Je Fiala z ODS součást ČSSD?

 

Smutné, když špičky ODS argumentují předsedovi vlády z leknutí  Sobotkovi  mantrou, které je rozblemcaná a fakta nejsou na stole.

 

Otázky
Otázky

 

Pane "údajně pravicový"  Fialo - předsedo ODS


Je třeba zvýšit finance na VŠ, kde se učí číst a psát, místo aby děti studovaly? Ne, je třeba vrátit VŠ prestiž, studenty, co neumějí obrazně číst a psát (nemají talent) ze škol vyhnat a nechat tam pouze ty, kteří na studium mají hlavy. Zavést opět matematiku nejtěžší kategorie a jedině tak můžeme konkurovat světu. Zrušme polovinu vysokých škol (i středních) a rozpočty se zvýší na dvojnásobek včetně platů. Že opět vypadnou biflující se slečny? Ale VŠ přece není genderová sociálka, za kterou se to nyní kryje!

 

Lékař, který vystuduje, nechť zaplatí za vzdělání a může jít třeba do Honolulu či na Tahiti. Ale je tržní, abychom zaplatili vzdělání studentovi lékařské fakulty, a Merkelová se smála, že jsou Němci žebráci, tudíž školy nestaví, takže jim ty mladé lékaře máme poslat do Německa jako zboží bez zaplacení?

Tyto podrazy může odkývat Špidla, zdroje jsou číslo 2 Sobotka, ale nikoliv inteligentní člověk!

 

Sobotka tvrdí, že nejsou lidi na práci, a v televizích běží ukázky, jak v montovnách přibývají pomocní dělníci z Ukrajiny, Bulharska či Afriky po tisíci kusech měsíčně. Pak výrobky dodáme za cenu šrotu do Německa, to přidá razítko, pošle nám několik eur a miliony eur jim zůstane za nehty, zatímco nám zůstanou nevzdělaní dělníci z Ukrajiny, Bulharska, překupníci z Polska a negramoti z Afriky na sociálním hrbu!

 

Položme si základní otázku: je extrémista ten, co si zamkne dům a vetřelce od domu vyhání, nebo ten, co nutí majitele zamčeného domu, ať si tam vezme vetřelce, sám si objedná stráž, a pokud majitel domu vetřelce odmítne, nařkne ho z extremismu?

 

Další téma: máme být solidární s Polskem a Slovenskem, kteří se po Evropě, a především po Velké Británii rozlézají jak sarančata? (Je to tvrdé vůči Slovákům, ale jejich počet je i zde šílený, přestože je jich počtem polovina. To tak svoji vlast - Slovensko nenávidí? Tak proč mluví slovensky?) Poláci dělají v dolech či železárnách, aby si finančně polepšili, a když se tam propouští, k přilepšení chtějí ještě kompenzace a u nás zajistit práci?

Naopak svéprávný premiér České republiky by odletěl do Velké Británie, dohodl volný pohyb osob, a je jistota, že my tam problémy neděláme, tak by to snadno prošlo. Dokonce to Farage vyslovil a Mayová naznačila, že "pouze několik málo" zemí jim dělá problémy!

 

A právě výše podrazová, špinavá politika "o nás bez nás" premiéra Sobotky nutí lidi k tvrdé rétorice, ironii a přezdívkám, které jsou použity i zde. Velkoústý premiér si nic jiného nezaslouží. Jaký to rozdíl mezi hrdým Orbánem a patolízalem Sobotkou! A protože nejsme zvyklí napadat vládu a Sobotku argumentem, který není podložen i věcným důkazem, tak zde je: 

Vláda dá až půl miliardy tomu, kdo se postará o integraci cizinců ...

 

Děsivé!

Sobotka s rozzářeným obličejem jásá, jak tvrdě bojoval s Merkelovou a zvítězil: schválili jsme vše, s čím Merkelová přišla, tudíž jsme neschválili nic! Ostře jsem se postavil Merkelové, tvrdí Sobotka, nepřijmeme 6000 migrantů jako kvótu, ale 3x 2000 oznámil národu předseda z leknutí Sobotka. ODS má obrovskou munici a výsledek? Odpovězte si sami!

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

kubík
před 2 měsíci

Prví oběť policejní reformy ...stbák skončil...https://www.novinky.cz/domaci/415092-nam...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...