První duel Trump - Clintonová vyhrál... Černošský moderátor Lester Holt, rasismus a CNN!

 

Je smutné, když moderátor evidentně přihrává jedné straně. Je jasné, že ten, kdo nabídne nepřizpůsobivé skupině místo řešení peníze, je u této skupiny vítězem. To mělo být hlavní motto, byť ne časové, ale zaměřením?

 

Americké volby
Americké volby

 

Je to na celém světě, je to i v USA. Jinak duel díky strašnému moderování a nepřipravenosti či úmyslné nepřipravenosti moderátora nemohl mít skutečného vítěze.

Pokud v dalších duelech bude stejný typ moderátora, nemající zájem předložit otázky skutečného řešení USA, skutečného řešení světa a tím řešení nejchudších obyvatel jak v USA tak v celém světě, má taková diskuze hodnotu rozepří štamgastů po desátém pivu a pár zazděných v HorníDolní.

Moderátor musí být pořádně připraven a pokládat skutečné otázky, nikoliv takové, ze kterých si sami aktéři hledají cestu k důležitým tématům a tím se občan nic nedozví, čas ubíhá, zatímco zkušený politik se může pitvořit a rozdávat polibky. Není ničím ohrožen, protože ho nikdo nedonutí jít s barvou ven.

 

Tohle pozlátko jsou dnešní USA, nebo příští moderátor bude kvalitní a hledat skutečnou cestu prosperity a míru po celém světě? Rasismus a menšiny je sice důležitý námět, ale vzniká z něčeho. A to něco musí moderátor hledat, nebo je pořad zbytečný, bezcenný či dokonce tendenční.

Duel lze zhodnotit i tak, že případně opálený Václav Moravec by byl černošskému moderátorovi vážným soupeřem. Ale pro občany je výslednicí nula. Howgh.


Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Rembrandtova Noční hlídka
před 2 měsíci

Clintonová: "Dělá audit. Proč nechce zveřejnit svoje daňové přiznání? Zde jsou dva případy, dva důvody. Možná není tak bohatý, jak říká, že je, druhý, možná nedává tolik peněz na charitu, jak říká, třetí důvod, my nevíme o všech jeho obchodních aktivitách, ale bylo nám řečeno od investigativních reportérů, že vlastní asi 650 milionů na Wall Street a v zahraničních bankách, nebo možná další důvod je, že nechce aby američtí lidé, kteří se dneska dívají, se dozvěděli, že neplatil žádné federální taxy (...) Takže pokud platil nulu na armádu, nulu na veterány, nulu na školy, nulu na zdravotnictví a myslím si, že on není až zas tak přátelský vůči tomu, aby celá naše země viděla, jaké důvody k tomu měl, protože to musí být něco důležitého. (...) Možná je to něco strašného, co se snaží skrýt."

Clintonová: "Udělala jsem chybu, že jsem používala osobní e-mail, pokud bych to mohla napravit, tak bych to samozřejmě udělala jinak. Ale nebudu se vymlouvat, byla to chyba a já jsem za to zodpovědná."

Trump: "To nebyla chyba, to bylo záměrně. To je opravdu neuvěřitelné, co jsi udělala." (ke Clintonové, která vymazala svých 33 000 e-mailů)

Trump: "Že se domnívám, že tahle země by měla mít znovu někoho v čele, kdo ví, co jsou peníze. My jsme 20 bilionů v dluhu a naše země nefunguje, tak to jsou peníze, které nám chybějí. Pokud bychom měli samozřejmě infrastrukturu v pořádku, tak by to bylo dobré, ale naše letiště, naše silnice jako jako někde v zemích třetího světa, když přistane kdekoli v New Yorku na JFK, když přistanete z Dubaje, z Kataru, a tam vidíte ty úžasná letiště, i z Číny, tam jsou ty úžasná letiště a když přistanete tady, tak my jsme zemí třetího světa. Takže to nejhorší co se stalo, že dlužíme 20 bilionů dolarů a přitom jsme ani nezačali. My jsme utratili 6 bilionů dolarů na Středním východě podle zprávy, kterou jsem právě viděl. Stojí to šest, pět, nevím, vypadá to, že je to šest. 6 bilionů dolarů, které jsme utratili na Středním východě. Za ty peníze jsme mohli dvakrát opravit celou naši zemi a jso to politici jako paní ministryně Clintonová, kteří způsobili tenhle problém. Naše země má obrovské problémy, jsme země, která potřebuje nové tunely, nové mosty, nová letiště, nové školy, nové nemocnice a my na to nemáme peníze, protože ty peníze jsme rozházeli na vašich nápadech.

Clintonová: "Možná taky je nemáme, protože jste neplatil žádné federální daně."

Trump: "Vy byste je stejně rozházeli."

Co se týče činnosti FEDu, Trump řekl, že americké akcie jsou "ve velké, tlusté, ošklivé bublině" ("in a big, fat, ugly bubble") a když FED zvýší úrokové sazby, bude to ještě horší. Jj, je to tak.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...