Nastražily bombu do ruského letadla tajné služby USA? Šílené! Ale ne nemožné!

 

Mohou za pád ruského letadla USA?
Mohou za pád ruského letadla USA?

 

Nebo spíše, co hovoří pro to, že za možným atentátem na airbus a smrtí 224 ruských občanů mohou stát americké tajné služby v čele s McCainem a Liebermanem, kteří už dlouhodobě Rusku vyhrožují?

 

Nejdříve pár detailů: ač o sestřeleném letadle nad Ukrajinou do dneška nedaly tajné služby ani jednu věrohodnou zprávu a důkaz a pouze stále obviňují Rusko, tentokrát vzápětí po tragédii airbusu vydaly tajné složky USA zprávu, že zachytily tepelnou stopu. Bez ověření, bez konzultace. Prostě toto oznámily ihned.

Následně přes prohlášení odborníků z Německa, Ruska a výrobců Airbusu výjde tajná - netajná zpráva z Pentagonu, že za výbuchem stála bomba nastražená v letadle. A CNN to ihned opět bez ověření zveřejní - americký zdroj prý nelže. Dokonce ani britský zdroj nelže...

 Záhada: Velká Británie a další státy zakáží přelety přes Sinaj, ale USA ne. Prý je to tam bezpečné a nikdo oficiálně verzi amerických tajných služeb neoznámil. To se USA nebojí o své občany, nebo vědí, kdo tam bombu nastražil? Přestože Islámský stát bombardují čtyři roky a Rusové jeden měsíc?

Jako první oznámily USA, že bombu (jak to mohly vědět) nastražil do letadla Islámský stát!

Zdroj CNN upozornil, že jeho informace není oficiálním stanoviskem amerických zpravodajských služeb. "Rozhodně ale panuje přesvědčení, že šlo o výbušninu umístěnou v zavazadlovém prostoru nebo jinde v letadle," citovala amerického činitele televize.

Jeho vývody se údajně opírají o zpravodajské poznatky získané před sobotní katastrofou na Sinajském poloostrově, ale i po ní. Spojené státy prý neměly před pádem letadla spolehlivé ani ověřené informace o konkrétní hrozbě. Před incidentem ale "docházelo na Sinaji k aktivitě, která vyvolala naší pozornost," uvedl zdroj CNN.


A přesto USA mlčely?

 A další rozporuplné: na jednu stranu je prohlášení, že: katastrofu letadla, při níž zahynulo 224 lidí, způsobil výbuch jednoho z motorů. Odvolává se přitom na zprávy egyptských vyšetřovatelů, publikované v místním tisku. Dosavadní poznatky ale prý nenaznačují, že by havárie byla výsledkem teroristického útoku. Explozi údajně potvrdily záznamy z černých skříněk. A že toto ohlásila i Velká Británie? Vždyť od odchodu Thatcherové je to jenom americký vazal. Stačí připomenout Blaira a Irák. Dnes je Blair souzen a snaží se vykroutit.

Je CNN  poslušný papoušek amerických tajných služeb?


Co však je nanejvýš zarážející: Lieberman a McCain dlouhodobě žádají vyzbrojit opozici, aby mohla postřílet legání vlády. Na Ukrajině, v Iráku, Rusku a naposledy v Sýrii a opět vyhrožují Rusku. Následující autentický text to jednoznačně potvrzuje. A otázku, zda za pádem ruského letadla nestojí USA legimitizuje!



Prosím čtěte neuvěřitelný rozhovor s bývalým kandidátem na prezidenta USA

Na Rusko platí pouze hrubá síla, jinak se nedá zastrašit!

