Prohlášení: jako občan České republiky se odmítám podřídit NATO a zabíjet muslimy kvůli americké ropě!

 

 

Hned v úvodu je však nejdříve nutné napsat, že se to netýká extremistů, kteří jsou mezi muslimy, křesťany či židy. (Nebo bezvěrci, aby byla výseč úplná)

 

Podíváme li se do nedávné historie, jaké máme zkušenosti s občany Sýrie, Libye, Tuniska a dalších a dalších? Museli jsme se jich bát? Vždyť naši předkové jezdili i do Palestiny a nenávist, natož vraždy vůči obyvatelům Česko - Slovenska neexistovaly. A není to problém dokázat. Stačí se podívat, kolik našich otců a dědů jezdilo za prací do těchto míst. Stačí se podívat do dokumentů, kolik našich předků navštívilo tato místa. A máme je začít nenávidět pouze proto, že je tam nerostné bohatství, o kterém tvrdí vláda USA, že jí  na celém světě patří?

Nikdo nepochybuje, že komunismus se prosazoval tvrdě, nekopromisně a že za nimi byla zkáza a smrt, pokud někdo žádal svobodu slova a demokracii. Ale co je za společenstvím, které se nazývá americké NATO? Není za ním pouze zkáza, zabíjení a smrt? Tak v čem se liší komunističtí zločinci od demokratických zločinců?

Podívejme se pravdě do očí!

Jenomže ten rozdíl dnes není v nenávisti k muslimům, či Arabům. Jesliže někdo z vlády oznámí, že jim máme předat (obrazně) klíče od bytu a vypadnout na ulici, neboli jim máme dát vše, co jsme za staletí vybudovali a ochránili, tak takový politik či ministr by měl být potrestán nejtvrdším trestem, jaký v justiční soustavě existuje! A šílené je, že ti, co nás vydírají, abychom běžencům předali pomyslné klíče od svých domovů, mají schované druhé občanství v USA, či mají volný vstup na velvyslanectví USA:

Je povinností prezidenta, premiéra a nejvyššího generála nás před nájezdem běženců ochránit, protože jim nemohu dát víc než mám, než co naši předci předali nám i s hodnotami, které máme. Ale udělám vše, aby ty slušné a zoufalé nikdo neurážel, nelynčoval a v jejich domě či zemi kvůli nerostnému bohatsví nezabíjel!

Stále opakuji: mám rád muslimy a Araby, ale u nich doma! Nebo u nás jako turisty. Stejně tak jako občany Ruska, či USA. Ale nikoliv jako vojáky "osvoboditele" na věčné časy, čí exodus jiné kultury!

 

Rád k nim přijedu na návštěvu jako turista, rád na toto období přijmu jejich zvyky a podřídím se náboženství, rád je navštívím u nich doma a budu na ně s láskou vzpomínat. Ale toť vše! 

Na druhou stranu jestliže vystoupí vrcholný politik a hlásá národu, koho mám milovat, či dokonce vyhrožovat, pokud nevěřím, že mír rozsévá NATO (příklad Českoslovenští vojáci, kteří předkládají důkazy) a začne vyhrožovat, či dokonce chce policejním státem vyměnit voliče, má být okamžitě zatčen a popohnán k soudu za vlastizradu.

Ve svobodném státě je volič pánem a politik a voják  služebníkem, což přicházející západní totalita začíná přehlížet!

 

Symbolicky se nemůže rozsvítit strom na Staroměstském náměstí z důvodu možného teroru. Rozhodnutí správné, ale pokud by to bylo na mě, měl by se naopak rozsvítit v přesně určeném čase a do první řady bych posadil hosty jako amerického velvyslance Schapira, knížete, Schwarzenberga, Dientsbiera, ministra Pelikána, europoslance a komisaře jako je Jourová, Svoboda  a další, aby nám tu lásku, kterou máme mít k davu běženců, příkladně ukázali!

Protože vůdcové mají jít v čele, ale tito skřetové se pouze schovávají za masu lidskou a posílají nás jako rukojmí do války, kterou oni a jejich přátelé zaseli a my máme sklízet!

Petr Pokorný

P.S. Všimněte si prosím, jak nejagresivnější a nejsprostší jsou zastánci západní kultury, Izraele a fanatické nenávisti ke všemu ruskému. Na ně však speciální skupiny vytvořené Bruselem a Washingtonem trestní oznámení nedávají. Avšak na Konvičky, dokonce na prezidenta Zemana ano. Tak kam se poděla západní demokracie a svoboda všem měřit stejně?

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Fanda
před 11 měsíci

Je dobře vidět a číst, že nejsme sami a že je nás víc. Z televize a novin vypadá, že bezchybný západ a mírové NATO bezmezně milujeme!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...