Šok: byla zavražděná Jo Coxová před Brexitem spolupachatelka zabíjení v Sýrii?

 

Zatímco se nám snažil nabulíkovat mainstream, že naivní chudinka Jo Coxová zaplatila svým životem za obhajobu Evropské unie, tato ctihodná dáma dělala aktivity naprosto jinde!

Co napsal například Reflex o Jo Coxové?

Měla velké sociální cítění a byla jedním z pěti poslanců, kteří se zdrželi hlasování o rozšíření britských náletů proti Islámskému státu v Sýrii. Obávala se prý o životy civilistů.Takže tím Reflex a další naznačovali, že to byla čistá duše, ničím neposkvrněná, a že prostě Brexit udělal z lidí "pravicová zvířata"!

 

Podívejme se na její mírumilovnost blíže!

Když se před časem šuškalo, že spolupracuje s McCainem a Obamou, vypadalo to zmateně. Republikán a válečný magor McCain - v podstatě zástupce Pentagonu, demokrat s Nobelovou cenou míru Obama, který má za zabíjení vrátit Nobelovu cenu, Cameron a miláček Jo Coxová? Ta Jo Coxová, křehoulinké děvče z Anglie? A že by něco dělala válečného v USA? To přece nedávalo smysl!

Pak se říkalo, že podporuje "zvláštní americko-anglickou komisi o zločinech Asada CJA" a že se vůbec ostře naváží do Camerona, aby začal tlačit na válečné běsnění v Sýrii, kde prý mírumilovní teroristé jsou ti hodní a Asad prý je to zabijácké zlo.

 

Vážně bylo těžké uvěřit, že by tato křehká dáma byla spojena s šíleným zabíjením v Sýrii a že její vražda nemá spojitost pouze s Brexitem. Proto jsme si nedovolili psát tyto konstrukce. Prostě byla proti Brexitu a šílenec ji za to zabil. Toť oficiální zpráva. Vždyť to vypadalo tak věrohodně a jiné spojení bylo asi jenom osočování alternativních zdrojů, které je třeba Gabalem a Langšádlovou či pornohodnotami evropskými vymýtit! A najednou šok!

Pár dní před Brexitem byla zavražděna, dnes známe i výkřiky onoho zdánlivého šílence, najednou se dostalo na veřejnost video z britského parlamentu a je to síla! Ona sama sebe usvědčuje, že tyto zdánlivě nesmyslné tlaky vyvíjí, dokonce se přiznává k oné komisi, žádá válečný tribunál pro Asada, žádá válečnou výpravu do Sýrie proti Asadovi, útočí na Rusko. Z vysokých oficiálních, nikoliv kavárenských pozic! Prostě křehká, mírumilovná dáma...

Takže kdo to vlastně skutečně byl ona Jo Coxová?

Před svým zvolením poslankyní pracovala jako vedoucí humanitárních programů ve významné britské neziskové charitativní organizaci Oxfam, působila v několika válečných oblastech světa (Darfúr a Afghánistán). Byla zastánkyní setrvání Spojeného království v Evropské unii a obhájkyní aktivního přístupu při řešení v Sýrii! Což přeloženo znamená více zbraní pro mírové teroristy!

Žádá prověření, ale proč tam není nikdo z OSN, třeba i Čína, ale opět pouze USA a Velká Británie, které vybombardovaly Jugoslávii, Irák a Libyi, dodávaly zbraně mírovým teroristům, a je nejen velká fanynka válečného Obamy, ale dokonce s ním spolupracovala na některých akcích, aby místo zadržování razantně vstoupil do války!

Zde je důkaz těsně před Brexitem!

CZ titulky

Doplnění: samozřejmě vražda je vraždou a nemá to poukázat na to, že se zabíjet má. Ani vrah neměl zabíjet, ani Obama nemá zabíjet, ani George Bush či McCain s Tony Blairem či Cameronem. 

 

Pouze obžaloba by zněla na podkladě těchto skutečností:

My, občané planety Země obžalováváme Jo Coxovou, že podporovala (ať už naivitou nebo úmyslně) zabíjení, přikryté Komisí práv a zodpovědnosti při americké a britské vládě (CJA), která dělala zprávy dle not Pentagonu a Washingtonu.

Obžalováváme média, která nechala v pozadí její skutečnou činnost a snažila se to přehrát na Brexit a osočit lidi, kteří jsou "Alternativou pro Evropu"!

Obžalováváme prounijní politiky, že zamlčeli její skutečnou práci a občanům dávali informace přes mainstreamová média pouze ve spojitosti vraždy s Brexitem!

Na závěr: je jasné, že Jo Coxová nebyla klasickou teroristkou. Problém je, že tyto občas naivní dámy uvěří všemu, co se jim nabulíkuje, a skutečné teroristické vlády pak pracují pod jejich pláštíkem a ochranou. Co bylo v Jugoslávii a v Iráku dnes už prokazatelně víme. I kde se vzaly ty záhadné chemické zbraně použité proti civilistům v Sýrii, jak nám přinášela maistreamová média, podléhající americkým ambasádám.

Možná toto vše věděl onen člověk, když se vrhl na Jo Coxovou, pobodal ji a následně zastřelil. A výkřiky by to potvrzovaly více, než nějaký Brexit! A mimochodem, nikde se nedočtete, že tato ctihodná a křehká dáma nebyla proti americkým zbraním zasílaným syrským mírovým teroristům - neboli ozbrojené opozici, které následně získával Islámský stát a zabíjel jimi civilisty. Byla to slepota, naivita, nebo zločin Jo Coxové?

Další ukázka toho, jak mainstream dokáže veřejnost zmanipulovat, než se dostanou ven všechna fakta!

Hlavní zdroj viz video výše a Wikipedie

 

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Jo Cox
před 4 měsíci

I'm still alive.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...