Pořad Reportéři Čt: Lžete, oslavovači konvoje U.S. Military v Plzni, komunisti psali pravdu!

 

Lež za lží stíhá prapodivné oslavy v Plzni. Je pravdou, že se vyvěšovaly červené praporky v Plzni na oslavu vítězství války v roce 1945. Ale zatajeno to nebylo! Lžete, Martine Baxo z ODS, sprostě lžete Jiří Lavičko!

 

Opět znovu a znovu je pravda ukrytá tam, kde si lháři a podvodníci myslí, že na světlo "Boží" se nikdy nedostane. Nebyl internet, tak si mohou lhát jak chtějí. Uveďme opět vše na pravou míru a předložme důkazy!

Reportéři ČT 21:30

Je pravdou, že se přehnaně slavila Rudá armáda a o tragických osudech západních armád se decentně prohodila jedna, dvě věty. Bylo jich násobně míň, ale tragédie těch kluků vojáků je stejná, byť zemřou v počtu deseti, nebo tisíců. Ale tenkrát to fungovalo jinak. Pouze se místo pozvánky USA a pozvání samotných vojáků přizval jeden velitel, kterému se předaly medaile pro ostatní. Byla to špinavost, nikoliv však lež jako nyní. (Gabalové, Štětinové, Putny a další Evropské hodnoty)

Lžete, že se to nesmělo říkat, že nás osvobodili i Američani, pouze se ideologicky poděkovalo jednou větou a mohutně se děkovalo SSSR, byť dle počtu sovětských vojáků zabitých na našem území oprávněně.

 

Ta lež se dá snadno dokázat! I my děti jsme se to v době nejtužšího bolševismu učily a zde jsou důkazy!

Tištěné a nezpochybnitelné! Kdo chtěl, věděl!

Co je na školní mapě nalevo?
Co je na školní mapě nalevo?

Následná mapa je o Praze. Podívejte se, že utajené nic nebylo, jak nás masírují americko-evropské hodnoty.

Popisek dokládá jasně, kdo osvobodil Prahu a kdo to zablokoval!
Popisek dokládá jasně, kdo osvobodil Prahu a kdo to zablokoval!

 Pokud si někdo mladší myslí, že to bylo v době, kdy se vše uvolnilo, hluboce se mýlí.

Datum vydání a především přípravy

ŠKOLNÍHO ATLASU ČESKOSLOVENSKÝCH DĚJIN

opět zde máte jako důkaz!

 

A příprava trvala tři i více let. Stačí odečíst. Dokonce to bylo tištěno ofsetem!
A příprava trvala tři i více let. Stačí odečíst. Dokonce to bylo tištěno ofsetem!

 

Dnes je mnoho prapodivných výmyslů a jeden z nich třeba, že nás zachránila Ukrajina, protože to byl "Ukrajinský front". Jenomže to nemělo s Ukrajinou mimo názvu nic společného, byť Porošenko a další ukrajinští šašci - majdanovci to po světě vykládají. Stejně tak jako vzkazy z Evropy tvrdí, že Evropu osvobodily USA, zatímco Rusové jim dělali nějaké poskoky. A lidé jako Schapiro to nejen důrazně nedementují, ale dokonce důrazně... Mlčí!

A jak se skutečně žilo po vpádu vojáků Varšavské smlouvy a následné okupace? Samozřejmě politicky to bylo hrozné a Palach byl mementem. Proto jsme každý rok na Palacha a 21. srpna, jak se říkalo, každý rok protestovali na Václavském náměstí a řezali se s policií. Mnoho kluků to šeredně odneslo. Ale jinak? Život šel dál a i my žili normálně. (Nezaměňovat s tím, že za rodiče, sourozence, kteří se angažovali či utekli, byla šikana.) Uzavřené hranice nám nedovolily poznat dobré i špatné na západě. To, co chceme dnes, by nebyla uzavřená hranice, ale kontrola, aby se k nám nedostal nějaký zabiják. A to je špatné? Lidé jako já byli poprvé na západě až v roce 1990. Ukazovali nám pozlátka a zemědělský hnus. Mnoho z nás první měsíce na tento šunt nalétlo. Ale mnozí se rychle vpamatovali a ti vstup do EU odmítali.

