Židovský velvyslanec USA SCHAPIRO: raději si vyříznu jazyk, než promluvit slovansky, natož česky!

 

Naše vrchnost a protektor
Naše vrchnost a protektor

Jak promluví o své židovské české babičce, uroní slzu. Americkou. Z té české by se pozvracel. Je u nás víc než rok a česky neřekne ani slovo. To si nedovolil ani Reinhard Tristan Eugen Heydrich, prominentní nacista, blízký spolupracovník Heinricha Himmlera a třetí nejvyšší představitel SS!

 

Heydrich  z dokumentů občas promluvil lámanou češtinou. Ne tak žid z USA, potomek údajně českých předků. Raději se poblít, než otevřít česky hubu. Nebo zesměšní a zkomolí jedno slovo...

Posílá nám sem partička z USA totálního rasistu a nás bere jako občany podřadné, slovanské rasy, kterými hrubě pohrdá, nebo je to dement, který se po roce nenaučí ani jednu větu?

 

Předešlý velvyslanec USA Eisen (také židovského původu) nás okradl o miliardy. (Pardon "oloboval"...) Státní zástupci se poníženě plazí před USA velvyslancem po kolenou, než by vypsali obžalobu. Zato bychom měli poníženě poslouchat, jak nám radí ohledně cest prezidenta Zemana, jak nás blahosklonně poučuje, jak zacházet s cikány...

Máme se k cikánům chovat dle židovské receptury jako Izrael k Palestincům,

nebo podle americké receptury jako USA k indiánům a černochům, kdy ghetta jsou tam dodnes?

 

Poníženě děkujeme, pane ó vůdče a protektore Schapiro

Schapiro při předání ceny označil trmickou školu za vzor inkluzivního vzdělávání. "Je to místo, které je domovem pro děti z jakéhokoliv prostředí, místo kde se děti viditelně rády učí a místo, kde děti skvělé pracují," uvedl ambasador. Dodal, že při návštěvě školy se sám přesvědčil, že učí vnímat rozdílnost lidí jako výhodu, ne jako bariéru. Gottfriedovou pak ocenil jako skvělého lídra týmu, který školu provozuje. (Učitelka jako lídr?)

Gottfiredová podotkla, že trmická škola pracuje s dětmi, které jsou těžce zdravotně postižené, dětmi cizinců, romského původu, s nadanými žáky i žáky s poruchami učení.

Cenu Alice Garrigue Masaykové převzala Gottfriedová v předvečer Mezinárodního dne lidských práv, který připadá na 10. prosinec. V minulosti americké velvyslanectví ocenilo například současnou ombudsmanku Annu Šabatovou, ředitele protikorupční organizace Transaprency International Davida Ondráčku nebo časopis Respekt.

 
 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
M. Wolf
před 6 měsíci

Clovek se musi smat, kdyz nekdy slysi od cizich vudcu nekterych statu, ze Cesko se chova spatne k Romum. Dovolte, abych se zasmal - HAHA, a to proto, ze postrelena husa nejvic krici. Tak napriklad Kanada nechala naschval povrazdit statisice indianskych deti ve svych internatech a toto systematicke vyvrazdovani se delo az do devadesatych let tedy az do 1999 a deje se dodnes. Tady si prectete celou knihu - http://hiddennolonger.com/wp-content/upl... a zde je trochu prelozeno do cestiny - http://wwwhttp://www.nwoo.org/2016/04/09/itccs-zlociny-pr...
Tak to byla Kanada. Nyni se podrzte, aby jste nespadli. Predstavte si, ze od let 1755 az do roku 1900 bylo v USA vyvrazdeno pres 100 milionu indianu. Tak at nam pak rikaji tito dobytci, ze my se k Romum chovame spatne. Pouzivali indiany jak v Kanade, tak USA na pokusy s leky, chemikaliemi, delali zeny sterilnimi na rozkaz vlady, tzv eugenika, proste dokonce vysel tzv Indian Act v Kanade v roce - tusim, 1962, kdy kazdy indian musi byt brat jako postizeny mentalne nebo na urovni ditete, nema pravo na zakladni lidska prava a veskery majetek mu je zabaven statem. Tim se jich jednoduse zbavili a mohli jim vzit veskerou pudu a rozprodavat tezebnim firmam. Proste jsou to takove svine, ze na svete vetsich neni. Jeste horsi je, ze se oslovila komise pro vysetrovani, a to nedavno, v OSN a ta to na zadost Kanadske vlady shodila se stolu a nic se vysetrovat nebude, vse je OK. Tak vidite ze vsechny svine sveta jsou sprazeny a neni odvolani nikde. Zadna lidska prava nejsou, nebo jen kdyz nekdo chce, ale ne pro vsechny. Svet je hnus a brzo se to posere vsude. Hlavne vy si zachovejte cistou dusi a nenechte se pospinit spatnostmi. Je stokrat lepsi byt chudy a stastny a take charakterne cisty, nez bohac az do nebes a v dusi vedet, ze jsem gauner a svoloc. Verte, ze svedomi si nikdo koupit nemuze a pokud to vas zere, nic vam nepomuze. Hodne zdaru a stesti a cistoty v dusi.