Bývalý kandidát na amerického prezidenta exsenátor Joe Lieberman: Spojené státy jsou nejsilnější zemí na světě: ekonomicky, vojensky i kulturně.  Jejich (ruská) budoucnost tedy vypadá špatně. Musím se smát, když teď senátor Bernie Sanders z Vermontu kandiduje na prezidenta a mluví o nerovnosti v příjmech v Americe. Pane jo, a co pak Rusko? Mají děsné rozdíly v příjmech a sociální problémy. (Byl vůbec někdy  v Rusku nabo tady v našich státech?) A také jejich armáda – nechci ji nějak zlehčovat – ale zdaleka se nevyrovná našim ozbrojeným silám a alianci NATO.Tato americká vláda se stahuje z role globálního lídra, nechce vojenskou konfrontaci, nechce se angažovat. Takže se klidně mohl vydat na Krym. Věděl, že zazní protesty, ale ve skutečnosti se mu nic nestane. Že – a to je pro mě neuvěřitelné – nedáme ani zbraně Ukrajincům. To samé v Sýrii, kde jsme tak dlouho odmítali vyzbrojit opozici, že se Rusko poprvé po čtyřech pěti dekádách vrátilo na Blízký východ.

Co by tedy americká vláda měla dělat?

Měla by konečně ukázat, že má páteř.Takže v Sýrii jsme měli dát opozici mnohem víc zbraní. Nyní? Jako odpověď na ruskou intervenci v Sýrii bych dal syrské opozici, Svobodné syrské armádě, protiletadlové zbraně proti ruskému letectvu. Byla tu legitimní otázka, že je situace komplikovaná a nevíme, komu z opozice můžeme důvěřovat, ale když to v roce 2011 začalo, strávil jsem tímto problémem hodně času a spolu s Johnem McCainem jsem cestoval do Turecka a Libanonu na schůzky se syrskou opozicí. To byli opravdoví bojovníci za svobodu, hrdinové, žádní islamističtí fanatici, prostě už jen měli Asada dost

Vy byste neváhal sestřelovat ruské stíhačky a bombardéry?

Oni, Rusové, přece musí cítit, že to je možné! Souhlasím, že to dávalo víc smyslu dřív a McCain a já jsme po tom volali! Problém je, že jsme tam zanechali vakuum, země zkolabovala, teď je tam spousta extrémistů; a už je tam Rusko. Rusko vytvořilo novou realitu, ale ta realita nás přiměla chovat se ještě slaběji a ustrašeněji, než jsme se chovali dosud. Mnoho z nás vidělo, že pád Asada by byl kriticky důležitý nejen proto, že je to hrozný diktátor vraždící vlastní lidi, ale také proto, že tam byl jediným spojencem Íránu a Ruska. Kdybychom ho pomohli svrhnout, oslabili bychom íránský a ruský vliv v regionu.

A také se zachoval jako lídr v jedné z největších společenských změn za mého života, a sice v oblasti práv homosexuálů. Já sám jsem se zasadil o zrušení diskriminace homosexuálů v ozbrojených silách. Hnutí za práva homosexuálů, které bylo skvěle organizované, dosáhlo velkého úspěchu.


 

Joe Lieberman (1943) byl prvním americkým viceprezidentským kandidátem židovského původu.  Společně s republikánem Johnem McCainem patřil Lieberman k nejvýznamnějším expertům na zahraniční a bezpečnostní politiku v Senátu.

 Lieberman v části rozhovoru pro ParlamentníListy.cz, vedeném hostujícím profesorem New York University Tomášem Klvaňou.

 

Je šílené, že senátoři z Washingtonu přiznávají bezostyšně své zločiny a svět mlčí. McCain, zločinec zločinců, gauner gaunerů. George Bush a Lieberman. Možná, že se časem ukáže, že za pádem ruského letadla mohou mimo jiné i tito dva zločinci. McCain a Lieberman.  Bohužel to už budou dávno po smrti. Ale máme proto mlčet? A máme vůbec mlčet?

A máme dokonce morální právo nad těmito zločiny zavírat oči a mlčet?

