Celý dokument: Islám v ČR nechceme. Režírovala to policie, nebo americké velvyslanectví jako červené karty?

 

Porovnejte, prosím, amatérské zpracování, ale zato skutečné dění a pro veřejnost záběry, které byly vysílány mainstreamem!

Skutečnost, že se prokázala přítomnost policejních provokatétů na prazvláštní bitce v den, kdy desetitisíce lidí po celé Evropě protestovaly proti migračnímu exodu, dostává jiné dimenze.

Proto zde jsou soustředěna videa, natočená na demonstracích těch, kteří by měli být agresoři, islamofobové, fašisti, rasisti a bůhvíjaké názvy si vymyslí kavárna kolem neziskových struktur a sluníček a jak se chovali ti, kteří dostali záštitu "sluníčkářů", mohli obklíčit protestující občany a svým řáděním a bitkami měli být dokumentem, kam se zvrhává údajná rasistická lůza.

Z tisku Mladá Fronta Dnes
Z tisku Mladá Fronta Dnes: už ho vyslechla policie?

Že to dopadlo úplně opačně je zásluhou těch, kteří prokázali, že nejsou menšinová sběř, ale poctiví občané, mající touhu chránit své děti, rodiny i vlast. Prosím, pozorně se podívejte na dokumentární filmy a udělejte si úsudek, kdo by za tím mohl stát.

 

A toto je dnes poprvé uvolněný celý film + mapky a doslovy pro orientaci, kde byl hlavní proud a co se dělo za frašku pro novináře, děti a celou veřejnost!

Podle zpravodajky ČTK policie na Hradčanském náměstí zadržela několik lidí, mimo jiné muže, který si přinesl velkou sekeru, nebo dalšího, který se s policisty začal prát. Samotná demonstrace se obešla bez incidentů. Jenomže jak to tam vypadalo ve skutečnosti a kdo byl ten provokatér...?

 

Toto natočili Drtinová a Veselovkský - tam byla jenom partička komparsistů! Kdo objednal filmaře, kdo objednal komparsisty a stačí se zaposlouchat do "dramatického projevu" pana komentátora.

Zde je další dokument, jak to bylo blokováno z druhé strany, takže opět byli vmanévrováni obyčejní demonstrující do obklíčení bandy, kterou následně filmovala ČT a policie!

 

A zde je hodnocení "experta" vypálené Kliniky. Udělejte si opět svůj názor!

Všimněte si ještě ujedné věci: jak všude policisté natáčeli vše. Těch záznamů musí být dohromady tisíce. K čemu slouží? Jako dokumentace, kolik mají platit komparsu a provokatérům, nebo je snímání součástí, jak příště zatýkat? Toto dělali tenkrát STBáci, pravda s jistou vynalézavostí, neměli tolik kamer, ale fotografické přístroje!

A na závěr šílený popis České televize jak za hluboké totality: natočili pár grázlů a tu obrovskou masu slušných lidí ne. Pak otočili komentář a předložili veřejnosti. Zapomněli, že je dnes rok 2016 a všichni mají didgitální kamery a mobily?

A toto z toho udělala ČT!

Policie musela v Praze oddělovat demonstranty, muže se zbraní zatkla.

V řadě evropských zemí včetně Česka byly naplánovány demonstrace zaměřené proti islámu. Organizátoři se zaštítili heslem Pevnost Evropa. V Drážďanech přišlo až osm tisíc lidí. V Praze musela policie oddělovat demonstrující, protože se na mnoha místech sešli na protest také odpůrci protiimigrantských hnutí. Ke střetu došlo na Malé Straně. Na Loretánském náměstí pak byl zadržen muž, který vystřelil ze zbraně na poplašné náboje. Další lidé se dopustili přestupku.

Střet na Malé Straně v Praze
Zdroj: ČTK Autor: Šimánek Vít

 V Česku se demonstrovalo jak v Praze, tak i v Brně, a to proti islamizaci, migraci či Evropské unii. V Brně dorazilo zhruba pět set lidí. Pražská policie považovala demonstrace za rizikové a byla v pohotovosti. Jako první vyšlo po jedné hodině odpolední z pražského Vítězného náměstí shromáždění protestujících „Za Evropu bez EU“, které svolala krajně pravicová Národní demokracie. Podle policie jich bylo také zhruba pět set. Nejprve zamířili na Loretánské náměstí. Zde došlo k incidentu s poplašným výstřelem, po kterém byl zadržen 21letý muž. Mladík je podezřelý z výtržnictví. Demonstranti se z Loretánského náměstí vydali přidat k protestu u Pražského hradu. 

 

Hlavní demonstrace před Pražským hradem

Právě demonstrace na Hradčanském náměstí měla být nejmasovější akcí v Praze. Policisté ale odmítli uvést odhad, kolik lidí se jí účastnilo. Protest uspořádaly Blok proti islámu a hnutí Úsvit-NK a byl součástí celoevropských demonstrací organizovaných hnutím Pegida.

Galerie: Mezi demonstranty na Hradčanském náměstí

Předseda Bloku proti islámu Martin Konvička ve svém projevu označil podporovatele migrantů za kolaboranty. Kritizoval české i evropské politiky, největší pískot davu na Hradčanském náměstí zazněl u jména německé kancléřky Angely Merkelové. Předseda Úsvitu Miroslav Lidinský v telemostu z pražské demonstrace do ostatních evropských měst uvedl, že česká vláda Bohuslava Sobotky (ČSSD) s Merkelovou kolaboruje.

Účastníci demonstrace třímali v rukou vlajky s protiislámskými symboly nebo transparenty s nápisy „Islam is evil!“ (Islám je zlo), „Vlast si rozvracet nedáme“ či „Zavřít hranice! Soudit se o kvóty, jinak nové volby!“.

Podle zpravodajky ČTK policie na Hradčanském náměstí zadržela několik lidí, mimo jiné muže, který si přinesl velkou sekeru, nebo dalšího, který se s policisty začal prát. Samotná demonstrace se obešla bez incidentů. (A to je celé!!!)

 

Galerie: Předseda Bloku proti islámu Martin Konvička na demonstraci na Hradčanském náměstí v Praze.

 

V dolní části Václavského náměstí proti radikálnímu islámu a migraci protestovalo hnutí Svoboda a přímá demokracie. Policie odhadla počet účastníků na dvanáct set. Tomio Okamura v závěrečném projevu upozornil na to, že další velkou demonstraci SPD chystá u příležitosti případného příjezdu německé kancléřky Angely Merkelové, která by na jaře mohla navštívit Česko.

Takže důraz veřejnoprávní televize a probruselských zpravodajství byl na rvačky kolem rasistů proti Islámu, přestože to byli nějací chuligáni, nebo nastrčení komparsisti a to, jak lidé nemohli jít na Hradčanské náměstí, jak byli vtlačeni do úzké uličky, jak spořádaně odcházeli a přestože jich tam bylo okolo 10 000, nepadlo ani slovo. A pak se zdůraznila aféra napadení ČS televize, byť většina účastníků co šla kolem říkala, že lidé, co procházeli kolem, jenom bouchali do dveří a nadávali za neobjektivní zpravodajství. Ale oni se prý báli o život. A všechna média tu údajnou hrůzu převzala!

Důkazů už je tolik, že o objektivitě a pravdě nelze pochybovat. Najdeme však viníka, co za touto demagogií a zločinem stojí?

 

t10 000 lidskenov

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Štěkající pes
před 9 měsíci

Tak to je teda hustý. A snad jedině Prima neleze Amíkům do zadku!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...