M. Wolf
před 6 měsíci

No, ja jsem zil v Americe vetsinu zivota a vsude jsou hodni a ne tak hodni lide, at je to zde nebo tam. Co se tyka obycejnych lidi, tak jejich charakter je mnohem lepsi, nez lidi zde. Americane jsou velice pratelsti lide a prijmou mezi sebe kazdeho slusne se chovajiciho cloveka. Nemaji radi lidi, kteri se stale naparuji, jako spousta Cechu to dela zde, ze jsou neco extra. Americane jsou obycejni a proto i srdecni lide a Cesi jim v tomto nesahaji ani po kotniky. Schapiro je Zid, jak sam rika, ale to je i vetsina lidi v ceske vlade, jestli o tom nevite. Nakonec se rika, ze 18 nejvyssich SSaku byli Zide a Hitler nakonec take, tak jakypak zvaneni, proste nekdo je hodnej a nekdo uz tak asi ne. Nakonec Amerika vznikla z Vasich dedecku a babicek, kteri tam prisli, nebo emigrovali, jsou to tedy vsichni potomci Evropanu a pokud jsou to svine, jak zde rikate, tak i vy jste svine, protoze jsou to Vasi potomci. Samozrejme, ze spousty pristehovalcu do Ameriky byli gauneri a utikali za dobrodruzstvim a nebo prchali pred spravedlnosti tady, takze se tam dostalo moc grazlu odtud. To same ale bylo s Australii. Anglie nechavala do Australie vyvazet jen zlocince a za odmenu se zase mohli jednotlivci stehovat na Novy Zeland. Dneska se podivejte jak Australie chrani svoji pudu pred muslimskymi pristehovalci a jak si my Evropane nedokazeme poradit s nicim. Takze nakonec zeme, ktere vznikly z pristehovalcu i kdyz z grazlu jsou na tom lepe dneska, protoze ti lide si sve nove zeme vice vazi, nez zdegenerovana Evropa, kde zustala sama modra krev, ale samy dement ve vlade, ktery jen krade a na stat sere. Berte kazdeho cloveka jak se k vam chova a neberte ho podle toho odkud je. Jen hlupaci, kteri stravili zivot na posteli u televize a nic samy nikdy nepoznali hovori tak. Kazdy je v jadru slusny clovek a kazdy vi, kdy udelal spatnost, i kdyz to popira a to je na co sam doplati. Vycitky jsou horsi nez trest.

Jelen
před 6 měsíci

Pane, skláním se, mluvíte mi z duše. Není co dodat.

joska
před 6 měsíci

Už mu ten hadí jazyk měli Češi dávno vyříznout a nenadělal by v Czechii tolik škody, vždyť je to jen emerický bastard který jako všichni amíci nevědí odkud pocházejí a po vyvraždění domorodců se začali nazývat Američany přitom by se měli jmenovat Vespuchani podle objevitele nového světa.

Mike
před 6 měsíci

To ano, ale on mel take krestni jmeno a to bylo prece Amerigo a tak je to tedy America.

