Vážně chce Zaorálek volný průchod pro teroristy z Majdanu (Ukrajina)

 

Ljaško
Ljaško

 

Stále častější výhrůžky všemi směry, nadšení USA pro vyzbrojení těchto teroristických skupinek z ukrajinských mafií. To vše je východní destabilizace Evropy, když ta západní už začala. A u všeho jsou USA!

 

Nedaleko Kyjeva bylo nalezeno mrtvé tělo advokáta Jurije Grabovského, který byl obhájcem dvou ruských vojáků zadržených na východě Ukrajiny.

Grabovskij obhajoval ruské důstojníky Jevgenije Jerofejeva a Alexandra Alexandrova, které chce podle spekulací kyjevského tisku Ukrajina vyměnit za letkyni Nadiju Savčenkovou vězněnou v Rusku. Rusko tvrdí, že oba vojáci, údajně agenti vojenské rozvědky GRU, byli již z aktivní služby propuštěni a v Donbasu působili jako dobrovolníci. Kyjevská prokuratura je viní z podněcování terorismu. (Že by za to mohl Putin?)

 

Ukrajina by měla mít opět jaderné zbraně, řekl vůdce Radikální strany Oleg Ljaško.

Tato zbraň by byla, podle jeho názoru, odrazující.

„Proto trvám na tom, a opakovaně jsem to řekl prezidentovi a tajemníkovi Národní bezpečnostní rady a předsedovi vlády: Ukrajina musí začít pracovat na obnovení jaderných kapacit v zemi kvůli své bezpečnosti. Máme všechny možnosti. Máme vědeckou školu, uran, vývoj, Južmaš, jsme schopni vyrobit jaderné rakety," tvrdí politik....

Интервью с Олегом Ляшко: "Нам надо восстановить свой ядерный статус"

 

Глава Радикальной партии — о том, какие три стратегические ошибки допустила Украина, где начинается коррупция, какие перемены нужны стране, о Черчилле и китайском иероглифе, трагедии в семье из-за Донбасса и о том, сколько налички у него в кармане...

segodnya.ua,

 A aby o demenci činitelů z Ukrajiny nikdo nepochyboval:

Ukrajina uvalila blíže neupřesněné sankce na ruské občany, kteří se podíleli na procesu s ukrajinskou důstojnicí a poslankyní Nadijou Savčenkovou. Informoval o tom v pátek podle agentury DPA ukrajinský prezident Petro Porošenko. Ukrajinský sankční list podle prezidenta obsahuje jména osob, které se na odsouzení Savčenkové podílely. Jsou na něm ale i lidé, kteří figurovali i v dalších prý  sporných procesech, které ruské soudy vedly proti Ukrajincům. Jde například o proces s ukrajinským filmovým režisérem Olegem Sencovem.

 

Opakování je matka moudrosti 

STRUČNÁ NEOBJEKTIVNÍ CHRONOLOGIE UDÁLOSTÍ NA UKRAJINĚ

Věří Česká televize, že se podvody se zpravodajstvím neprovalí? Majdan...

 

Pozvolna nastává čas se vracet k prohlášení a faktickým činům, aby se otevíraly oči stále více lidem. To, že se mnoho lidí odvrátilo od USA, není láskou k Rusku, ale pragmatické vyvažování, když jsme se předloženými důkazy přesvědčili, že zločin začíná v USA a nikoliv v Rusku, jak se nám mainstream několik let snaží nabulíkovat!

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Dagmar
před 8 měsíci

Možná i ty jaderné zbraně budou. Ten debil Ljaško vykřikoval, že Ukrajina musí začít vyrábět atomové zbraně. Zkrátka slava gerojam, slava ukrajině,hop, hop, hop, kdo neskáče je moskal...doskákali opravdu daleko....Někdy si tak říkám, jestli jsou vůbec ještě na Ukrajině normální lidi ( tedy kromě východní části) nebo jestli je už stačili všechny vyvraždit, umučit, pozavírat....

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...