Kdo stojí za fanatickou (anti) xenofobní a rasistickou kampaní? Budete v šoku!

 

 Kde berou obrovské zisky na výdaje a manipulaci neziskové organizace parazitující na lidskoprávních vztazích a na nemožnosti změnit nepřizpůsobivé občany?

 

Kde a proč berou obrovské zisky na kampaňovité pronásledování obyčejných, slušných lidí neziskové organizace a nikdo je nedokáže zastavit, nikdo nemá sílu jim jejich zločinnost dokázat právně a soudně? (Zatím)

 Od politiků, které si vydržují miliardáři, mezinárodní firmy  a korporace!


Předložme prosím důkazy!

Čím více se vynakládá peněz na boj proti rasismu a xenofobii (Dientsbier už má dostat deset miliard), tím více odloučených míst je. Ale nejen u nás. Čím více se USA prohlašují za kolébku "antirasismu", tím více se v USA střílí a rasismus bují (což se náramně podobá boji proti Islámskému státu urputnými bojovníky USA, Francie a Velké Británie, který se pak úspěšně rozrůstal do vstupu Ruska).  Pak, pak jim Putin rozbil bábovičky a Pentagon zuří... A vše se podobá jako vejce vejci...

Absurdistán absurdistánů: bohatá vrstva USA je po těžké krizi v roce 2008 násobně bohatší než před krizí a je to stejné, jako když po druhé světové válce a po obrovských výdajích USA nezchudly, ale naopak firmy na zbrojení zmohutněly a Amerika náramně zbohatla.

Všechno souvisí se vším a vše se stále opakuje: jsou dva druhy xenofobie a rasismu - patologický a uměle vytvořený

Pouze metody se vyvíjejí, jsou sofistikovanější a propracovanější, někdo tvrdí, že mazanější, někdo to tvrdě pojmenuje, že metody jsou zákeřnější a zrůdnější. Vyberte si...

Pozor!

Co je vlastně xenofobie a jak se dostala mohutně do povědomí

Ona totiž xenofobie je přirozená věc a mají ji i jiné druhy savců. A její zneužití přišlo z USA, kdy američtí dělníci protestovali proti extrémně nízkým mzdám zásluhou zahraničních dělníků, kteří (především z Mexika) se sestěhovali do jednoho bytu a podnikatelé díky nim zvedali zisky, zatímco dělník domácí neměl ani na nájem. (Nepodobá se to nyní Ukrajincům u nás, kdy mzdy dělníků jsou často 10 000 a nájem je... 10 000?)
Takže pseudoxenofobie a pseudorasismus konce 20 a začátku 21.století je podvod bohaté vrsty lidí, jak ty chudé držet mzdově pod krkem!

Kdo se ozve proti nízkým mzdám vypláceným zahraničním dělníkům je xenofob a rasista!

(Prokazatelně skutečných patologických rasistů je cca 2 - 4 promile!!!!)

A následně si ona 10% šíleně bohatá vrstva vytvořila zákony šité na míru sobě a s tím současně může každého nespokojeného odsoudit. Je to Hlava XXII: protestuješ li proti zahraničním dělníkům, jsi rasista. Pokud ale protestuješ proti mzdám, které bere zahraniční dělník, platí bod číslo jedna.

 

Komu patří údajný "bohulibý" fond proti korupci"?
Komu patří údajný "bohulibý" fond proti korupci"?

Dnes už každý ví, že tyto vývojové vady lidstva vznikly za pomoci neziskových organizací v USA. Ale proč? K čemu to mělo a má sloužit? Skutečně lidé v USA zešíleli a šli proti zdravému rozumu, protože už s penězi nevěděli roupama, co dělat? Jak by tedy bylo možné, že ona xenofobie, potažmo rasismus vznikal právě u oné nejméně placené, nebo dokonce v nepřizpůsobivé vrstvě? A na to právě odpovídá divná otázka: kde berou obrovské zisky neziskové organizace?

 A ten "svobodný svět bohatých v USA" na to přišel. Za a) donutit vlády, aby zákony byly natolik složité, že si na ně 90% obyvatelstva netroufne, protože na soudní mašinerii prostě nemá a vítězí "právo bohatšího a za b) nasadit dělnické kádry proti dělnickým kádrům formou libozvučně znějících neziskových organizací, a v okamžiku, kdy ta jednotná síla se začne řezat sama mezi sebou, čerta se bude někdo starat, proč bohatší vrstva stále i v době krize bohatně, zatímco chudí chudnou. Vždyť je to jedno: v průměru jsou všichni lidé v USA bohatí, pouze se nesmí stát potopa jako New Orleans, kdy teprve potom vyleze lůza z kanálů a normální svět ohromí.

