Co lze očekávat po návštěvě čínského prezidenta Si Ťin-pchinga? Paradoxně větší svobodu...

 

To, co vypadá zdánlivě nelogicky, je třeba řádně vyložit. Vždyť přece Si Ťin-pching je vůdcem komunistické Číny, což už předem vylučuje jakoukoliv svobodu. Tak co za tím vězí?

 

Nic víc a nic míň než ono pověstné kyvadlo

Vychýlí-li se příliš na jednu stranu, zákonitě přelétne skoro stejně daleko na druhou stranu. Česká republika se stala rejdištěm amerických agentů, které zastřešuje americká ambasáda s velvyslancem Schapirem. Každý, kdo má nesouhlasný názor, je okamžitě v hledáčku neziskových organizací jako třeba Člověk v tísni, Hate Free Culture, Nadační fond Generace 21 či In IUSTITIA, které každý den pročesávají internet a předávají svodky velení USA a vydávají následné pokyny, jak s lidmi zatočit. Dokonce už se tím ani netají, tak jsou si jisti opojnou, totalitní mocí! Například při návštěvě čínského prezidenta je zde pouze několik zvrácených, nenávistných osob jako je Bursík, Gabal, Langšádlová, Štětina či Kalousek, ale v masmédiích mají tolik prostoru, jakoby měli dohromady 99% hlasů všech občanů a tak i za všechny mluví.

Rvačky a extremistické provokace, jak proti prezidentu Zemanovi, tak proti pokojným občanům, dělá uzurpátorské jádro kolem Kalousků, Kocábů, Evropských hodnot, Havlistů a několika dalších Dienstbierových komand, ale paradoxně zvráceně jsou nazýváni xenofoby a rasisty pokojní občané, kteří chtějí pouze mír a svobodu. Přesto policie, státní zástupci a tajné služby nezatýkají skutečné extremisty, ale mají zatýkat ty, na které toto dienstbierovsko-šabatovské komando ukáže!

My nejsme kolonie, či gubernie USA!

 A díky Číně, díky dnešnímu Rusku se začnou vztahy narovnávat. A stejně tak, jako kdyby byla navrácena neomezená moc Rusku (SSSR), je stejně zločinná neomezená moc USA, a byla by stejně zločinná neomezená moc Číny. A všichni provokatéři a olizovači amerických bot by si měli uvědomit, že Česká republika je česká a že nepatříme žádné z těchto mocností! Žádné! A rejdiště amerických agentů v Evropě je šílené! Vážně naše tajné služby mohou chodit na wc bez žádosti na americkém velvyslanectví?

Tomuto rozvrstvení se říká oficiálně diverzifikace. My, stát uprostřed mocností, nemůžeme nařizovat, co mají mocnosti dělat. Dokonce se ani směrem na západ, dříve to bylo na východ, nesmíme vyjádřit, co je pro nás lepší. Máme držet "huby a krok". To se od nás žádá, to se od nás očekává. Ale to není demokracie, to je totalita, kterou jsme před čtvrt stoletím vykopali dveřmi! Jak je možné, že se nám zpět vrátila oknem? Co dělaly tajné služby celá léta, že toto ohrožení neviděly? Nebo nechtěly vidět? Nebo nesměly vidět? Takže položíme-li si otázku, co lze očekávat po návštěvě čínského komunistického prezidenta Si Ťin-pchinga, odpovíme si: paradoxně větší svobodu... Diverzifikace je bezpodmínečně nutná!

Demokracie je vláda lidu!

Společně s Václavem Havlem a s Martou Kubišovou jsme zpívali píseň se slovy:

Ať mír dál zůstává s touto krajinou.
Zloba, závist, zášť, strach a svár,
ty ať pominou, ať už pominou.
Teď, když tvá ztracená vláda věcí tvých
zpět se k tobě navrátí, lide navrátí.


 A položme si otázku: co je vůle lidu? Co je vláda lidu? Co je demokracie a svoboda?

Ti, které volíme, mají jediné právo: předkládat nám možné alternativy a nechť vůle lidu rozhodne, co se má stát. Ale západní, dnes už totalitní, systém se s lidmi nebaví, nezajímá je, a dokonce ústy státních zástupců Zemanů hledá paragrafy, jak lidu na udání Gabalů a Langšádlových, Bursíků a Štětinů zavřít ústa a poslat ho do gulagu Quantánama!

To je ta demokracie a svoboda, pro kterou jsme zvonili klíči? Nebo je to větší hnůj a špína, než za bolševika? Je na vás, lide český, abyste se rozhodli, která cesta je cesta svobody!

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Viděli Kalousek, Štětina, Bursík toto video?
před 7 měsíci
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...