Komedie Václava Moravce - Konvička v drtivém klinči politiků

 

ANO s Babišem v čele má velice snadnou cestu k moci. Pokud se sejde partička různých politických stran v komediálním seriálu Václava Moravce, vůbec už není poznat, kdo je pro svobodu, kdo pro totalitu a destrukci svobody. Neboli se tam schází hmota politická, beztvará a bezvýznamná.

 

Kdo vyvolal tuto paniku, když na Staromáku se lidé smáli a tleskali?
Kdo vyvolal tuto paniku, když na Staromáku se lidé smáli a tleskali?

 

Opět Konvička a zákazy a zákazy

Jak dnes rozeznat ODS od ČSSD, KDU-ČSL, pokud bychom nevěděli, kdo tam mluví? Stejně prázdné hlavy, které hodně duní! Akorát že skutečně prázdné sudy mají hezčí zvuk. Pokud urážela redakce Charlie Hebdo vyloženě sprostě muslimské či arabské vůdce a jejich zvyky, potrhlá partička v čele s Merkelovou a Hollandem vyrazila do boje na podporu zachování svobody urážek. I izraelský představitel podporoval satiristický, sprostý časopis.

Konvička relativně vtipně (vynechme úhel pohledu) poukázal, co dělají – pozor – nikoliv Arabové či muslimové, ale ti, ze kterých nakonec vznikají teroristické tlupy, původně ohrožující arabské státy a nyní jsou rozlezlí po celé západní Evropě.

Tak kde je ta svoboda, kdy redakce Charlie Hebdo vyloženě sprostě urážela údajně z jejich pohledu každého (ne)civilizovaného člověka, zatímco na Staroměstském náměstí byla „údajně“ tak strašná provokace, že to „arabský svět“ ani nezaznamenal?

 

Co by měla policie a ministr Chovanec okamžitě udělat

(A když ne Chovanec, tak lidé kolem Konvičky)

Vyšetřuje púolicie tuto provokaci?
Vyšetřuje policie tuto provokaci?

Podat trestní oznámení na toho, kdo „údajně“ vyvolal paniku v košer restauraci. Vážně v Izraeli při každém zvuku dětské repliky zbraně ztřeštěně skáčí židé plavmo přes stoly? Pokud se na to díváme pozorně, vypadá to, že někdo vydal povel, nahrávání bylo připraveno a pak se rozjížděla kampaň od náznaků do kvalitního provedení. Kdo to natáčel? Kdo vydal povel k panice? Nezneužívá někdo Konvičky k obohacení? Nedostali hosté zaplaceno a nebyla to ve skutečnosti reklama pro budoucí hosty?

Jak je možné, že nikdo nevyšetřuje, co se v oné restauraci skutečně stalo, jak je možné, že neznáme toho, kdo vydal signál k údajné děsivé panice?

Zda má pan prezident Zeman s prohlášením, že Konvička je magor, pravdu a nebo ne, není ústřední myšlenkou tohoto článku. Je třeba vyšetřit, zda si někdo (majitel) neobjednal reklamu své restaurace, protože se blíží konec sezóny, o akci se vědělo předem a nebo, zda toho nevyužil nějaký provokatér třeba od "sluníček multikulti"! Protože jedině ochablý mozek bude věřit, že přes moře a pouště přijel velbloud s kazatelem na Staroměstské náměstí, aby zde zavedl islám.

A stejně tak plané žvanění Chovance z ČSSD a Pavla Blažka z ODS s Václavem Moravcem je na dvě věci. Hádejte na které...

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

*antibuzna*
před 3 měsíci

Včerejší OVM jsem pozorně poslouchal a pan Chovanec s panem Blažkem se shodli, že uprchlíci jsou hrozba. A to je snad dobře, že v tak závažné otázce mají shodu. Nebo to není dobře?

Pan Chovanec dále popsal přesně to, co doporučoval a jak to zanalyzoval Pjakin, že vždy musí dojít k roztřídění uprchlíklů a jejich důsledné bezpečnostní prověrce. A přesně toto dělá pan Chovanec. Proto mají džihadisté území ČR vyznačeno jako červené pole, tam se nepřesouvají, protože ví, že tady budou nekompromisně separováni.

Blažek si s Chovancem nenotovali co se týče evropské armády, takže jak je vidět, mezi stranou ODS a ČSSD je skutečný názorový drift. A názorový drift nalezneme také v mnoha jiných přístupech, zvláště v ekonomické oblasti, kdy ODS je proti zvedání minimální mzdy, je proti pomoci OKD apod. Kdo se zajímá, tak nemusí vědět kdo mluví, stačí slyšet, co mluví a politická příslušnost je jasná.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...