Vážně jsme dle BIS jediný stát na světě, kde nemají americké tajné služby své rejdy?

 

Pak je zde druhá možnost, že naše BIS je naprosto neschopná cokoliv najít a tak si přečte pár diskuzí, hodí to na papír a předhodí skupině pseudoodborníků, kteří nad tím žvatlají. Třeba europoslanec Pospíšil je zářný příklad.

 

Vědí, o čem mluví?
Vědí, o čem mluví?

Ale pak je tady třetí možnost: ultrapitomosti, předhozené tisku jsou tak primitivní, aby veřejnosti zacpali ústa a existuje skutečná zpráva BIS, kde vše uvádí na pravou míru. Prostě věřit, že BIS je naprosto dementní přece není možné! Zkusme se na některé "ultrapitomosti" podívat z blízka.

 

  „I na území ČR existuje potenciální hrozba teroristického útoku islamistických džihádistů napojených na takzvaný Islámský stát, případně na skupinu Džabha an Nusra,“ stojí ve výroční zprávě BIS.

Tak na tuto geniální zprávu nemusíme mít BIS. To je všem jasné a prověřování správné. To vědí všichni dospělí.

Kde jsou zpravodajské služby USA, fungující v každém státě a občas západní státy zahrozí?

Vážně nenašla BIS ani jednoho, nebo zde nemáme výrobní tajemství? A co Temelín, dostavba a stejně tak jako soutěž, přiznání Schapira i předešlého velvyslance USA o lécích atd., atd.?

V české republice rejdí i ruské a čínské tajné služby

Jenom hlupák by nevěřil, že tady nejsou. Samozřejmě jsou, ale co skutečně provádí, to nikdo neví. Těžko se budou vyptávat, zda Botič teče do Vltavy, či Vltava do Botiče. Na 100% dělají průmyslovou špionáž a ani se tím netají. I vláda Ruska říká, že spojením s našimi firmami si chce pomoct k technologiím. A vzhledem k tomu, že Čína předbíhá i USA, tak se jedná spíše o menší firmy, které potřebují kopírovat. A vojenská je ubohost: naše generalita se bez rozhodnutí USA ani na veřejné záchodky nepodívá, neboli všechny rozhodnutí se dělají v Pentagonu, maximálně ve Washingtonu a my jen pokýveme hlavou. Stejně jako pod SSSR. Tak co by Čína zde vojensky zjistila? Tamaru a pár chemických jednotek dávno znají...

A pak je zde obsáhlá ona "ultrapitomost", které se snad lidé z BIS musí sami smát

Podle BIS se snažili oslabit informační potenciál země utajenou infiltrací do českých médií a internetu nebo masivní produkcí propagandy a dezinformací. Snažili se také narušovat vnitřní soudržnost a akceschopnost organizací NATO či EU šířením nepravdivých informací, které například vytvářely virtuální hrozbu války, píše třeba ECHO24.

Takže když nám veřejnoprávní televize v čele s Votápkem předhazuje jednu kravinu za druhou, je to tím, že na něj působí ruské tajné služby? Nebo snad když veřejný onanista z neziskové organizace Evropské (porno)hodnoty udílí rady, jak máme chápat jeho hodnoty, stojí za ním tajné ruské služby, aby ty kraviny lidu tvrdil do očí? Nebo když Romancov či Fištejn se Štětinou s vážnou tváří potvrzují, že ukrajinské jednotky roztavily ruské obrněné pásové vozy tak, že z nich nezbyla ani kapička ocele, tak za touto "obrkravinou" stojí ruský agent? Nebo zde: Nesmí zapadnout: Jak kovošrot Porošenkovy ukrajinské armády zlikvidoval excelentní ruskou

Toto nám s vážnou tváří předkládá i BIS (ve formě, že takto nás ovlivňují ruští agenti) s dovětkem, že právě proto je lid český zmanipulovaný a je nutné si na to dát pozor. A vláda Bóži Sobotky to posvětí?

 

To snad ne!

Přece tyhle stupidní nesmysly nemohou být ústředním zpravodajským podkladem pro jednání vlády!

A pak je tu stále všeobjímající část zprávy, jak jsou média zmanipulovaná ruskými... Dolary? Kdo by za současného stavu bral rubly bez hodnoty, kdy ani ruská vláda nemá zájem na posílení?

Ruské tajné služby se podle BIS snažily například skrytě infiltrovat do médií a masivně podporovat státem řízenou propagandu a dezinformace. Konkrétně se jednalo o zprávy očerňující USA a NATO nebo vyvolávání či zneužívání vnitřního napětí v Česku.

Nebylo by toto dobré přeložit z češtiny do češtiny? Jak se masivně podporuje státní řízená propaganda, až z toho vznikne dezinformace? Úžasné, to by ani Milouš Jakeš nevymyslel. Znovu se vrátíme k tehdejšímu výzkumu: obrázek - který jasně dokládá, že utáhnout ještě více šrouby propagandy nelze! Přesto zpráva tvrdí demagogicky opak!

Přesto zpráva BIS tvrdí opak!
Přesto zpráva BIS tvrdí opak!

A nebo jsou ti ruští agenti naši spoluobčané, co se smějí Porošenkovým a tehdy Jaceňukovým nesmyslům, za pár dnů i západem vždy vyvrácených? Co Putin a jeho slinivka, slintavka, kulhavka, rakovina, demence atd., aby se opět po čtrnácti dnech objevil na scéně a USA šílely? Máme si snad vygumovat dle zprávy BIS mozky?

Jednou větou strašné, strašné, strašné.

Buď je lidem předhozena jakási "šmíra" a skutečná zpráva je jiná, nebo zrušme BIS, protože lidé si selským rozumem udělají lepší úsudek, než je za peníze ve zprávě popsané! A zadarmo!

Mimochodem, řekněte někdo BIS a především vládě, že založením antipropagandy se myšlení lidí nezmění. Stačí maličkost: aby se nám začala říkat pravda a všechny antislužby se mohou rozpustit.

.


 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Nikoliv snad , že bych si dnešní Rusko idealizoval
před 2 měsíci

jen mi přijde, že se Rusové nechovají o nic hůře, než jiné velmoci a dělat z něj v současné situaci největší nebezpečí pro Českou republiku, mi přijde neobyčejně nespravedlivé, nebezpečné a navíc hloupé.

Naši státníci a propagandisti si patrně nikdy nedokážou zachovat chladnou hlavu a potřebný odstup. Jejich politika je věčně jen ode zdi ke zdi. To původní - poníženecké adorování SSSR a hlupácké pomlouvání USA, bylo po sametu radikálně nahraženo poníženeckým adorování USA a hlupáckým pomlouváním Ruska.

Ostatně, ve stejném duchu vyznívá i ta čerstvě zveřejněná zpráva BIS za rok 2015. Prý - hlavně bacha na rusáky!

Namísto nezáživné polemiky, už raději končím trefnou poznámkou z diskuse na Virtually.cz, od kolegy Petrofa:

„To už říkával M. Topolánek - zprávy BIS je škoda času číst. Pořád to samé a pořád dokola. Šup s tím do šuplíku, případně tím podložit almaru ....“

Zdroj: http://josefhavranek.blog.idnes.cz/blog....

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...