Tonda
před 6 měsíci

Už od pohledu nesympatický fakan ten US protektor Shapiro! O všem už napovídá ten jeho nenávistný panovačný výraz obličeje. Kdysi můj bývalý spolupracovník nedostudovaný inženýr ze Slovenska prohlásil na něco podobného: Tvar lebky a výraz tváre vždy prezrádza debila!

M.
před 6 měsíci

Asi to byl antropolog, protoze jinak nedostudovany ing. ze Slovenska se sotva umel podepsat a o tvaru lebky vi tak akorat z doslechu. Mozna se casto dival do zrcadla a videl tak debila hodne casto.

Luboš Staněk
před 11 měsíci

Od pohledu buzerant. Asi se podívám do jednoho bytu ze kterého je vidět do jeho ložnice a snajperkou mu ustřelím ptáka jak bude toho svého 10ti centimetrového amerického orla strkat do prdele nějakého českého politika co se mu sám nevejde do prdele.

Mike
před 6 měsíci

Jen kdyby ti dal par dolacu, hned bys mu nastavil tu svoji ceskou zaprodaneckou prdel. Cesi za dolace prece prodaji i svoji matku, se rika, nebo to tak neni? Vzdyd tu nemate kouska cti, rozprodali a rozkradli jste celou zem. Voda je Francouzu, pivovary taky cizincu. Elektrina ani nemluve a proto je vsechno v hajzlu a jestli ty mas o centimetr mensiho ptaka nez on, na tom nesejde, jsi stejne kokot.

Ujman
před 11 měsíci

Kdy konečně dostane ten americký vandrák a parchant do držky?!!!!

Ujman
před 11 měsíci

Možná by nebylo od věci,kdyby se mu v tom vyřezávání trochu pomohlo.....

Istaista
před 11 měsíci

Schapiro to není slušný člověk, je uplatnitelný tak ve svém brajglu v USA. Sprostý, drzý i prolhaný osnovatel svinstev v Bordelstátu. Takový ksicht neměl být vůbec akceptován Bordelstátem jako velvyslanec USA, neb špinavci a smraďoši jsou všude neakceptováni!!!

Skeptik
před 11 měsíci

https://www.youtube.com/watch?v=9gUvbfiW...

Zajimave, ze mluvi cesky v prvni minute hned 2x...

Autor, ktery se zjevne neumi ani podepsat, bude zrejme velky Rusofil

Zeolit
před 11 měsíci

Skeptiku, podíval jsem se na odkaz, nenudil jsem se. Reaguji pouze na slova Jana Krause, že někteří naši občané nemají rádi Američany. Za sebe mohu říct, že nemám rád /a to je ještě eufemismus/ všechny neokonzervativní politiky, protože tlačí politiku USA k vládnutí celému světu. V Americe jsem pobyl řadu měsíců, mám tam řadu amerických přátel a to víc jak 50 let. Při hodnocení současné situace ve světě se až tak názorově nelišíme...

Mike
před 6 měsíci

Tys tam zil par mesicu, ale ja pres 35 let a to od mladi, takze neco o tom vim. Nesud lidi podle toho odkud jsou. Americane jako obycejni lide jsou stokrat lepsi, charakternejsi a uprimejsi, nez Cesi a to je bez reci. Delal jsem pro soudy notare a tlumocnika a vetsina Cechu jsem znal jen od trestni lavice. Cesi tam chodi hlavne krast a delat Cesku ostudu a to umeji dobre. Jsou to nafukove a ve vezeni se poserou, protoze v Americe nejsou veznice jako tady. Pokud nekdo chce ale hovorit o vlade, tak s tim plne souhlasim, ze ta je pekne spatna, ale to tady take, nebo ne?
Ani nechci videt, co by asi ceska vlada dokazala udelat, kdyby Cesko melo 300 milionu obyvatel a nejvetsi mocnosti na svete. Chteli by sezrat cely svet. To je holt uz tak, s moci roste chut. Podle toho jaci jsou Cesi vychcani a nezodpovedni jedinci by se to jiz davno stalo.

