Do ulic Moskvy vyjíždí nový hybridní trolejbus.

 

Do ulic hlavního města vyjíždí kompletně nový  trolejbus se sadou dieselového generátoru a v nejbližších dnech bude pokračovat v testování s cestujícími na běžných linkách, oznámili výrobci z moskevského závodu Mosgortrans.


Během několika dnů dokončí testy  a má  povolení na jednu linku v Moskvě.  Trolejbus  má vložen agregát, který bude moci překonávat trasy, kde  nebude elektrické vedení a pak se následně zase napojí na elektrickou síť, vysvětluje hlavní inženýr Mosgortrans Paul Khmelev.

 

Model 43303A vyvinutý inženýry běloruského závodu "Belkommunmaš" pracuje s využitím elektrických kontaktních sítí i bez nich..

Jeho městská rychlost dosahuje 60 km / h, délka více jak 18 metrů. Je koncipován pro 38 míst a celkem uveze 153 cestujících. Třínápravový vůz je přizpůsoben pro tělesně postižené cestující s nízkou podlahou a je vybaven klimatizací, satelitní navigací a bezpečnostními kamerami.

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 5 měsíci

Hezký autobus, ale doprava v Moskvě - to je hlavně metro (v kterém je hrozný rámus), něco autobusů. Síť MHD je mizerná. Pražan by se divil, jak se v Moskvě nachodí a jeden obrázek autobusu nic neřeší.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...