Šílená Merkelová: po islamistech pozvala Pravý sektor a ukrajinskou mafii!

 

Splnili jsme klíčové podmínky a očekáváme rozhodnutí EU ohledně perspektivy zavedení bezvízového režimu pro Ukrajince", řekl Porošenko v provolání, které bylo zveřejněno v sobotu na jeho webových stránkách.

V čím zájmu je totálně rozvrátit Evropu

 Na konci srpna předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker slíbil Petro Porošenkovi, že do konce roku dojde ke zrušení víz pro Ukrajince nyní nutných pro vstup do států Evropské unie. Uvedl to po jejich vzájemném setkání v Bruselu.

Listopad 2015

„Právě jsem podepsal balík tak zvaných bezvízových zákonů, inkoust ještě nevyschl. Splnili jsme klíčové podmínky a očekáváme rozhodnutí EU ohledně perspektivy zavedení bezvízového režimu pro Ukrajince", řekl Porošenko v provolání, které bylo zveřejněno v sobotu na jeho webových stránkách.  

 

Takže z především z jihu pronikají do Evropy teroristé z arabských zemí a snaha Merkelové a Junkera je, aby sem napochodovala armáda několika dalších milionů běženců z Ukrajiny, mezi nimiž jsou především mafie a další teroristé včetně Pravého sektoru. Vážně to není divné a šílené?

To, že sem zvou arabské muslimy a džihádisty z jedné strany a z druhé mafie z Ukrajiny přece Brusel s Merkelovou nemohl přinutit Putin, ale pouze a jenom Washington za pomoci amerických tajných služeb, které jsou všude kolem nás  přístupovou dohodou k EU!

 

Přijďte a udělejte v Evropě jatka, žádají ti, kteří mají americké občanství jako je Dientsbier.

Přijďte a udělejte v Evropě jatka, žádají ti, kteří údajně Evropu ochraňují, což je americké NATO s naším superčechem generálem Pavlem.

Přijďte a udělejte v Evropě jatka, žádají ti, kteří jsou údajně elita Evropy, neboli komisaři a poslanci v Bruselu. Není divné, že první z Bruselu v tyto dny prchají ti, co ostatní osočují z xenofobie jako je například šílený fanatik europoslanec doc. JUDr. Pavel Svoboda, Ph.D., D.E.A. KDU-ČSL, když policie uzavřela metro a v ulicích je zákaz vycházení?

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Divný Albertov, samí klerofašisté !
před 12 měsíci

Studenti dnes nikde, zato samí starší lidé a místopředseda KDU-ČSL a europoslanec doc. JUDr. Pavel Svoboda, 53 let, byli na Albertově a s vlajkami Ukrajiny (!!!), dost divné :-DDDDDD

https://www.facebook.com/svobodakdu

Mimochodem, předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker, 61 let, je ze Sociálně křesťanské strany v Lucembursku a byl i její předseda.

Zřejmě je rozvrátit Evropu v zájmu těchto klerofašistů.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...