Jelen
před 6 měsíci

Čím to, že nejen statistiky, ale třeba profesor Zelený tvrdí naprostý opak? Něco tady neštymuje, když každý nelegální Čech je navíc vždy vyhoštěn, pokud se dokonce dopustí nějakého zločinu či přečinu a je vyhoštěn dokonce, když je dopadnut. Že by experti v USA všetně pana profesora měli jiné tabulůky, než máte osobně vy?

Mike
před 6 měsíci

Bohuzel, tak to uz v zivote chodi. Ten, kdo umi teorii, tak uci a je profesorem, ten kdo dela praxi je treba doktorem chirurgem, atd. Ja hovorim ze sve zkusenosti a praxe a kdybych vam mohl vypravovat prihody, ktere sem u soudu zazil, tak byste valil oci. Jednu reknu ale zkratim to. Lekarka odesla na praci do Ameriky. Naletela skupine Cechu, kteri lakali do USA nase obcany z duvodu, aby pak tito novacci pro ne zadarmo delali a jeste jim vyhrozovali, ze je zmlati, kdyz si budou stezovat na uradech. Tak se tedy chovaji nasi krajane ke svym krajanum, - neni to k zbliti? Mela dostat zadarmo ubytovani a mela dostat placenou praci a slibenou Zelenou kartu (coz je totalni podvod). Misto toho jim nasi Cechove vzali veskere penize a pasy. Museli delat bez zaplaceni a jeste si musela ukrast boty s ocelovou spickou, aby tu praci mohla delat, a jelikoz nemela ani floka, tak musela ty boty ukrast, ale kamera to zaznamenala a mila doktorka byla u soudu. Navrhnul jsem ji, ze kdyz mi rekne kdo a kde najdeme ty ceske hajzly, ze je s FBI vychytame jako koroptve a dostanou nejmene 20 let az dozivoti, coz na Floride je normalni. Bala se, ze by ji ublizili a ja proto na nic jiz nenalehal, byla to jeji vec. Mila doktorka se na preliceni nedostavila, jelikoz mi rekla, ze odjede za kamaradkou do jineho statu, coz jsem ji rozmlouval, protoze kdyby to udelala tak ji pak zacne hledat FBI a to znamena federalni soud a daleko vyssi sazby. Neposlechla a uz jsem o ni neslysel. Kdysi jsem se hlasival v cizine k Cechum, kdyz jsem nekde nejake slysel hovorit, ale hned jsem z toho vystrizlivel po te, jak se chovali nadute a povysene. Verte, ze Cesi v Americe jsou vetsinou jen problem. Duvod je prosty, oni si totiz mysli, ze v Americe se muze delat to co tady bez trestne jako tady, ale to tak neni. Za kradez treba nesmyslu za par dolaru muzete na Floride vyfasovat 5 let a kdyz toho je vice, tak se to scita a za nekolik pitomosti dostanete 25 let a mate to, natos kdyz jste cizinec. Chlap dal policistce facku na dalnici a pak ji jeste na zemi zmlatil, dostal dozivoti. Jooo, v Americe, tam je blaze, ale jen pro ty, kteri se chovaji tak, jak se od nich ocekava, beda tem, kdo se chova jako zde. Policajti v Americe jsou vetsinou byvali vojaci a proto hned strili, kdyz se neco sustne. Tam kazdy polda ceka jako na dar z nebes az zaslechnou vysilacku a slysi, ze se nekde prepadnul obchod a oni tam hned muzou jet a zastrilet si do grazlu. Nedavno mne zde sokoval pripad, kdy asi 40 lety gauner vtrhnul do bytu stareho dedy a povalil ho na zem a bil ho, jeho stary kamarad take kolem osmdesati mu prispechal na pomoc a prastil toho gaunera nejakym predmetem. Policie jeste obvinila toho starce za pokus o vrazdu. Mate to tady svinskou policii, ktera si toto vubec dovoli, vlastne svinsky rezim, ktery podporuje zlodeje a nasilniky. V Americe by takovy starec dostal od starosty oceneni za statecnost a za zneskodneni gaunera a ten hajzl by dostal 25 let. Je to tady FUJ.

Miku, koho budete na podzim volit?
před 6 měsíci

Dík a zdravím.

