Rozkradla Marksová 400 miliónů na pochybné školení neziskové organizace?

 

Dienstbier a Marksová
Dienstbier a Marksová

 

Mezi lidmi běží záhadná zpráva: Marksová zpronevěřuje peníze na školení pro úzkou skupinku lidí a prohání to přes utajenou neziskovou organizaci. Kolik z toho jde na osobní ohodnocení kamarádek v neziskovce pani Marksové, zda je zpronevěřila osobně i sama Marksová, by měla policie ihned prověřit!

 

CO DĚLÁ STRANA ČSSD, ŽE TO NEVIDÍ?

JAK TOTO ODČERPÁVÁNÍ PENĚZ SOUVISÍ S OBROVSKÝM DLUHEM, KTERÝ MÁ?

Marksová nemá peníze na sociální případy, na lidi s těžkým onemocněním. Nemá dokonce peníze ani na platy žen a mužů, kteří skutečně dělají za nízké mzdy v terénu např. "sociálky - nepojistné sociální dávky", aby měli čas najít ty, kteří nepracují, protože práce jim "smrdí". Ale pro své genderové neziskovky dokáže rozkrást 400 miliónů?

Trochu jinak odůvodněná, ale se stejnou finanční výší je i oficiální žádost zde. Proto i  Pařát dnes se jednoznačně přidává k ECHO 24 a bude bedlivě čekat na odpověď!

 A další bomba u Václava Moravce vše potvrzuje! Skutečně stojí za to, byť mnozí pochybovali. Rozkrádání, a jinak se to nazvat nedá, v obrovském měřítku! Ale oficiální vyjádření, po kterém Dienstbier koktáním potvrzuje, hovoří za vše!

A pozor! Čím víc pomáhá Dienstbier a feministka gender Marksová - Tominová a vykrádají státní rozpočet, tím více přibývá vyloučených lokalit. Nemělo by to být obráceně?

I zde se přiznali, že pracovat je pod úroveň!

Cikáni dosáhnou na příspěvky na bydlení, na stravu, ošacení, kulturní vyžití dětí a další.

 

 A v přímém přenosu u Moravce to dokonáno jest! Rodina, ale pozor, umělá, pěstounská dostane na dávkách 48 tisíc, úředníce dostane na platu 15 tisíc. Kde to jsme, ptá se Dienstbiera místopředsedkyně ODS a starostka severočeských Obrnic Drahomíra Miklošová. To je kšeftíček!!!

 

 

Řada podnikatelů i podnikatelských spolků se vymezila proti rozhodnutí ministryně Michaely Marksové utratit 400 milionů za genderová školení. Také Asociace podnikatelů a manažerů nesouhlasí s takovým plýtváním veřejnými prostředky. Myslíme si, že 400 milionů korun lze využít lépe, než na podporu neužitečné činnosti několika zbytečných partiček, které dělají z komára platové nerovnosti velblouda brutální diskriminace.

Před dvěma měsíci oznámila paní Marksová, ministryně práce a sociálních věcí, že stát finančně přispěje na vyrovnání platů žen a mužů. Jak to udělá? No přece šikovně. Pod zástěrkou narovnávání platů vytvořila ministryně Marksová bohatý zdroj peněz pro své spřízněné, genderově zaměřené organizace, píše i ECHO 24!

Za 400 milionů korun budou džendrovky radit a vzdělávat.

 

 

 

Zde je originál výzva  ECHO24,  ke které se připojujeme!

 

Paní Marksové jsme 2.5.2016 odeslali výzvu, v níž ji žádáme, aby

ukončila své aktivity ve věci sledování a kontrolování výše platů podle pohlaví

odvolala státní finanční podporu genderovým aktivitám

zastavila implementaci autoritářských nástrojů do právního systému demokratické České republiky.

 

Mimochodem Člověk v tísni navrhuje Dienstbierovi: vytvořte neziskovou agenturu, která bude zastřešovat agentury, které budou mít pod sebou "agentůrky" místní. Okopírováno od sovětského vědce o bezpečnosti práce a třístupňové kontrole! (To říkal na kameru!!!)

 

A nakonec proti nesmyslům Člověka v tísni opět vážně: pokud připočteme další desítky miliónů v součtu miliardy na projekty neziskových organizací nenáviděné, ale důležité bruselsko-americké spojky Dientsbiera, Dienstbier chce do ghett poslat 10 miliard. Polovinu Romů se stále... o kterých se také ví, že sice nic neudělaly, ale zato hodně utratily, je pohled na tuto skupinu tristní!

P.S Perlička. Můj přítel cikán (jeho slova, že Rom není) říká, že je vše sviňárna.  A pokračuje: mám dluhy, měl jsem i exekuci. Ale jinak žít neumím. Přesto pracuji, nikdy nedělám áčka a splácím. (Mohu potvrdit a adresu i zaměstnavatele znám) Ale v tomto systému již k cikánům nepatřím. Můj bratranec dostal čtyřpokojový byt a dostává na něj peníze, protože má (tuším) deset dětí. Nikdy nepracoval, jeho žena také ne, pracovat nikdy nebudou a mně říkají, že jsem debil, protože když chodím do práce, tak nedostanu nic. A je vymalováno...

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

novota
před 6 měsíci

Na co potřebují socani a bureš peníze na neziskovky, inkluzi , likvidaci školství atd. aby je volili lidé z IQ 80...http://www.novinky.cz/ekonomika/404239-k...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...