Všimli jste si, jak se včera vymkl den novinářům z kloubů a i Pařát dnes...

 

Vím, že nic nevím, přesto vím...
Vím, že nic nevím, přesto vím...

 

Možná jste si všimli, že vehemence napadání Ruska už dostala obskurní komičnost, kdy se za pochodu už dělá vše možné i nemožné a jak pak na to máme my bez velkých týmů jenom s pár spolupracovníky bleskově reágovat?  Petr Pokorný

Tak nejdříve Pařát dnes - upozornění, že v článku, kde jsou nakopírovány diskuze, je mnoho nepochopitelného. Občanům se oči otevírají, jak v roce 1987 před pádem bolševika


A vysvětlení zde:

Vážně není chyba na vašem přijímači, ani na Pařátu, když odkaz vyzní jinak, než je na něj upozorněno. Aby ne! IDNES během dne změnil průběžně vše včetně nadpisu a ohlas je přímo v blogu, z něhož je úvod:

Dnes ráno se objevil na iDNES článek „Sunnité stupňují útoky na Asada, žene je ruské bezhlavé zabíjení“ (idnes.cz, 13.10.2015 06:13), kde původně při jeho zveřejnění v titulku nebyli „sunnité“, nýbrž „islamisté“.

Jak se zdá, článek později zmizel. Nicméně pod článek se pode­psala redakce iDNES a ČTK a říkalo se v něm: „An-Nusra, která se hlásí k teroristické organizaci Al-Káida, je vedle konkurenční IS nejdůležitější džihádistickou skupinou v zemi.... A není to našim novinářům divné ?

 

Pak večer nastoupil speciál Bohumil Klepetko a exceloval: ač zpráva z Holandska na nikoho neukázala, záhadně s jistotou televize Čt tvrdil opakovaně, že Rusové jsou zoufalí, neb za sestřelení dle zprávy mohou a snaží se to zakamuflovat, což s naprostou jistotou potvrdila zpravodajská hvězda Karas! A nepřetržité otázky, jak se potrestá Rusko a jak se může potrestat Rusko byly spíše dementně komické, než redakčně nezávislé. Jakoby hosté (mimo prvních dvou) do pořadu nepatřili (nebo dostali scénář).

To obvinění, zdá se, směřuje na proruské povstalce... Řekl a opakoval Klepetko. A zpáva se přitom přísně držela, aby nic takového nezaznělo. A pak Karas ve finále v Horizont exceloval:pro Rusko je asi zpráva nepřijatelná, protože BUK je ruské, opakuji ruské výroby z území, které částečně!!!!! ovládali vzbouřenci. ...

Pravda především....
Pravda především....

Takže když je ruské výroby, tak za to podle Karase může Putin. A když to území ovládali částečně, tak kdo byl ta další část? Jak tedy Karas vydedukoval, že to bylo z území částečně obsazeného proruskými vzbouřenci a ne ukrajinskými?

Ta obvinění bez jediného důkazu jsou tak průhledná, až je to trapné. Navíc na pozadí vybombardované nemocnice (úmyslně) s Lékaři bez hranic americkými bombardéry!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před rokem

On někdo věří TV ?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...