Šílená, nenávistná kampaň pod "českým" názvem Hate Free Culture

 

Nenávistný Putna
Nenávistný Putna

 

Kdo neřekl v životě sprosté slovo, kdo si v životě sprostě neulevil, hoď po mě kamenem! Ne tak zvrácená, fanatická skupina, pracující za naše peníze! Nezisková, žijící z dotací!

Nenávistný a fanatický Svoboda
Nenávistný a fanatický Svoboda

 Hate Free Culture jako konfidenti gestapa nebo práskači bolševiků!

Nezisková organizace za peníze daňových poplatníků udávající daňové poplatníky!!

Gestapo mělo své konfidenty, bolševici měli své práskače a udavače a ani dnešní doba si v ničem nezadá. Byl jsem v šoku, když mnozí nad úmrtím rakovinou jedné mladé ženy mávli rukou: ta si nic jiného nezaslouží. Pak jsem se podíval na onen hezky česky všeříkající název Hate Free Culture a najednou jsem pochopil... I Hašek byť s humorem psal o hostinském Palivci a zrůdičce Bretschnaiderovi. Prý na obraz císaře pána "srali mouchy" a už byl pronásledován, už byl souzen. Hate Free Culture má stejné zadání a stejné vlastnosti.

Demokracie a svoboda jde k čertu!

Slova ztrácejí své původní významy, noví vykladači překrucují smysl slova a pak dle tohoto výkladu udávají.

Lidoví vykladači paragrafů mají své novátory, paragrafy hledají svoje zákoutí, bílá se stává černou a černá bílou.

Pornodámy nám kázají o morálce a děti vyučují rodiče.

Svět se zbláznil.


Učiňme však úkrok stranou: projev prezidenta Zemana

Všimli jste si, že při projevu prezidenta dělali největší vyrvál, sprostě nadávali, uráželi a vyhrožovali právě ti, co vykládají morálku a jako kánon? A že pořádková služba musela vyvádět právě ty, co kážou o morálce?

Všimli jste si, že na setkáni kazatelů morálky byl klid? Až na ty, co vystupovali na pódiu. V čele s profesorem Putnou, který nejenže kázal ale urážel a vyhrožoval, že kdo nejde s nimi, jde proti nim a to se tolerovat nebude? Kde zůstala partička HateFree Culture? Nebo jenom sečítá slovíčka a nadávky jdné strany, zatímco druhá si může dovolit vše?

A co třeba další urážky dle Romea.cz: pokud cikán řve na občana "zkurvený gadžo", není to rasistická urážka, ale cikánský folklor, zatímco posílání cikána do práce, či jeho děti do školy je rasistická urážka, kterou by měl zákon trestat.

Co je to za šílence, kteří napočítali, že Češi napíší 2,5 milionu nenávistných komentářů? Iniciativa HateFree Culture ve spolupráci s databází společnosti Yeseter prý dlouhodobě monitorovala nenávistné komentáře na českém internetu. Během roku se jich objevilo více jak 2,5 milionu.

Západní svět se v zadek obrátil, napsáno slušně. Nastává doba temna a ta minulá trvala třista let. Skutečně tuto hrůzovládu přenecháme svým dětem, svým vnoučatům? Nenastal čas vrátit význam slovům, které původně mělo a má mít?

A pozor, toto nenávistné, výhružné napsal Jan Čulík na Britských listech

Čulíku, nikdy nezapomeneme!

A jedna důležitá věc: Pachatelé verbálních trestných činů by si měli uvědomit, že jejich trestné činy na sociálních sítích zůstávají trvale k dispozici a jestliže je policie dnes nevyšetřuje, vůbec není vyloučeno, že se situace změní v budoucnu a že v budoucnosti skončí ve vězení.

 

 Všichni, kteří se neslučují s našimi názory.. Ke zdi! Němá barikáda a herec Smolík jsou nedostižní. A občané nepoučitelní. Zločiny se stále opakují!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Čulíkova kapustička
před 11 měsíci

Čulík je imigrant v Británii a bojí se, že ho chytí za límec a pošlou domů. A to se mu nechce, stejně jako Pákistáncům apod. :-))) Po pravdě, proč by britští daňoví poplatníci měli platit obor česká studia na Universitě v Glasgow, přece máme Evropskou unii a když skotský student chce, může jít studovat českou literaturu, historii a film do Česka, navíc na Univerzitě Karlově je určitě odpřednáší na vyšší úrovni než v Glasgow.

Kdo se nepoučil z historie...
před 11 měsíci

Takových Vlajkařů a klerofašistů za první republiky bylo, např. otec Karla Schwarzenberga nebo děda Vojty Dyka. :-(

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...