Reklamní trhák producenta Filipa Kašiaka: za cikány nám vyhrožují fyzickou likvidací

 

Stačilo hodit do médií takovýto zoufalý rasistický výkřik a bombastická reklama je na světě. Že to může být stupidní námět? No a co? Ale takto je zaručená státní ochrana za asistence Dienstbiera a Šabatové!

Na sovětské filmy nikdo nechodil, tak to stát nařídil.

Hádejte, co se stane s tímto filmem. Nestálo by za to vyhlásit sázkový kurz, že to bude podobné? 

 


Vedení klubu Bohemians 1905 zrušilo o víkendu premiéru dokumentu o romském fotbalovém týmu z Děčína FC Roma. Ačkoli se původně mluvilo o „bezpečnostní hrozbě“, ukázalo se, že klub jen ustoupil výhrůžkám svých radikálních fanoušků. Autoři filmu teď dostávají nabídky ze všech koutů republiky, kde by chtěli snímek promítat. Týmu ale chodí také výhrůžné zprávy. „Vyhrožují mi i fyzickou likvidací,“ uvedl producent Filip Kašiak pro server Lidovky.cz.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/vyhrozuji-nam-fyzickou-likvidaci-rika-poradatel-po-zrusenem-promitani-filmu-o-romskych-fotbalistech-ibm-/zpravy-domov.aspx?

Je jasné, že když se tvrdé jádro Bohemians nedohodne o hostování se Slávií, že bude stejně tak protestovat proti zneuctění producentem Filipem Kašiakem, který z toho však udělá rasový náboj, požádá stát o ochranu a dotace...? Pohrnou se určitě proudem, jak jsme zvyklí. Vsadíme se


Od začátku se přitom klub zdráhal akci plně a oficiálně podpořit. „Nechtěli jsme to zaštiťovat. Šlo hlavně o poskytnutí prostoru,“ uvádí šéf klubu. A když byla možnost smlouvu nepodepsat, neváhal. A ti, co fandí Boheminas srdíčkem, jsou za to vděční. 

Jenomže je zde cenzurní komise a ta bude určitě hledat rasistický náboj, protože 

POZOR

Už je v tom namočená s kampaní HateFree Culture coby distribuční partner projektu!!

Kde vzal producent Filip Kašiak peníze? Z jakých zdrojů na to šly, když nemáme ani na to, abychom těžce nemocným dětem zajistili lékařskou péči? 


P.S. Za bolševika, když chtěl někdo něco protlačit, zaštiťoval se Sovětským svazem, dnes HATE FREE CULTURE. V čem je rozdíl? 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
n
před 2 měsíci

Kde by je vzal...no přece od socan bande a jyrky dynsbyra fanouška zeleno bílých a ti se mu za to pomstili...prý už do dolíčku nechodí ,protože mu chtějí rozbít ksicht...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...