Přeskočilo Sobotkovi? Jmenovat Prouzu pro brexit je jako nechat malomocného ošetřovat zdravé pacienty!

.

Jmenováním premiéra Sobotky pověřit Prouzu vyjednáváním o brexitu je přesně vidět, jak nesvéprávně v Evropské unii Sobotka jedná. A že je Sobotka přesně ten mopslík, co k Bruselu zaštěká, pak stáhne ocas a s vytím zaleze do boudy a třese se a třese se...

A trapné urážky politiků Velké Británie zastánci EU v Evropě jsou ve stejné nenávistné poloze!

A pak vyleze - státní (rozuměj bruselská myš) Prouza a hned oznámí:

zamáváme se Sobotkou pěstičkama, ukážeme Londýnu tvrdé pěsti, Londýn zaleze pod stůl a s hrůzou nám podepíše, co my mu jako ohlodanou kost předhodíme. Kde se tito dementi vzali ve vedení našeho státu?

 

Prouza říká, že je nutné okamžitě zahájit jednání, aby k nám přešly instituce z Velké Británie. Idiotismus nebo demence? Pak hned řeší s drzostí vlastní Skotsko, propad trhů, které se okamžitě zase mění nazpět dle spekulantů, a lituje Brity. Co je Prouzovi do toho? Kde bere tu drzost kritizovat vnitřní záležitosti Velké Británie, kde bere drzost tvrdit, že Velká Británie měla minutu po referendu zahájit jednání o odchodu, kde bere drzost tandem Sobotka - Prouza, jak má jednat Velká Británie - konečně zase svobodná zem?

PPP aneb perly perlí Prouza

Úkolem CzechInvestu bude zjistit, které firmy mají v Británii sídlo nebo nějaké zajímavé operace, a začít s nimi jednat. „Pokud tady mají velký výrobní závod, tak může dávat smysl, že i administrativu přesunou do Česka.

„Budeme se bavit s bankami. Řada z nich bude muset být přítomná na evropském kontinentu, protože nyní je v Británii a využívá takzvaného evropského pasu. Česko podle Prouzy může být lákavé i tím, že má přátelské prostředí pro finanční instituce nebo že má rozumného regulátora.

Zajímavé příležitosti by podle něj přineslo i získání některé z evropských agentur, které se zatím nacházejí na britských ostrovech. „Pokud přijde agentura, často přichází byznys,“ vysvětlil.

 

Co s takovým (promiňte) pitomcem se štěkajícím Sobotkou za zády?

Prouzu je třeba okamžitě vyrazit, dát důvěru skupině v čele s někým, kdo neleze po zemi v Bruselu, ale bude jednat za Českou republiku! Pokud toto není schopen Sobotka pochopit, je třeba dát padáka i jemu. Nás neživí Brusel, ale i ty dotace jsou podvod, protože ročně posíleme o mnoho víc peněz ven, než dostáváme. Stačí sečíst zisky, dividendy...

 Prouza s demencí mu vlastní dokonce tvrdí, že když se Británie nepřiplazí, odsuneme ji na úroveň Venezuely!!!

Vážně takový pitomec zastupuje české občany, naší zem? Která hlava to posvětila? Skutečně hlava Sobotkova? Jaký servis chce toto individuum dávat europoslancům? Není snad důležitější, co si myslí občané České republiky, než divné duo Sobotka - Prouza?

 

 

 

 

Neměli bychom my občané vyhledat skupinu, která by zastupovala Českou republiku (to znamená české občany), a tandem Sobotka - Prouza ať si zastupuje třeba veřejné záchodky? S jistotou Prouza tvrdí, že občané Velké Británie po tomto strašném utrpení (brexitu) se budou stěhovat do Evropy a my jim musíme nabídnout pracovní azyl... Prostě perly jak od Dostojevského "Idiota"!

My občané chceme volný obchod s Velkou Británií bez výpalného Bruselu a bez jejich dohledu! Proč se nepíše, že Brity neděsí česká populace, ale romská? Proč Prouza a Sobotka korektně mlčí, že ne pracující, ale nepracující sociálové děsí britské občany? Mimochodem i všechny slušné lidi po celém světě. A přátelství našich občanů s britskými si poškodit nenecháme! Na hned trapně vydírat, když na to stejně nemáme!

Jenom na dokreslení stačí, když v ČT k tomuto tématu vyleze děva redaktorka Sedláčková a místo myšlenky má první starost, zda tam (ve Velké Británii) skutečně bude ve vládě více žen, a sešikováním Prouzy a Sobotky je originalita mainstreamu  silně vyvážená!

 

Přitom stačí: "vážení občané Velké Británie: pojďme si sednout ke společnému stolu bez vydírání Bruselu a společně se dohodnout, jak lépe spolupracovat, když nám vyděrači z Bruselu nebudou dýchat na záda". Ale to by museli vypadnou říťolezci EU i od nás, a to bez našeho přičinění neudělají!

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

:-(
před 4 měsíci

Před chvílí teroristický útok v Nice nákladním autem do davu v Nice, slavícího na promenádě výročí dobytí Bastily. Svědci hlásí zkrvavené lidi ležící na ulici, místní prefekt uvedl v telvizi BMFTV, že zemřelo nejméně 30 lidí, dalších 100 je zraněno.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/panika-v-nice-nakl...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...