Redaktoři České televize ostře protestují: lhát a kamuflovat smíme pouze my, proameričtí, prounijní!

 

Bylo nebylo. Jak to bylo pohádko? Zabloudilo kuřátko. Pípá, pípá, nožky bolí a přišla liška, udělala chramst a kuřátko už nepípá...

A bylo nebylo.

Přišla povodeň, odešla povodeň a šupky dupky kavárenští povaleči a Sluníčkáři zoufale potřebovali natočit migranty, jak do roztrhání těla brání před záplavou starousedlíky. Ale než dorazili, povodeň nikde, vše uklizeno a co s tím? Opět přivolat povodeň?

Když tu náhle co se děje? Nikoliv babička Mary, ale ve dveřích se zjeví uprchlík a mocné Sluníčkáře napadne, že si příběh domalují dle instrukcí a ke slávě německé vlasti. A bylo nebylo, Prý se porvali, pak že se neporvali, běženci říkali, že dřeli do úmrtě, místní štamgasti se kvůli tomu prý chtěli porvat, chtěli jim rozdat rukavice, ať vypadají pracovně, ale to se prý nelíbilo německé televizi, protože chtěla vidět hrdiny, co se postavili větru, dešti a rukavice na hrdinství nevypadají.

A pak že v tom plavala rakouská státní televize ORF a pak zase že né, pak zase že to měli na objednávku němečtí novináři a vytvořili si vlastní „realitu“. Nakonec možná ani žádné záplavy nebyly, vždyť je globální sucho, od ledna a také jsou dle klimatologů čtyřicetistupňová vedra a prý si uprchlíci připadají jak doma v poušti. A teď babo raď!

Jenom odér zápachu a špíny zůstal ve vzduchu, jak že to s námi ty veřejnoprávní televize myslí. A vlastně ani ti redaktoři neprotestují. Ti mají dodané noty z Bruselu a Washingtonu a penízky se sypou. Tak proč by protestovali, že?

Jenom jediná jistota zůstala: Gmün byl jedním z nejvíce postižených míst a zahynuli tu dva obyvatelé, když se jeden snažil zachránit druhého a oba je smetl silný proud. Ale těm už ta komedie je jedno, tak "vo co de", že jo!

Rubriky: , ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

pozvánka
před 5 měsíci

DEMONSTRACE proti vlastizrádné činnosti České televize, středa 8. června 2016 od 14:00, u ČT, Praha - Kavčí hory

Sraz a příprava účastníků: nám. Hrdinů, Praha – Pankrác, stanice metra C– „Pražského povstání“

Demonstraci pořádá ALIANCE národních sil – společenství volně spolupracujících skupin, menších politických stran, hnutí, spolků a jednotlivců.

Akce by měla napomoci rozhýbat příslušné orgány (Poslaneckou sněmovnu PČR a její Volební výbor, Radu pro rozhlasové a TV vysílání, Radu ČT a ředitele ČT) k tomu, aby donutily ČT, která má s českou zemí společný snad už jen jazyk a koncesionáře, začala konečně plnit to, co jí zákon a etický kodex ukládají.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...