Během masakru v Paříži židi z Izraele zabrali další území Palestiny. Náhoda?

 

 

Jeruzalém - Na okupovaných územích ve východním Jeruzalémě by se mělo začít stavět. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu dnes odsouhlasil výstavbu 454 nových domovů ve dvou židovských osadách.

 

Benjamin Netanjahu: Teror v Paříži i v Izraeli má stejného viníka

Že by se Netanjahu za Izrael nemýlil?

 

A je to. Jsou to náhody, že zabíjení a masakry jsou kolem Charlie Hebdo, židovských majitelů a v ten samý čas v tichosti probíhá okupace na dalších území pod správu Izraele?

V okamžiku nejvyšší nenávisti vůči Arabům a muslimům?

A Izrael zrovinka načasoval podpis Netanjahua? Vážně, skutečně vážně zabíjení v Paříži nijak nesouvisí s tímto podpisem, zrovinka načasovaném na stejný čas?

A zrovinka v době procesu, kdy nechal Izrael zbourat domy údajně dalších teroristů zrovinka z míst, které Izrael chce. Předseda izraelské vlády Benjamin Netanjahu se před dnešním pravidelným zasedáním vlády vyjádřil k islámskému teroru, který zasáhl Paříž, a srovnal jej s terorem, jemuž čelí Izraelci.

 Takže Izrael zabírá další území a to je palestinský terorismus, že okupaci odmítá?

Výstavbu nových osad v minulosti kritizovaly Spojené státy i země Evropské unie. Východní Jeruzalém obývají hlavně Arabové, Palestinci počítají s touto částí města jako s metropolí svého budoucího státu.

Izrael tuto část Jeruzaléma obsadil za války v roce 1967, později ji připojil k západní části a celé město pak v rozporu s mezinárodním právem označil za svou nedělitelnou metropoli.

Celkem 436 bytových jednotek by mělo nově vzniknout v osadě Ramat Šlomo. Tento projekt byl schválen již v roce 2012, vláda ho ale později zmrazila, aby se vyhnula vyhrocení vztahů s Washingtonem.

Vážně je souvislost jenom náhoda?

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

anabel
před 12 měsíci

Žid Jeroen Dijsselbloem (ministr financí Holandska a šéf euroskupiny) v říjnu navrhoval zemím odmítajícím uprchlíky omezit evropské dotace (Česku, Slovensku, Maďarsku a Rumunsku) a tento týden se nizozemský kabinet pro změnu usnesl, že zítra na mimořádném pátečním setkání EU navrhnou, aby byla ze Schengenu vyřazena Itálie, Španělsko, Řecko, Maďarsko, Slovensko, Polsko, popřípadně i Česko.

FOTO DIJSSELBLOEMA
https://en.wikipedia.org/wiki/Jeroen_Dij...

Nechápu, proč šílená židovská mafie terorizuje celý svět?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...