Servírky ve Finsku diskriminovaly Romy, zaplatí pokutu

 

Pro odvážné muže ženy...
Pro odvážné muže ženy...

 

Soud ve Finsku uložil pokutu dvěma servírkám za diskriminaci romských návštěvníků, obsluha restaurace od nich totiž požadovala platbu předem. Proč asi? (Týden.cz)

 Veletrh Amper narazil se sloganem "Pro odvážné muže" opomíjející ženy a musel ho stáhnout. Generální ředitel veletrhu Jiří Šviga ho nevnímá jako problematický, jelikož 99 procent návštěvníků akce podle něj tvoří muži. Pořadatelé ho ale přestanou používat. Prý je v komisi žena a tu by to urazilo...(Hospodářské noviny)


Romové milují děti. Matka z Ostravy už má jedenácté. Současně ovšem zjišťujeme, že výchova dětí v romských rodinách je i dost problematická a nevzdělaní rodiče bez práce nedokážou dětem vštípit téměř nic, s čím lze obstát mezi bílými. "Děcko nechám v kojeňáku, už na to nemám," říkala unaveně. "Tebe dám do kojeňáku. Zvládli jsme deset děcek, zvládneme jedenácté," okřikl ji  manžel Milan... Vážně překvapení? (Týden.cz)


Ministerstvo uvolnilo 400 milionů na projekty podporující rovnost žen a mužů na trhu práce, uvedla ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová. Výzvy č. 061 a 062 „Soutěžní projekty na podporu rovnosti žen a mužů na trhu práce“,  umožňují získat finanční prostředky na poskytování profesního poradenství, koučink, mentoring, vzdělávání v oblasti manažerských dovedností či IT.. Členky JZD, je zde výzva: odložte nadojené kyblíky a staňte se "ajťačkami". Kurzy trvají jeden měsíc a můžete programovat... (MoneyMag.cz, kurzy nabízí Ostrava)

 

„Ženská obřízka u nás neexistuje a to jediné, co je tam navíc, jsou prvky genderové ideologie,“ řekl po jednání vlády šéf lidovců. Nechápe, proč by KDU-ČSL měla podporovat něco, co podle něj přispívá k tomu, jak má vypadat rodina spíše z hlediska sociálního inženýrství než fyzické přirozenosti. „Manželství je vztah muže a ženy, rodiče jsou otec a matka a není třetí pohlaví. (Marksová-Englsová tvrdí, že ho má?)

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/marksova-vynadala-lidovcum-neni-treti-pohlavi-opacil-ji-belobradek-1fe-/domaci.aspx?c=A160208_180138_domaci_kop

 

Ministryně Marksová plánuje povolit umělé početí single ženám. Pomohlo by to lesbickým párům a přilákalo pacientky z ciziny, aby do nich nevstupoval Duch svatý...

 

Slovenský župan Marian Kotleba se zachoval přesně dle instrukcí Gabala (KDU-ČSL) a Langšádlové (TOP 09)  a přerušil po 40 minutách představení z důvodu těchto výrazů: „nakopat řiť“, „rozbít tlamu“ či „kurva“. V představení padala i slovní spojení jako „srbská hovna“ a „slovanská lejna“. Přestože se zachoval dle instrukcí o hanobení rasy a náboženského přesvědčení z lidských práv je za to peskován.

 

Jestli se vám zdá, že se svět zbláznil, tak upřímně: nespíte, nezdá, jste v 21. století moderní západní civilizace. A bude hůř...




 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
aháááá
před 8 měsíci

Veletrh Amper - Pro odvážné ženy.
:-D:-D

Volf Gang
před 8 měsíci

U článku v HN o brněnském veletrhu je perfektní diskusní příspěvek týkající se uvedené diskriminace:

Ano, toto je velký problem. Nejhorší na tom je, že zcela šovinisticky je jednotka proudu Amper a Amperku nemame. To je od Andrého neuvěřitelné ignorantství, ale co čekat od chlapa, který žil na přelomu 18. a 19. století!
Takže pojďme se zastat všech ušlápnutých blbečků a blbek, kteří nemají nic lepšího na práci než strkat čumák do cizích věcí a plácat o zbytečnostech a otravovat jiným lidem život za jejich peníze (rozpočtové organizace těchto vší) Ne nevěřím, že normální a soudná žena se skutečně cítí genderově odstrčená pro pitomý slogan na veletrhu elektrotechniky.
Pojďmě vytvořit genderově korektní jednotku času.
Tak jako může být sekunda, založme i jednotku sečurak. Na počest všech vší, kterým v tomto stádiu západní civilizace roste pšenka a doufejme, že jim pšenka pokvete jen po tuto jednotku času.

:-)))

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...