Neuvěřitelná drzost USA: budou se drony sestřelovat nad našimi hlavami?

 

Spojené státy žádají Českou republiku, aby umožnila přelety velkých bezpilotních letounů Global Hawk, uvedl list Právo. Hodlají s nimi podnikat výzvědné lety na hranice Ruska.

 

Drony neumí zatím bombardovat? Naučí se!
Drony neumí zatím bombardovat? Naučí se!
I za války se na nás USA učily!


Opět další a další provokace šíleného Pentagonu, které už snad nezastaví nic!

A kdo to vše bude platit?

 

Novinářům před summitem NATO ve Varšavě dnes řekl generální tajemník aliance Jens Stoltenberg, že stačí udělat pár manévrů, postrašit obyvatele a státy už cpou peníze hodem dolem. „Utrácíme více a utrácíme lépe. Ale je před námi stále ještě dlouhá cesta a je třeba vytrvat,“ poznamenal idiot Stoltenberg. Navýšení o osm miliard dolarů (195 miliard korun) je jenom kapička v moři na náš obrovský americký dluh.


"Tak koukejte už zavřít huby a začněte cálovat", zatím sice nevyřkl, ale naznačil Stoltenberg.


A cestičky na strach lidí se hledají a nacházejí a naše stupidní vláda v čele se Stropnickým a komunistickým generálem Petrem Pavlem dělá vše, aby se zavděčila: „Snažíme se tyto přelety vojenských bezpilotních letadel USA nad územím České republiky umožnit. Hledáme způsob, který bude v souladu s vnitrostátní i mezinárodní právní úpravou a při zachování nejvyšší možné míry bezpečnosti samotného provozu,“ řekl Právu mluvčí ministerstva dopravy Zdeněk Neusar. Podle deníku se již několikrát setkaly vyjednávací týmy příslušných ministerstev, které se snaží najít cestu, jak spojencům vyhovět. My, vláda České republiky, s radostí obětuje životy českých občanů na oltář amerického zadlužení.

A zatím si velvyslanec Schapiro klepe na čelo, jak ta lokajská vláda České republiky, plazící se v prachu a žebroní, aby armáda  USA žádala ještě víc. Na americké ambasádě se třískají smíchy, jak málo stačí, abychom USA pomohli s dluhem. Přece ti špinaví Čecháčkové, co žerou prasata a kapry z bahna, si nemyslí, že my, Američané, si kvůli dluhu snížíme životní úroveň...

Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/politika/evropsti-clenove-nato-a-kanada-letos-daji-na-obranu-o-195-miliard-vice-1306421#utm_source=rubrika-zahranicni&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/politika/evropsti-clenove-nato-a-kanada-letos-daji-na-obranu-o-195-miliard-vice-1306421#utm_source=rubrika-zahranicni&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylinkVíce na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/politika/evropsti-clenove-nato-a-kanada-letos-daji-na-obranu-o-195-miliard-vice-1306421#utm_source=rubrika-zahranicni&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

 

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zajímavé
před 4 měsíci

Tak tam je datum 2014 a nyní tady jezdí americká kolonie, drony se připravují a dement píše, že za to může Kalousek? Ozubená pleš se vyprsila a začala dávat na zbrojení víc. A sám to blb sem kopíruje: Ovšem s příchodem pravicových vlád a po experimentech s Topolánkovým batohem, se výdaje na armádu propadly na šílených 1% HDP, to jest propad o 50%. Když započítáme inflaci, která nebyla nízká za vlády pravice, tak je to reálně propad přes 60%. Takže po vyprsení Bóža přisype víc, aby se ukázal jako hrdina? Hele a proč choděj do předčasnýho, když se maj dobře?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...