Prezident Zeman a americký kalašnikov poslankyně za ODS Němcové

 

Je zajímavé, že europoslanec za TOP 09 Pospíšil a SOHO či poslankyně ODS Němcová na vyjádření USA, že chrání humanitární mírovou teroristickou opozici Bašára Asada a dodává jí zbraně, které přebírá Islámský stát, velice razantně.... Mlčeli!

Zato na tuto větu:  „Tak – chcete-li se zbavit jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje, je k tomu jediná demokratická cesta – a to jsou svobodné volby, které v daném případě budou za rok. Vypadáte mladě, takže roku 2017 se zcela určitě dožijete. A pak existuje nedemokratická cesta. A ta se jmenuje kalašnikov.“ dovedlo opoziční partu prezidenta Zemana k totálnímu šílenství!

 

I velmi výřečný Kalousek toho času předseda TOP 09 k mírové teroristické opozici v Sýrii razantně mlčel.

Ale běda, když prohlášení ze stejného ranku učiní někdo, kdo neleží čelem u země u výsosti z USA nebo z Bruselu. To se hned spustí takový pokřik, že sluníčkářská maistreamová média nelze přehlušit! Dobře, TOP 09 je fanatická parta prounijních komiků, i když z předsednictví odstoupil Karel Číro Schwarzenberg.

 

Ale proboha, proč údajně pravicová ODS nechá plácat veřejně už dnes velmi ujeté Němcové a další? Tito lidé už tam dávno nemají co dělat. Kdyby si alespoň v klidu přečetli, co prezident řekl a porovnali to s mírovou teroristickou opozicí, či humanitárním bombardováním v Jugoslávii....

 

Co máme potom my, normální pravicoví voliči dělat a koho volit, když by nás měli zastupovat lidé na velice nízké úrovni a...

Snad lze uvěřit, že manipulování s námi dělají pouze z jejich blbosti a nikoliv, že by s námi "nedej Bože" chtěli jakkoliv manipulovat. To by si snad pravicová ODS nedovolila. Nebo ano?

P.S. Toto už hovoří za vše: inu tento divný občan má ale americké občanství a češtinu neovládá: „Po podpoře extremismu a fašizace společnosti Zeman veřejně připouští atentát na předsedu vlády. Má meze, za které není ochoten zajít?“ otázal se závěrem svého příspěvku Dienstbier.

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

.
před 9 měsíci

Bulhaři, Rumuni chodí každou chvíli demonstrovat a v posledních letech shodili už několik VLÁD VOLEBNÍCH PODVODNÍKŮ, jo.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...