Čerstvá zpráva: USA zešílí, Rusko se dohodlo s Iránem na ropě!

 

Před několika minutami ohlásil Teherán, že dohoda není podepsaná, ale Irán "za určitých podmínek" souhlasí a je blízko k úplné dohodě.

 

Rusko, Saúdská Arábie, Katar a Venezuela jsou přesvědčeni, že nejsložitější jednání jsou ukončena a zbytek by měl dokončit Zanganeh (Irán) a Alexander Novak (Rusko). Vzhledem k tomu, že zítra odesílá Rusko rakety S - 300 na obranu země, asi nic už v cestě nebrání!

Katarský ministr energetiky a OPEC prezident Mohammed al-Sada vyjádřil opatrnou spokojenost.

Potvrdil to současně na Twitteru Finanční blog Zero Hadge a Ria Novosti. Ministr ropy Venezuely později informoval, že rozhodnutí o zmrazení podpořily Ekvádor, Alžír, Nigérie a Omán. S připojením souhlasil také Kuvajt, píše agentura Bloomberg.

 

Zajímavé je, že se sešli v 16 hodin místního času a v 18 hodin byly hlášeny rámcové výsledky. Zdá se, že dnes už jsou schopny dohodnout se dříve naprosto rozdílné i nesmiřitelné státy, protože už mají zabíjení americké armády plné zuby a s USA nic nechtějí nic mít!

red.

 

Rubriky: , ~ Štítky: ,

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 9 měsíci

Ty skoky dělá panika burzy. A je to dané riskem vteřin z půl vět. Toto je však první skutečná dohoda. Jistě že převis zatím bude, ale v USA se zrychlují defauty a tím zmražením se docílí časem rovnováha. Mazaná strategie Rusáků. A těm se posmíváme? Rusky už nenosí křusky, ale v USA si to stále myslí. Neboli Rusáci se poučili a nyní se přesouvá krize opět na západ!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...