Proč se Poláci chovají jak sarančata, když je tam Britové nechtějí?

 

Tři polští ministři jedou řešit násilné útoky na Poláky do Anglie. Před několika dny v anglickém Harlow skupina mladistvých ubila na ulici čtyřicetiletého Poláka jen proto, že mluvil polsky.

 

Migranti jak lavina
Migranti jak lavina

Včera prošel ulicemi Harlow „pochod mlčenlivých“ za účasti asi tisíce polských a anglických protestujících proti incidentu. Aby v noci ze soboty na neděli ve stejném městě opět skupina čtyř či pěti mužů napadla před restaurací dva Poláky. Oba skončili v nemocnici. Jeden se zlomeným nosem, druhý s roztrženým obočím. Do Anglie míří proto příští týden polský ministr vnitra, ministr spravedlnosti a ministr zahraničí. Chtějí v Londýně řešit opětovné a množící se napadání polských občanů žijících v Anglii, píše niezalezna.pl.

 

Jenomže sami Poláci si brání svoji zem

Nedělej jiným, co nechceš, aby činili oni tobě, je staré přísloví. A zamíco Poláci si před uprchlíky a migranty brání svoji zem, zuří, když totéž dělají jiní jim. Milióny Poláků dělá v Anglii za jakoukoliv mzdu a tím místní přicházejí o peníze, protože za tuto nízkou mzdu nemohou žít, pokud si založí rodinu a nebydlí po dvaceti v jednom bytě stejně jako migranti u nás. I Bulhaři či Ukrajinci se u nás spokojí se mzdou 12 000 čistého a pro našince to mnohdy nepokryje ani náklady na byt, elektřinu a vodu ve městech.

Jistě, zločinci a lháři jako Dienstbier budou bojovat proti rasistům, protože kdyby se to pojmenovalo, jak to ve skutečnosti je, pan ministr bez práce by byl vyhozen na dlažbu a šel si hledat skutečnou práci. Až na výjimky Britové stejně jako my rasisté nejsou, ale milióny Poláků, kteří okupují Velkou Británii jak sarančata, tam už prostě nechtějí. Pokud vyhodí Poláky z Británie, páni podnikatelé budou mít menší zisky, protože britským občanům by museli zvednout mzdy. Bude pak místo nadzvukového letadla a pozemků na měsíci Branson platit vyšší mzdu britským uklízečkám a kuchařkám?

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Lomcovák
před 2 měsíci

Souhlas. Dobře napsáno.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...