Referendum v Holandsku? Vybuchla bomba! Zločiny Ukrajiny a USA se neutají!

 

 

Minutový důkaz dole!
Minutový důkaz dole!

Že dodá důkazy v noci zrovna česká televize by asi skoro nikdo nečekal. Ale důkazy jsou už vyřčené a můžete se přesvědčit. Referendum v Holandsku vyhřezlo sviňárnu USA a Ukrajiny, ale naše média to zatajila!

V Holandsku je ještě svoboda slova, u nás tvrdá americká Schapirova cenzura!

 Byli jsme krmeni paričkou grázlů, kteří si říkali investigativci Bellingcat a která je napojena na dezinformační síť NATO. Byli jsme krmeni, že Putin se vše snaží zastírat a tu hodnou a poctivou Ukrajinu chce dohnat k zoufalství a potrestat Evropu, dokonce nás prý chce Putin přepadnout a postřílet, hlásá americké NATO.

 

Lžou grázlové a sestřelení letadla nad Ukrajinou nelze došetřit, protože tomu brání Ukrajina a USA, nebo Ukrajina na příkaz USA, protože by lidé vládu USA prokleli. Marně jsme to psali, marná snaha byla psát pravdu. Nakonec se (ne)úmyslně prořekl redaktor z Holandska, kde to lidé vědí, ale do Evropy to masmédia nesměla předat.

Referendum na Ukrajině bylo i o zatajeném terorismu Ukrajina - USA! Že USA a Ukrajina odmítají podat informace a my to oficiálně nevěděli, zatímco Holanďané ano a věděli, že údajná investigativní skupina Bellingcat jsou podvodníci. A rozhodlo to, že Rusové dodali všechny materiály, ale klíčová země - Ukrajina po dohodě s USA satelitní snímky odmítla dodat. A několik týdnů před referendem oficiálně opět Holanďané Ukrajinu požádali, aby se mohly důkazy objasnit. Ukrajina s nimi opět vyrazila dveře, že si to USA nepřejí!

Chcete důkaz? Zde ho máte na zlatém podnose! A snad autora za prozrazení nezavřou! Vždyť v Holandsku to občané vědí, ale my ne!

 

Ale nejdříve se podívejte na vyjádření bývalého bolševika, dnes z TOP 09 Jaromíra Štětiny!

"Holanďané zapomněli i na své mrtvé ze sestřeleného civilního letu  MH17 nad Donbasem," vyslovil sprostou lež Štětina!

NEZAPOMNĚLI, NAOPAK!

A ZDE JE DŮKAZ!

 

A takto s námi jedná celá banda kolem Schwarzenberga, Kalouska, Štětiny a tajtrlíka Kocába!!

 Europoslanec TOP 09 a místopředseda parlamentního podvýboru pro obranu a bezpečnost považuje výsledky nizozemského referenda za zklamání.

Ani Nizozemcům by podle něj neměl být osud Ukrajiny lhostejný. „Konflikt na Ukrajině, který rozpoutal Putinův režim, však přinesl velké oběti i z Nizozemska. Dezinformační politika euroskeptiků podporovaných Ruskem ale dokázala způsobit, že Holanďané zapomněli i na své mrtvé ze sestřeleného civilního letu MH17 nad Donbasem," říká politik.

Právě že nezapomněli, Štětino, právě že nazapomněli a to se odrazilo. Terorismus Ukrajiny a USA a nikoliv jakýsi Putin, kterému může být referendum ukradené!

 

P.S. Zda sestřelení civilního letadla nad Ukrajinou byla úkladná, sprostá a zákeřná vražda či omyl partičky Ukrajinců, co dostala moc nad zabíjením a nepoznala, že letadlo je civilní, nikdo neví. Ale ví se, kdo brání vyšetření a Rusko a Putin to není!

A vyčítat to redaktorovi nelze. Možná ho ani nenapadlo, že česká média to nesmí veřejnosti oznámit, že je u nás totalitní cenzura, kterou drží pod krkem na oprátce spacáci Rumlové, Kocábové, Štětinové a další na povel Schapira! V Holandsku ještě svoboda je, u nás už není! Ještě trochu se dá dohledat na malých webech, ale ty velké už drží pod krkem na oprátce a vodítku!

A toto by mělo vidět co nejvíce lidí! Ne jenom pár v noci.


 A co přidat další a další křivárny?

 

Blesková senzační zpráva: Putin má obrovské jmění! A důkaz...?

Co se stane, když se sejde debil s debilem? Válka na Ukrajině…

Obama v Polsku – podobenství o rozsévači - žalm 143,8

 

Nesmí zapadnout: Jak kovošrot Porošenkovy ukrajinské armády zlikvidoval excelentní ruskou

Blíží se masakr Evropské unie, bohužel

 

Rubriky: ~ Štítky: ,

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...