Holky (Marksová, Valachová, Šabatová), vy mě děsíte! Soudy týrají hodné děti?

 

 

Vážně je tak snadné, aby feministka řekla, že jí soud nezajímá protože je soudce zločinec a vy hodňoučký dětičky z Chrastavy - z ústavu hybaj a alou domů?

Pouze tři mladiství měli nařízenou ochrannou výchovu, kterou soud může nařídit po spáchání trestného činu. „Jednalo se ale například o drobné krádeže,“ poznamenala Marksová. Ostatním soud nařídil ústavní výchovu, k níž soud přistupuje v případě, že rodina prý nemůže výchovu zajistit, dodala tato hvězdná ministryně.


Přistupme na tuto zvrácenou hru!

Budu mít syna, který má samé jedničky, ale mám málo peněz a synáček nemá nové kalhoty, pouze z bazaru. A pak příjde zvrácený, podofilní soudce (co jiného by byl, kdyby chtěl děti mučit), mě hodňoučkého jedničkáře prostě sebere a soudně ho pošle za katr, kde mu oholí hlavu a bude mít režim jak vyvrhel ulice.

A toto odhalilo hvězdné trio Marksová, Valachová, Šabatová!


A zvrácený soudce či soudkyně dál soudí, Liga práv dítěte a tisíce neziskových organizací až k ROMEA.cz kliďánko nechají mučit mé hodňoučké dítě, vzor cnosti a Sobotka se vesele směje, jaká je to prča...

Pomineme-li mírnou nadsázku, tak toto nám říká feministická ministryně Marksová a, soudy nesoudy, luskne a hoši jdou domů!

Drtivá většina chlapců, která byla umístěna ve výchovném ústavu v Chrastavě, tam podle ministryně práce a sociálních věcí Michaely Marksové (ČSSD) nepatřila. Třetina dětí se podle ní může hned vrátit k rodinám. Těch 31 dětí má soudem totiž nařízenou pouze!!! ústavní výchovu! Snad za rodiče? Takže soudy trestají děti, protože rodiče jsou gauneři? Vážně když ukradnu žvýkačku jako dítě, jdu soudem nařízeně do ústavu?

 

 

Není potom nějaké Čapí hnízdo proti tomuto justičnímu týrání dětí jenom dětská bojůvka? Nemá se svolat vládní kabinet, povolat ministra Pelikána a ihned zahájit se soudci a soudkyněmi kárné jednání? Nebo jsou to místní raubíři, z kterých mají sousedé hrůzu a tam jsou na převýchovu, byť zatím nikoho naštěstí nezavraždili?

Jistě, nikdo z nás neví, co jsou zač a toto trio to tají. Ale je zajímavé, že nic neví starosta, že nic neví soudy, ochránci práv "hodného" dítěte, prostě nikdo. A to je už na pováženou. Protože rozsudek a posudek dokáže prý dát pouze Marksová, která je k tomu Bohem určená, a ta to tají!

 

Takže není třetí možnost: buď toto trio pracuje na zakázku Evropské unie jako je to s migranty, nebo je justice zvrácená a zavírá nevinné! Veřejnost by měla znát podrobnosti a důsledky z vyšetřování s tvrdým trestem pro toho, kdo evidentně věřejnost mate! Je to justice, nebo toto trio?

 

Popsáno zde

Patří Šabatová do Bohnic, nebo konečně do kriminálu? (Soutěž zabte si svoji vychovatelku se rozbíhá)

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Dědouch
před 5 měsíci

Poruchu tady máš evidentně jen ty. Proč nejdeš blafat jinam? Tady ty tvoje výrony nikdo neocení.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...