Prezident Miloš Zeman: dobrý nebo špatný prezident?

 

Zatímco názory na prezidenta Klause byly až do amnestie velmi shodné napříč celým spektrem občanů a vesměs kladné, na prezidenta Zemana jsou některé výpady až přímo nenávistné. Zamysleme se proč.

 

prezident Miloš Zeman
prezident Miloš Zeman

Všimli jste si, kdo jak hodnotí Zemanovu osobnost?

Nejdříve si položme otázku, jakou hlavní funkci (či funkce) by měl plnit prezident země a jak je plní. Prezident státu by měl být jakýsi předvoj diplomatických vztahů, na které pak naváže ministerstvo zahraničí. Představíme-li si posudek prezidenta Zemana jako strom dle důležitosti, na prvním místě je rozložení přátelství na všechny strany, nikoliv jednostranné a zavazující. Začal s tím Václav Klaus a překvapivě na tuto vizi navázal Miloš Zeman. Ta pozice musí být neurážející, přísná, nikoliv však fanatická.

Takže úžas, jak je možné, že lidé myslící svobodně a tržně přijali Miloše Zemana za prezidenta? Snadná odpověď: diverzifikoval západní totalitu a rozprostřel nejen ekonomiku, ale i vidění světa do všech stran – navázal na spanilé jízdy Václava Klause do Asie a hledá další trhy, současně se všemi diskutuje a neuzavírá český národ do amerického ghetta!

 

 

Je jisté, že samotný Miloš Zeman neopustí svoji demagogii a různé citáty. Je jasné, že Miloš Zeman bude obhajovat Keynese a další zvrhlosti do konce života. Jenomže – viz obrázek – na prvním místě důležitosti je MÍR, bez kterého není svobody a trhu, takže je jasné, že my, občané, jsme vzali Miloše Zemana za svého prezidenta, byť s ostatními jeho názory se s ním budeme přít do roztrhání těla!

Samozřejmě v době největší agresivity Sovětského svazu jsme toužebně vzhlíželi k systému, který nesl název NATO. Bohužel se od té doby jeho smysl změnil a NATO se stalo základem vraždění, vydírání a terorismu, zatímco Sovětský svaz zanikl a dnes si pracně hledá následovník Rusko z mezinárodní kletby cestu ven.

Miloš Zeman jako prezident zvolil zvláštní cestu

V tehdejších politických diskuzích používal snadná a demagogická slova založená na lžích viz spálená země apod. V okamžiku, kdy nastoupil jako prezident, předvedl úžasný obrat: zatímco prozápadní „Evropské hodnoty“ jsou založeny na lžích a podvodech, akcelerace lží by nepomohla, a Miloš Zeman v jejich opozici začal říkat pravdu. O Ukrajině, o Porošenkovi, o Putinovi, o migrantech, o Číně, o USA  a extrémisté typu Junkera včetně Jourové z jeho výroků šílí. Extrémisté – zastánci Lisabonské smlouvy si s pravdou nevědí rady. Oni umí bojovat lží, ale na pravdu a fakta nenašli recept. Stačí se podívat na státní veřejnoprávní televizi a její pravidelné hosty z extremistického křídla Evropských hodnot, a čím více masírují lidi frázemi a lži, tím více vychází skutečná pravda na povrch. A výpady proti Miloši Zemanovi, potažmo Václavu Klausovi dramaticky stoupají, zatímco ti dva se jim pravdou smějí do očí. Úžasná strategie, kterou vymysleli tito dva političtí matadoři, soupeři, ale v okamžiku, kdy se jedná o Českou republiku, excelentní spolupracovníci!

Otázkou je, zda bychom peníze směrem k NATO neměli zastavit a naopak zvýšit či přesměrovat je na výpomoc Maďarsku a ostatním ohroženým zemím americkým terorismem, kdy US ARMY nejdříve pozabíjela a rozprášila státy středního východu, a následně zoufalí lidé, prchající před americkými bombami, prchají k nám. Bohužel mezi ně se mísí teroristé a my neznáme jinou cestu, než zastavit všechny.

A přesně toto vidění světa irituje všechny říťoleze amerického velvyslanectví, odmítají zveřejňování pravdy, a zatímco nás chtějí soudit přes mezinárodní tribunály, USA z hrůzy, aby na ně nedopadla světová spravedlnost, jakoukoliv účast v nich odmítají. USA jsou od toho, aby dělaly mezinárodního fízla a arbitra, ale kdo by si dovolil tu drzost a soudil by amerického prezidentského vraha? Ta opovážlivost…

Pane prezidente Zemane, pane exprezidente Klausi: my, slušní občané děkujeme, že na otevřené scéně říkáte různým lidským troskám a zrůdám , co skutečně jsou. Jakoby za vámi byl vidět Francisco José de Goya y Lucientes se svými úžasnými kresbami Los caprichos. Rozdíl je, že Goya to uměl říci obrazy, vy jste slyšeni skutečnými slovy. A pravdy, pravdy se mocní světoví lotři vždy báli jak čert kříže!

Los Caprichos - Special collections - University of Glasgow

.

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

opus111
před 3 měsíci

Co se týče Islamistů, takl velmi doporučuji ke shlédnutí Pjakina z 8.8. 2016 https://www.youtube.com/watch?v=QnIZo3Va...

Ve střední části hovoří o zásadní chybě, které se, a zřejmě úmyslně, dopustily EU elity. Totiž, že neroztřídili přicházející "uprchlíky na " skutečné uprchlíky a kombatanty.

Ihned jsem si vybavil, co probíhalo a probíhá stále v ČR. Že totiž Soobotkova vláda a ministerstvo vnitra vedené panem Chovancem, naprosto nekompromisně všechny uprchlíky internovali v záchytných zařízením, kde je nekompromisně roztřídili.

Málo známá je informace, že jen v minulém roce bylo z ČR vráceno přes 1700 uprchlíků, kteří neměli nárok na azyl. A ti co vyhověli bezpečnostní prověrce po 3 měsících detence, tak měli možnost výběru, zůstat v ČR nebo pokračovat například do Německa.

Vláda Bohuslava Sobotky tedy obstála na výbornou.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...