Židovský velvyslanec USA SCHAPIRO: raději si vyříznu jazyk, než promluvit slovansky, natož česky!

 

Naše vrchnost a protektor
Naše vrchnost a protektor

Jak promluví o své židovské české babičce, uroní slzu. Americkou. Z té české by se pozvracel. Je u nás víc než rok a česky neřekne ani slovo. To si nedovolil ani Reinhard Tristan Eugen Heydrich, prominentní nacista, blízký spolupracovník Heinricha Himmlera a třetí nejvyšší představitel SS!

 

Heydrich  z dokumentů občas promluvil lámanou češtinou. Ne tak žid z USA, potomek údajně českých předků. Raději se poblít, než otevřít česky hubu. Nebo zesměšní a zkomolí jedno slovo...

Posílá nám sem partička z USA totálního rasistu a nás bere jako občany podřadné, slovanské rasy, kterými hrubě pohrdá, nebo je to dement, který se po roce nenaučí ani jednu větu?

 

Předešlý velvyslanec USA Eisen (také židovského původu) nás okradl o miliardy. (Pardon "oloboval"...) Státní zástupci se poníženě plazí před USA velvyslancem po kolenou, než by vypsali obžalobu. Zato bychom měli poníženě poslouchat, jak nám radí ohledně cest prezidenta Zemana, jak nás blahosklonně poučuje, jak zacházet s cikány...

Máme se k cikánům chovat dle židovské receptury jako Izrael k Palestincům,

nebo podle americké receptury jako USA k indiánům a černochům, kdy ghetta jsou tam dodnes?

 

Poníženě děkujeme, pane ó vůdče a protektore Schapiro

Schapiro při předání ceny označil trmickou školu za vzor inkluzivního vzdělávání. "Je to místo, které je domovem pro děti z jakéhokoliv prostředí, místo kde se děti viditelně rády učí a místo, kde děti skvělé pracují," uvedl ambasador. Dodal, že při návštěvě školy se sám přesvědčil, že učí vnímat rozdílnost lidí jako výhodu, ne jako bariéru. Gottfriedovou pak ocenil jako skvělého lídra týmu, který školu provozuje. (Učitelka jako lídr?)

Gottfiredová podotkla, že trmická škola pracuje s dětmi, které jsou těžce zdravotně postižené, dětmi cizinců, romského původu, s nadanými žáky i žáky s poruchami učení.

Cenu Alice Garrigue Masaykové převzala Gottfriedová v předvečer Mezinárodního dne lidských práv, který připadá na 10. prosinec. V minulosti americké velvyslanectví ocenilo například současnou ombudsmanku Annu Šabatovou, ředitele protikorupční organizace Transaprency International Davida Ondráčku nebo časopis Respekt.

 
 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Mike
před 6 měsíci

Vite, ze volby v Americe jsou uz jen fraska pro divaky, kteri se kochaji tim, jak jeden hazi spinu na druheho a pritom jen malo lidi vi, jak to s volbami opravdu je. Volby v Americe neexistuji, ale delaji se pro lidi, aby si oni mysleli, ze existuji. V Americe jiz od davnych casu mame dve vlady. Jedna je ta, co vidi lide a o ktere si mysli, ze je volena lidmi, to ale tak neni. Ta vlada, ktera je jakoby volena lidmi musi delat jen to, co jim narizuje opravdova vlada - tzv. Shadow Government. Stinova vlada se sklada z mocnych lidi, clenu rodin nejbohatsich lidi sveta jako jsou Rothchild's, Rockefeller's a mnoho jinych. Dale tito clenove jsou take cleny tzv. Bilderberg Group, ktera ma 120 clenu a mnoho radoby clenu, kteri hodne s nimi spolupracuji. Tito clenove ridi svetove deni, rozhoduji o vsem, zda nekde bude valka, veskere svetove bankovnictvi, Wall Street, Ktera zeme bude hladovet, komu daji pujcky, na koho udelaji nalety, atd. Tito lide dysponuji majetkem ktery ma hodnotu pres 85% svetoveho majetku. Shadow Government ma neomezeny rozpocet ktery vyuziva zasadne jen pro svoje cile. Po ziskani technologii od mimozemskych bytosti se bezne leta a to 3x tydne na Mars jiz od roku 1963, kde jsou lide, kteri tam ziji a pracuji. Sposta jich tam je dobrovolne, ale vetsina pracuje jako otroci proti sve vuli. Jsou to vetsinou tezarske firmy, tezici vzacne nerosty a jine veci, ktere potrebuji. To, ze NASA vsem rika, ze letame na palivo jake se pouziva v jejich strojich je jen zastiraci manevr. Kazdy rok se v Americe beze stopy strati pres milion obyvatel a nikdo o tom nemluvi. Kam asi mizeji tito lide? Ale spatky k volbam - at zvitezi ten, ci onen kandidat, tak oba museji byt predem schvaleni Bilderberg Group, jinak nemuzou kandidovat, to znamena, at vyhraje ten ci onen, je to jedno, vse je predem domluveno. Obe strany jsou stejne podporovany. Vse je jenom fraska pro lidi. Nejprve velka slova a pak zadne ciny, nakonec Obama je toho dukazem. Jak se nakonec mohl stat americkym prezident nekdo, kdo se ve skutecnosti narodil v Kenii a nema ani americke obcanstvi. Proste je to mozne ikdyz je to proti ustave, kdyz to chce Bilderberg Group, tak vse jde stranou. Tito silence maji v umyslu vyhladit tolik obyvatel az zbyde jen 500 milionu, pouziva se k tomu pomalu vakcinace, chemtrails, aditiva do potravin, GMO potraviny, vodni zdroje, HARP na vytvareni prirodnich katastrof, atd. Mimochodem, cesta na Mars jim frva pres hodinu a pul. ---- pokracovani nasleduje zde ------------

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...