_________________________________________________

Pod čarou: v týdnu zemřel ten, co nahlásil údajné chemické zbraně v Iráku a na jeho "vidění"  americká armáda v iráku povraždila statisíce civilistů. Včera George Bush starší (v okamžiku, kdy se blíží smrt) připustil, že na podle něj příliš tvrdé linii USA nese vinu i sám Bush mladší, a to už tím, že dal Cheneymu a Rumsfeldovi příliš velký prostor. Vytkl také synovi, že v projevu v roce 2002 označil Irák, Írán a Severní Koreu za "osu zla" ve světě.

A zločinec Asad? Opět pravda vylézá na povrch, kdo chemické zbraně  používá!
Haag - Během bojů mezi radikály z Islámského státu (IS) a jinou povstaleckou skupinou v Sýrii byl letos v srpnu nasazen yperit. Dnes o tom informovala agentura Reuters s odvoláním na zprávu Organizace pro zákaz chemických zbraní (OPCW). Závěry zprávy OPCW, s nimiž se má tento měsíc seznámit generální tajemník OSN Pan Ki-mun, jsou podle Reuters dalším důkazem, že radikálové z IS jak v Sýrii, tak v Iráku, získali a používají chemické zbraně.

Dodatek či upřesnění a další důkazy:

pokud toto hlásí jakýsi oděvní mistr (SOHR) či si to telefonují dva kámoši (záhada odposlechu) z Islámského státu po pádu letadla,  může to být něco mezi fraškou a pravdou, ale výše  popsaní senátoři a kandidát na prezidenta Lieberman s McCainem na této zločinné doktríně skutečně pracovali a navíc to Lieberman nyní přes Klvaňu potvrdil! Nenastal čas pracovat i na této verzi, pokud se nálož a nikoliv nehoda potvrdí? Je prokázáno, že USA pozabíjeli sta tisíce Iráčanů a zemřelo mnoho amerických vojáků pouze na podkladě jednoho vymyšleného telefonátu!

  • 10. října – Prezident Bush se zasazuje o vojenský zásah, ale podle průzkumů veřejného mínění není americká veřejnost jednoznačně rozhodnuta pro nasazení svých jednotek. 10. října ve slyšení před Kongresem Spojených států vystoupila patnáctiletá dívka, která popisovala událost, při které měli iráčtí vojáci vtrhnout do kuvajtské nemocnice, kde tato dívka měla pracovat, a zabíjet novorozence v inkubátorech. Svědectví mělo vliv na veřejné mínění, představitele Senátu i následné schválení vojenského zásahu. Až v září 1992 vyšlo najevo, že se jednalo o nepravdivé informace. Dívka byla dcerou kuvajtského ambasadora, v té době v Kuvajtu nebyla a své vystoupení před Kongresem konzultovala s experty na public relations.[4][5]

V únoru 2003 vystoupil v OSN za Spojené státy Colin Powell s důležitým projevem, ve kterém za pomoci mnoha satelitních fotografií a obrázků vypovídal o zbraních hromadného ničení, které Saddám Hussein doposud má, nebezpečnosti jeho setrvání u moci a hrozbě, kterou pro Spojené státy a každou demokratickou zemi představuje; též o spojitosti Husseina s Al-Káidou, která údajně v Iráku operuje, financování těchto a ostatních teroristických skupin, jejich vybavení, zázemí a odhodlanost s použitím teroru zaútočit v demokratickém světě. Powellův projev, obhajující Bushovu doktrínu preventivního úderu, byl v Americe přijat s velkým nadšením,[zdroj?] v Evropě ale s určitou skepsí. Jedny ze zdrojů pro detaily Powellova projevu o zbraních hromadného ničení, které americká administrativa přijala, byl irácký informátor západních rozvědek, irácký vědec Rafíd Džanábí. O 8 let později se Rafíd Džanábí řekl, že si vše vymyslel[16] ve snaze zbavit Irák Husseina a přinést do země demokratický režim.

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Simon
před rokem

Dle starého hebrejského kalendáře je tento den Dnem obětí - na oslavu dne kdy Mojžíš vyvedl svůj národ z Egypta

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...