 

Kvilda na Šumavě - doba normalizace po vpádu sovětských vojsk.
Kvilda na Šumavě - doba normalizace po vpádu sovětských vojsk.

 Zábava byla lepší než dnes!

 

Na samotě (vojenské pásmo) U krále Šumavy Kvilda ("Budějičáci" a Pražáci)
Na samotě (vojenské pásmo) U krále Šumavy Kvilda ("Budějičáci" a Pražáci)

Ani normalizace nás nezaskočila. Za dlouhé vlasy leckde dělali problémy. Ale důrazně se musí odlišit také další věc. S odstupem času bychom někdy dělali totéž. Třeba na sortu magorů kolem Plastic People jsme měli pouze pohrdání. Mnoho z nich byli feťáci a "smažky", byť část brala to, co bylo dostupné. Fenmetrazin, Dexfenmetrazin,Trifedrin, filtroval se Bromadryl F a U Fleků šlo sehnat LSD či heroin. A když zfetovaní přátelé Plastiků zdemolovali hospody, asi i dnešní policie by s nimi zamávala. Ale přátelé Václava Havla jsou prostě nedotknutelní.

 

Diskotéky u Vysokého Mýta (Ústí nad Orlicí)
Diskotéky u Vysokého Mýta (Ústí nad Orlicí)

Výjezdy mimo Prahu byly vyhlášené a o "dechovky" se nejednalo. Takže je něco jiného život, politický život a veřejný život. Samozřejmě jsme šíleli, když kapely měnily názvy z Blue Effect na Modrý Efekt, Greenhorns na Zelenáče.  Ale opět. Co dnes dělají například Slováci včetně domácí hudby?

Pozor! Jeden zásadní problém zde skutečně byl a dnes se vrací

To peklo většinou nedělali normální lidé, kteří se bavili. Ale mezi námi chodily krysy, práskači a udavači, prostě ti, které dnes opět vyzývá a požaduje Gabal, Langšádlová či Pelikán za zády s potomkem židovských předků Schapirem. Stačilo zazpívat píseň o sovětském tanku, co má čtyři rychlosti: jeden dopředu a tři dozadu, kdyby náhodou nepřítel zaútočil, a už se skákalo z oken hospody (v Chrustenicích u Berouna), protože za pár minut na udání přijela volha s STB a chtěla zpěváky zatknout pro vlastizradu a velezradu a Bůh ví pro co ještě. Stejně jako dnes stačí napsat něco ostřejšího o cikánech, židech a dalších minoritách na našem území včetně běženců a likvidační četa už lustruje a likviduje mnohé v čele s Konvičkou a Bartošem. Prostě vše stejné, pouze v obráceném gardu!

Slovo je opět nebezpečnější než samopal!

Vystihnout vše se prostě nedá, vydalo by to na mnoho knih, ale není tak strašné, že to bylo. Strašné je že se to opět vrací! Že jsme se bouřili proti komunistům a je zde ještě ještě větší zlo. Že jsme se nepoučili a ty krysy, práskače a udavače, lži, podlosti, zkreslování a překrucování jsou zde opět a v ještě větší mediální síle a co víc...

 

Ten mráz nepřichází z východu a kterému jsme se naučili bránit, ale ze západu a o to je zákeřnější!

 

Proboha, neberte nám naši víru a svobodu slova!

 

 

 

Rubriky: , ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 6 měsíci

Pane "renoar" děkuji, přesně tak to bylo v Rudém Právu a to bylo dokonce přímo bolševické. My tomu říkali "číst mezi řádky" neboli vždy tam bylo vpašováno několik vět, které byly pravdivé. A kdo chtěl hledat, našel. Já si zakládám na tom, aby Pařát dnes byl pravdivý, nezkreslený a to, co pranýřujeme u jiných, aby zde nebylo. I články spolupracovníků (lépe řečeno poctivých spoluautorů, protože to není za mzdu) , či autorů sem vkládané. Netvrdím, že něco nemůže ulétnout, ale principielně nesmí! Když dokonce štítek napoví, že autorem jsem já. Ale moc děkuji za pomoc. Nařknout někoho "lhářem" je jednoduché, ale dokázat, že dotyčný nelže, je někdy strašně obtížné a špatně dohledatelné časově. A my, slušní lidé si musíme pomáhat. A s dovolením, za slušného se pokládám. Takže ještě jednou, díky.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...