Mike
před 6 měsíci

Vite, ze volby v Americe jsou uz jen fraska pro divaky, kteri se kochaji tim, jak jeden hazi spinu na druheho a pritom jen malo lidi vi, jak to s volbami opravdu je. Volby v Americe neexistuji, ale delaji se pro lidi, aby si oni mysleli, ze existuji. V Americe jiz od davnych casu mame dve vlady. Jedna je ta, co vidi lide a o ktere si mysli, ze je volena lidmi, to ale tak neni. Ta vlada, ktera je jakoby volena lidmi musi delat jen to, co jim narizuje opravdova vlada - tzv. Shadow Government. Stinova vlada se sklada z mocnych lidi, clenu rodin nejbohatsich lidi sveta jako jsou Rothchild's, Rockefeller's a mnoho jinych. Dale tito clenove jsou take cleny tzv. Bilderberg Group, ktera ma 120 clenu a mnoho radoby clenu, kteri hodne s nimi spolupracuji. Tito clenove ridi svetove deni, rozhoduji o vsem, zda nekde bude valka, veskere svetove bankovnictvi, Wall Street, Ktera zeme bude hladovet, komu daji pujcky, na koho udelaji nalety, atd. Tito lide dysponuji majetkem ktery ma hodnotu pres 85% svetoveho majetku. Shadow Government ma neomezeny rozpocet ktery vyuziva zasadne jen pro svoje cile. Po ziskani technologii od mimozemskych bytosti se bezne leta a to 3x tydne na Mars jiz od roku 1963, kde jsou lide, kteri tam ziji a pracuji. Sposta jich tam je dobrovolne, ale vetsina pracuje jako otroci proti sve vuli. Jsou to vetsinou tezarske firmy, tezici vzacne nerosty a jine veci, ktere potrebuji. To, ze NASA vsem rika, ze letame na palivo jake se pouziva v jejich strojich je jen zastiraci manevr. Kazdy rok se v Americe beze stopy strati pres milion obyvatel a nikdo o tom nemluvi. Kam asi mizeji tito lide? Ale spatky k volbam - at zvitezi ten, ci onen kandidat, tak oba museji byt predem schvaleni Bilderberg Group, jinak nemuzou kandidovat, to znamena, at vyhraje ten ci onen, je to jedno, vse je predem domluveno. Obe strany jsou stejne podporovany. Vse je jenom fraska pro lidi. Nejprve velka slova a pak zadne ciny, nakonec Obama je toho dukazem. Jak se nakonec mohl stat americkym prezident nekdo, kdo se ve skutecnosti narodil v Kenii a nema ani americke obcanstvi. Proste je to mozne ikdyz je to proti ustave, kdyz to chce Bilderberg Group, tak vse jde stranou. Tito silence maji v umyslu vyhladit tolik obyvatel az zbyde jen 500 milionu, pouziva se k tomu pomalu vakcinace, chemtrails, aditiva do potravin, GMO potraviny, vodni zdroje, HARP na vytvareni prirodnich katastrof, atd. Mimochodem, cesta na Mars jim frva pres hodinu a pul. ---- pokracovani nasleduje zde ------------

Mike
před 6 měsíci

---- pokracovani-------
Armada disponuje technologiemi, ktere jsou stovky let pred technologiemi, ktere bychom my jako lide meli, kdybychom se toho dockali. Na 1 rok vyskumu v armade pripada 40 let vyskumu pro verejny sektor. Takze co trva armade ve vyskumu 1 rok, to zabere civilnimu vyskumu 40 let. Tak si dovedete predstavit kde je opravdova veda a cim disponuje. Ja vim, je to nepochopitelne, ale je to fakt. -- Ja osobne bych volil Trumpa, protoze sefem armady musi byt chlap a ne slepice. A hlavne v Americe, zadny general nebude poslouchat zenskou, to radeji pujde do duchodu. Podivejte se kam to dopracovalo Nemecko kvuli te Merkelove, ktera je horsi nez Hitler a zdevastovala celou Evropu bez jedine zbrane. Proste nas vsechny prodala - je totiz take clenkou Bilderberg group. Rikaji, ze lide nejsou potreba, jsou lini, nic nechteji delat a moc jedi, maji jiz davno vytvoreny humanoidy, kteri budou delat vse co lide, akorat rychleji a zadarmo a muzou delat stale. Rekli o lidech, ze jsme pro bohace to co je pro lidi dobytek, pry stary a nepotrebny dobytek se take musi porazit a protoze lide zacinaji byti nepotrebnymi diky technologiim, ktere maji a disponuji, tak chteji vymitit pres 93 procent obyvatel zeme. Je tolik veci o kterych lide nemaji ani potuchy a mozna to je lepsi, ten kdo nic nevi, je vice vesely a nemusi se obavat o to co bude.