A tak v USA začali bohatí dotovat antirasisty, antixenofoby, feministky či pochody a svatby homosexuálů, aby odvrátili pozornost od svých majetků a čachrů. Najednou pochody gayů a leseb  nabývaly na síle a...

 

Bohatá vrstva potřebovala přísun námezních dělníků, kteří by nežádali větší platy. A na to se hodí právě ona antixenofobní kampaň, protože dělníci např. v USA ostře protestovali proti mexickým, guatemalským, jamajským, ale i třeba brasilským přistěhovalcům (podobně jako u nás už dnes ukrajinským, bulharským apod nebo v Německu tureckým) prostě dělníkům, kteří se sestěhovali po desítkách do jednoho bytu a ten, kdo pracuje jako domorodec, už ani na nájem nemá, ale je držen oněmi zahraničními dělníky na mzdové oprátce. A slova rasismus a xenofobie se staly symbolem nesnášenlivosti a nenávisti, přestože to nebyla nenávist osobní, ale pouze mzdová, aby si normální lidé mohli založit normální rodiny a pokud pracují, normálně i žít.

 

Proč dostává Dientsbier desítky miliard korun?
Proč dostává Dientsbier desítky miliard korun?

Xenofobie je přirozená obava, ale v USA ji dovedli k dokonalosti

 

Xenofobie je projev chování, který spočívá v nedůvěře, odporu a nepřátelství ke všemu cizímu. Vedle lidských jedinců je pozorována i u dalších živočichů. Je to forma strachu ze všeho neznámého, především z cizinců a všeho cizího .

Slovo xenofobie pochází z řečtiny (ξενοφοβία) a skládá se ze dvou částí: xénos (ξένος) znamená cizí, příchozí, cizinec, ale také najatý, námezdný a fobos (φοβία) znamená strach, bázeň, úzkost. V překladu tedy xenofobie značí strach z cizinců spojený s pocitem ohrožení a nedůvěry. Do jisté míry může být xenofobie přirozeným projevem. Obavu z cizích můžeme u člověka pozorovat již na kojencích ve věku do tří měsíců.[3] 


(Tudíž kojenec patří do těžkého kriminálu s ostrahou, neb je nebezpečné xenofobní idividuum. Zhovadilost? Jistě, avšak v rámci jejich teorie!)


 Takže zákonitě, zatímco  pro majitele velkých firem či korporací je migrace zlatý důl, pro obyčejné občahy zločin. Kdo má v rukách maisntream, proč se v celém světě hrnou bohatí, aby nakoupili sdělovací prostředky? Výše popsané dává jasno. A proč chtějí mít sluníčkáři, neboli zástupci prozápadních iniciativ mít tak velký vliv na Čt24? Odpovězte si opět sami... (Mimochodem pamatujete na "Spacáka Rumla" a obsazení televize v roce 2000, jak obhajovali následně vstup  do EU a nikdo jiný s opačným názorem tam neměl přístup?)

Přeloženo totálně, tak ten, co má strach, bázeň a úzkost, je xenofob a pokud to dá dokonce veřejně najevo, je rasista. Zrůdná teorie, vymyšlená přibližně před padesáti léty v USA!

 

„Firmy stále nacházejí nové cesty, jak na daních zaplatit méně. Účet za ně platí běžní poplatníci,“ myslí si ředitel Centra OECD pro daňovou politiku a správu Pascal Saint-Amans. „Většina zvyšování daní během krize dopadla na jednotlivce skrze vyšší odvody na sociální pojištění, DPH a daně z příjmu. To podtrhuje nutnost toho, abychom si vynutili, že firmy budou platit férový podíl.“

A jak to poznáme u nás?

všimli jste si, jak pošta zoufale schání doručovatele s platem 10 000 Kč? Všimli jste si, jak Babiš urputně bojuje za zrušení víz pro Ukrajince, kteří by v Agrofertu dělali za mzdu pod 10 000 Kč? A další příklady by asi každý ve svém okolí našel každý sám! A připočteme li k tomu různé daňové výjimky, takže nejbohatší neplatí skoro nic, zatímco nejchudšímu příjde exekutor i za nedoplatek jeden dolar či jednu korunu...?

Za koho tedy kope Merkelová, Junker, Jourová, Dientsbier, ale i Ištvan, Šlachta, kdo tahá za provázky těchto loutek?

 

Pokud toto nepochopí občané planety Země, nemají šanci žít zdravěji a lépe a stále se nechají policejně urážet do xenofobů a rasistů od těch, kdo jsou jejich iniciátorem, spouštěčem a... Zločincem!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Alen
před 11 měsíci

Také si to myslím, že by se mělo na návštěvnosti tohoto webu zapracovat. Psala jsem panu Pokornému, ať si sem umístí počítadlo denních návštěv, abychom věděli, jak jsou jeho stránky navštěvovány, ale nereagoval. Škoda.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...