Trapné zesměšňování Rusů spojené s propagací homosexuálů!

 

Je pedofilní či homosexuální vztah člověka s pejskem, kočička v domácnosti, pejsek s kočičkou, prasátko s pejskem a dalších mnoho příkladů?

 

Pokud ne, tak proč zrovna do Ruska je umístěn příběh s poučením, jak jsou ti, co odmítají Prague Pride nahých zadků a slipových orgií vlastně podofilní a zrůdní, zatímco ti, co chodí v růžovoučkých slipech veřejně na ulici normální?

Televize Prima zveřejnila:

Tygr odmítl v zoo sežrat kozla – stali se pak přáteli. A byli obviněni z propagace homosexuality

Prý je to pravda, protože to bylo v Rusku. Možná se to i stalo, možná si i někdo dělal legraci, ale jako na Prague Pride jsou nejdříve provokace mastných prdýlek, jak si sami dělají homosexuálové reklamu a pak teprve bývá reakce.

Nebylo to i zde?

Koza je jedna z nejoblíbenějších potrav tygrů. V Indii slouží kozy jako návnady, na které tygr zabere skoro vždycky – mají jemné maso, snadno se zabíjejí a nepředstavují pro tuto šelmu žádné riziko.

V ruském safari nedaleko Vladivostoku se snaží starat o zvířata co nejpřirozenějším způsobem – to znamená, že šelmy dostávají pokud možno živou potravu. Stalo se to taky Amurovi, velkému samci tygra ussurijského: jeho obědem se měl stát obyčejný kozel. Jenže co se nestalo, kozel se ukázal být dominantnější než tygr a výběh opanoval. Dokonce se mu podařilo tygra vystrnadit z pelechu – Amur se musel usadit na střeše svého původního doupěte.

Statečný kozel už ve výběhu zůstal; dokonce se s Amurem jakýmsi zvláštním způsobem spřátelil – respektive obě zvířata k sobě cítí takový respekt, že se navzájem neohrožují. A dostatek jiného jídla zatím Amura nepřiměl k tomu, aby svůj pohled přehodnotil. Kozel posléze dostal i bojovné jméno, ošetřovatelé mu začali říkat Timur, podle slavného dobyvatele Tamerlána neboli Timura Lenka…

 

Tohle všechno se stalo na konci loňského roku – o podivné dvojici se pak začalo hodně psát a videa, na nichž si jako ve scéně z Rajské zahrady hrají tygr a kozel, oběhla celý svět. Zejména v Přímořském kraji, jehož je Vladivostok hlavním městem, se stali z Timura a Amura lokální celebrity… Jenže tím jejich příběh ano zdaleka nekončí.

Místní prokuratura totiž teď uvažuje o tom, že to celé je jen rafinovaná propagace homosexuality!

Alexej Kresťjanov je právník v Novosibirsku. Na začátku ledna se obrátil na přímořského nejvyššího státního zástupce s tím, že pokládá zprávy o kozlovi a tygrovi za propagandu homosexuálů. Mohly by podle něj vyprovokovat děti k „zájmu o netradiční sexuální vztahy“. „Myslím si, že pozitivní informování o tomto tématu není ničím jiným než zásahem do osobního života menšin – což je skrytá propaganda aktivní homosexuality,“ cituje právníka britský Guardian.

Kancelář nejvyššího státního zástupce tuto záležitost nesmetla ze stolu, ale na začátku února potvrdila, že se jí začala zabývat. Opírají se přitom o zákon z roku 2012, který zakazuje homosexuální propagandu v médiích. Možná se ale vše vyřeší přírodní cestou: na konci ledna byl Timur umístěn do veterinární péče: poté, co Amura z legrace začal trkat, tygr se po něm ohnal tlapou a těžce ho poranil…

 Pokud přesvědčovali homosexuálové na tomto příkladu děti, že jako u nás chlap s chlapem ve slipech v tramvaji je také normální věc, tak...

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...