Němci a Francouzi mají běžence, my, Slováci a Rumuni Romy. Je to fifty fifty.

.

Západ nás přes Dientsbiera a Šabatovou (Uhla) přinutil, aby od nás dostávali obrovské sociální dávky na úrovni Německa a Francie, západ nás donutil, abychom jim dávali byty, aniž by hrábli prstem. Výsledek?

 

Společnost je rozzuřená, takže se následně připravil zákon, že uveřejní-li někdo podrobnosti, bude potrestán. A důvod? Pokud my vyplatíme sociální dávky menšině na úrovni Německa, nebude menšina od nás utíkat nikam, západ nebude muset vracet "naše" občany k nám zpět do vlasti, americké úřady budou mít lehčí práci, protože se zbaví nálepky "rasistické", a Velká Británie nemusí vylučovat menšinu na Ruzyňském (nyní Havlovu) letišti. (Je nutné zdůraznit - jedna menšina, ostatní problémy nemají)

A nyní se tento podvod západu vymstil, protože totéž musí dělat sami sobě, pokud se v Německu, Francii či Velké Británii objeví lidé, kteří také vyžadují sociální dávky, aniž by do systému něčím přispěli. A najednou se ta sebejistá (v osočování východních států) západní Evropa propadla do zoufalství. Přitom východní státy s romskou pracovitostí a odmítáním vzdělání bojují bezvýsledně stovky let, na západě se po několika letech příchozích arabských občanů rozkládá celý systém.

Kde je dnes to poučování, které nám milostivě dávali? Ty lekce, jací jsme rasisté, že nutíme prý menšinu (pouze jednu z mnoha) pracovat. Ten zločin, že je nutíme na pracák, hlásaly Evropské hodnoty. A hle, karta se obrátila, západní svoboda slova šla spát, nebo šla do pryč, a kdo se hanlivě vysloví o lidech, co chtějí brát, ale odmítají dávat, je pronásledován stejně jako v arabských či totalitních státech.

Kam jsi šla, západní svobodo drahá, jež jsi nám byla tak vehementně vnucována, když zde ještě vládl totalitní socialismus s komunistickou, neodvolatelnou stranou v čele? Najednou tě, západní veličino, svoboda slova nezajímá? A najednou my vám a ne vy nám můžeme dávat políčky, protože my se té totality zbavili a vy nám ji vracíte!

Ne, Rusko, či Sovětský svaz, ale západní totalita ohrožuje naši zem.

U nás se Romové nestříleli jako černoši v USA. Pouze jsme je nutili, ať pracují. Za to jsme byli osočováni. Za to jsme stále osočováni. Prý chceme-li práci od Romů, jsme rasisté, a to západní svět nestrpí. Když je budeme nutit pracovat za stejnou mzdu 12 000 jako nabízejí nám,  je to rasistický výsměch. (Důkaz je, za kolik se nabízí práce nejen v Praze na nižších pozicích.) Oni mají právo i na plat ve výši německé a nebo sociální dávky ve výši německé. Nic mezi tím. (Ale poctivě je třeba dodat, že Romové na nás nevytahují zatím pistole a kulomety jako černoši v USA.)

Nyní zaznívá z Německa, že je třeba, abychom nejen Romům, ale i běžencům, dávali stejně vysoké sociální dávky jako v Německu, aby se těšili i k nám. A to zaznívá dokonce z německé vlády. Prý se s nimi o běžence a migranty máme poctivě rozdělit! Zešíleli?

Přece ale není možné, aby tento zločin proti nám byl dokonán a my byli odkázáni na to, že na Romy a běžence budeme pouze dělat, ale za plat minimální, abychom je uživili! A kdo se "šprajcne", bude potrestán?

A především je otázka filozofická: může být popsání skutku, popsání jasných faktů označováno přílepkem rasistický? Vždyť je to přímo zvrácené! Rasismus je duševní nemoc, založená na iracionálním základě někomu ublížit, avšak popsání faktu, že slunce je zlaté či obloha modrá nelze nikdy označit jako rasitický výrok stejně tak, jako vybydlené byty jsou vybydlené byty a nelze to žádným způsobem idealizovat. Tudíž je naprosto nepřípustné označovat tyto osoby popisující status quo jako rasisty!

Přitom stále častěji se dnes děje, že občan, protestující proti příkoří, které lze snadno identifikovat skutkovou podstatou, je označen nakonec rasistou, a přitom skutečným rasistou je ten, co se podvodně hájí.

A šílené je, že ti, co by měli bojovat za hodnoty, které známe z Bible jako desatero, či základní lidské hodnoty svobody pro lidi bez vyznání, nás nutí  ty hodnoty křesťanské totálně změnit. Násilně, tvrdě a nekompromisně bez jakýchkoliv skrupulí. Ale kdo má tak velkou moc?

 

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

dzuli
před 3 měsíci

jseš blb a neotravuj tady

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...