižní Koreje Čo Sung-hu postřílel na Virginském polytechnickém institutu a státní univerzitě v Blacksburgu 32 lidí a pak spáchal sebevraždu.
24. prosince 2008 - Bruce Jeffrey Pardo, převlečený za Santa Clause, přišel na vánoční večírek na předměstí Covina v Los Angeles a postřílel devět lidí; dům zapálil a několik hodin na to jinde spáchal sebevraždu.
10. března 2009 - Michael Kenneth McLendon (28) ve svém domě v Kinstonu (stát Alabama) zabil svou matku a dům zapálil, poté odjel do obce Samson, kde postřílel několik svých příbuzných a jejich sousedku s dcerou a poté odjel směrem k obci Geneva, kde spáchal sebevraždu. Celkem zabil deset lidí.
3. dubna 2009 - Naturalizovaný imigrant z Číny Jiverly Antares Wong postřílel ve středisku pro imigranty v Binghamtonu (stát New York) 13 lidí; poté spáchal sebevraždu.
5. listopadu 2009 - Psycholog americké armády, major Nidal Malik Hasan postřílel 13 lidí a asi 29 osob zranil na vojenské základně Fort Hood v Texasu.
19. července 2012 - Maskovaný střelec James Holmes při premiéře nového filmu o Batmanovi Temný rytíř povstal na předměstí Denveru v americkém státě Colorado postřílel 12 lidí. Letos v dubnu začal s Holmesem soudní proces.
14. prosince 2012 - Adam Lanza (20) postřílel na základní škole v Newtownu 20 dětí ve věku šest až sedm let a šest dospělých; předtím zastřelil svou matku v jejich rodinném domě a nakonec sebe.
16. září 2013 - V budově amerického vojenského námořnictva ve Washingtonu postřílel bývalý příslušník záloh vojenského námořnictva Aaron Alexis (34) 12 lidí, než ho policie zabila.
17. června 2015 - Devět obětí si vyžádala střelba zatím neznámého útočníka, který vnikl do kostela v Charlestonu v americkém státě Jižní Karolína.

 Na těchto šílených činech je přesně vidět americké farizejství a přetvářka. Za clonou svobody se ukrývají vrazi a zabijáci a pod pláštíkem pozitivní diskriminace se ukrývá ještě větší nenávist a zloba. Vážně nám dnešní USA mají jít příkladem? (I kdyby se nakonec ukázalo, že to nebylo proti černochům)

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

lubajs
před rokem

Jo romea, ta je známá jako nejrasističtější web v ČR, kde na diskusi je každému, kdo si dovolí kritizovat přímo ji nebo cikánský rasismus a teror, pozitivní diskriminaci a další multikulturní nešvary vyhrožováno trestními oznámeními přímo ředitelem této obskurní procikánské organizace. Můj kámoš byl dokonce na policii předvolán aby podal vysvětlení ke svému příspěvku na diskusi romey i přes to, že policie neshledala na tom nic závažného.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...