Co se děje? Praská snad cenzura, když i Vodička z Mf DNES vyvrací lži o Aleppu a další....

 

Nestoudnost a urážky na adresu Ruska byly neslýchané. A je na všech slušných lidech, aby na jednu stranu zločiny potvrdili, ale podpásové lži a podrazy vyvrátili.

 

Sice to byla špína, ale je lepší pozdě, než nikdy! A pokud by ještě začali mluvit pravdu Karasové, Romancovové a další, tak by se svět obrátil opět na nohy. Teda ten český. A kdyby nedej Bože začali být čestní a pravdomluvní lidé jako je Štětina, Petra Procházková či kníže pán Schwarzenberg s Kalouskem, tak bychom se snad zbláznili pro změnu my!

Ale ukažme raději výseky z dnešní Mf DNES!

 

Mnozí politikové typu Štětiny zuřili, že Jágr na Rusko nenadává. A co další?

Vyjměme z článku tuto "záhadu" o Rusku..

Vážně vůči Rusku stoupá nenávist, jak někteří tvrdí?

Ale navíc se stále silněji ozývají hlasy, které odmítají, že si lidé nejen v Tunisku žili zoufale a s dennodenním strachem, jak tvrdí mohutný hlas z USA!

Další a další lidé (ti slušní) ze Sýrie, Libye, Tuniska, Jemenu a mnoha dalších států vyprávějí, jak se tam skutečně žilo pod vládou "krutých diktátorů", než jim tam US ARMY z Pentagonu poslala F16 a s nimi vytouženou demokracii a svobodu...

Jistě, jedna vlaštovička jaro nedělá, ale stejně je to zázrak, když se z temnoty lží a hnusu objeví skutečná pravda a lidé si to mohou dokonce přečíst jako v roce 1989!

A nakonec dejme trochu statistiky, jak obklíčení Ruska a zvrácená masáž o jejich zločinech působí na obyčejné občany - ona ta devalvace nemá jenom negativa:

 

Zahraničních turistů v Rusku kvůli devalvaci rublu rapidně přibývá


Rezervační systémy pro nákup letenek registrují rostoucí zájem o cesty do Ruska. Informaci přinesl list „Kommersant“. Poptávka ze strany samostatných cestovatelů po cestách do Ruska se pro letní sezónu 2016 zvýšila v porovnání s minulým rokem doposud o 30 procent.

Podle výsledků rezervačního systému Momondo vyplývá, že největší procento rezervací letenek vytváří zájemci z Německa (poptávka v porovnání s loňskem vzrostla o 34,6 procent), z USA (o 11 procent), z Dánska (+37,9 proc.), Norska (+129,7), Izraele (+55,5) a Velké Británie (+143,9 procent).

Pro období od června do srpna se největšímu zájmu těší destinace Moskva a Petrohrad. Jejich návštěvnost letos poroste o 26,6 a 35,6 procent. Aktuálně o 53 procent více cestovatelů plánuje v roce 2016 navštívit Krasnodar, o 58,2 procent více navštíví Soči.

Dokonce až o 99,5 procent více návštěvníků ze zahraničí přijede do Irkutska. Prudký nárůst se zatím vysvětluje nádherným okolím  jezera Bajkal, když zahraničí zdražilo!




 

skenov

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Antieuropeista
před 9 měsíci

Protože mají vzdělání max 6 obecná jako v Jůesei! Ta učitelka to poznala také - střední škola pomocná... A už nežije.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...