Miku, jak se Vám to čte?
před 6 měsíci

Příští šéf Bílého domu? Buď komik nebo sekernice

http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/z...

Jelen
před 11 měsíci

Po roce a velvyslanec - na co je tam překladatelka? Je to hnus! Přitom se státními zástupci jedná stále. Ale oni musí ve své zemi mluvit povinně anglicky. Stejně jako za bolševika rusky!

Mike
před 6 měsíci

Neni to dlouho, co na talk show Karla Sipa - Vsechnoparty, byl byvaly cesky velvyslanec pro Britanii. Verili by jste, ze ten hlupak se nenaucil za ta leta vubec nic a ani nerozumel jak se odpovida a hovori s kralovnou. Popisoval, jak hned po prijezdu mu bylo vysvetleno na kurzu, jak se chovat v pritomnosti kralovny. Pry, ze vsichni Anglicane rikaji kralovne - matko. To kdyz jsem slysel, tak jsem sebou seknul smichy o zem. Ten ceskej pitomec, ktery se dostal do Anglie jen z protekce ani za 4 roky nezjistil, ze ji oslovuji - "Ma'am", a ne Mom. Proste idiot na postu, kde dela jen ostudu. A vsadim se, ze by mu to nevysvetlil dodnes nikdo, protoze v nasi vlade jsou opravdu idioti, kteri se nedomluvi ani mezi sebou, natoz v cizine.

Skeptik
před 11 měsíci

Jelene Jelene, mozkove bunky mas zelene... xD Kolik si myslis, ze Ceskych velvyslancu umi jazyk zeme do ktere jsou vyslani? Ja myslim, ze tak 2... Jeden z toho je Klausova, ktera je na Slovensku...

Jelen
před 11 měsíci

Po roce se snaží všichni. Minimálně základní obecné věty.

Petr Wolf
před 11 měsíci

No to nás ve slévárně poučoval američan jak se lijí odlitky o 100 kg a přitom měl zkušenost jen s litím do 50 kg.

Prophet
před 11 měsíci

No, a prave proto, ze v ty vasi slevarne neumite ani jedno, tak lepsi pouceni od takovyho, nez nic.

Alija Brazilovič
před 11 měsíci

Já bych taky neřekl slovo hebrejsky,to bych se raději židovi poblil za límec...

Zuzka
před 11 měsíci

Takže nám lžou a lžou. Za komunistů se tak nelhalo jako teď. Krade se ve velkém .Před emerickou ambasádou se politici plazí až k Schapiro nohám a pokračují do zádele a tam jsou už dlouhý čas. Turci lžou,amíci nemluví pravdu. Jen na Ruskou federaci obracíme zrak to nás z toho marasmu dostane a ti lumpové budou viset. Tudíž ať žije Putin

Mike
před 6 měsíci

To je trefa. Ono je to uplne jedno. Vsichni papalasi na oko delaji pred lidma, ze proti sobe souperi a v zakulisi se spolu ozerou a mnou si ruce jak ti lide jsou pitomi a uveri vsemu. Vsichni velci hraci hraji spolu, jen na oko pro lidi delaji divadlo, tot vse.

Rumcajs
před 11 měsíci

Voláme všechny vlastence v sobotu se sejdeme pod koněm!
Praha 12.12.2015 Václavské nám. 13.00

https://www.youtube.com/watch?v=r00RHmBn...

šiřte prosím mezi lidi!
Děkuji

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...