Také jste si všimli této záhady? Pospíšil, člen kmotrovské (údajně) ODS, gay a vede v této společnosti žebříček popularity! Není to zvrácenost? Nestaví to vše na hlavu?

Petr Nečas a primátor Svoboda: dva lidé, kteří pomalu mění ODS. I Václav Klaus otupuje ostří a přijel do Budějovic. A to je přesně čas, kdy musela ČSSD a TOP 09 reagovat. Jasné vítězství a semknutí ČSSD s TOP 09 by mohlo dostat trhliny.

 

Dnes se spouští zkušební videoprojekt 5P. Kliknutím myši na obrázek (velký viz výše) naskočí video ve formátu MPEG-4, spustitelné ve všech prohlížečích. Změnu dílu a název najdete vždy na velkém obrázku. Pokud novinka zaujme, bude se pracovat na přímém spouštění formátu klasické televize.

E15.cz

Opět nás Evropská unie podle E15.cz vydírá. Naše peníze, které máme uschované v Bruselu, nám prý nevydá, dokud se jí nepodřídíme v dalším zákoně. Schovávat peníze v Bruselu ja fakt výhodné, když je nám vrací jako výpalné!

 

Je zvláštní, že sdělovací prostředky si všímají rasismu, který prý údajně cikány provokuje. A vůbec se nepozastaví nad výroky, které se veřejně řeknou a jsou pravdivé.

 

Je málo věcí, na kterých se shodli osmašedesátníci, neboli napravení komunisté z roku 1968 a zastánci klasického trhu z let devadesátých.

"Manželé se v noci na sobotu vraceli ve tři čtvrtě na jednu domů a v ulici Bratří Čapků je brutálním způsobem napadla agresivní skupina," uvedl velitel strážníků Josef Hulín pro server iDnes.cz po deseti dnech.

 

Znáte refrén písničky kanonýru Jabůrkovi? Přiletěla koule prudce utrhla mu obě ruce a on pořád ládo ládo ládo,  pořád ládoval...

 

Rok a půl před volbami se zdá, že voliči pomalu zjišťují, jak byli podvedeni. Totální destrukce ČSSD a Kalouskovy podrazy s námluvami levice začínají být realitou a volič český pozvolna začíná rozlišovat.

Evropský parlament doporučil členským státům Evropské unie, aby se nezabývaly výjimkou k lisabonské smlouvě související s uplatňováním Listiny základních práv EU, kterou si vymohl Václav Klaus v době, kdy byl českým prezidentem.

 

A na vaše výjimky si nikdo hrát nebude. Nastal čas oznámit EU, že peníze na dotace do Bruselu nepošleme, dokud to nepodepíší. Sliby se mají plnit, především EU má ukázat, že to není stoka politická! Nebo je?

 Fakt vtipná argumentace jak od Kmenty. Zdroj nelže, lze si pravost ověřit, ale zdroj, u koho ověřit neprozradím....

 

Pane ministře Kalousku, nevím, co pořád máte s tou krizí, když peníze létají oknem a každý lobista si urve, co chce?

soudruzi zastupitelé se rozhodli, že fotbal je důležitější než dětský výživa a práce chudých a vrazí do Baníku 115 miliónů korun.

Jak jinak si vysvětlit, že vedení v Ostravě má tolik peněz, že klidně od Baníku Ostrava odkoupí stadion pro fotbalisty, kteří se předlužili a neví kudy kam?

 

Pacifik z Braníka
Pacifik z Braníka

Ráno chmurné, deštivé, zatažené a představa celodenního sezení venku moc velké nadšení neskýtala. Ale cesta do Bráníku, Mekky to „Pacifického expresu Praha, Čerčany, Dobříš, Paříž“ už přece jenom ukazovala vlídnější tvář“. I s babičkou funící lokomotivou.

Příroda|19. května 2013|1 komentář|31 fotografií|Pokračování...

 

Katastrofa, hrůza, zděšení, zoufalství... Srdceryvné výkřiky slovutných ekonomů zaplavují deníky a servry po prvním kvartálu.

 

Vidím dnes už senátora Velebu, jak pláče v televizi nad zkažeností vlády a ne-pomoci českému venkovu. Přijedu na Zahradu Čech do Litoměřic a slyším stejný pláč.

 

aby se pomstil ČSSD. Je možné, že stejně jako Kubiceho zpráva bude soud s Rathem pro ČSSD likvidační, naznačuje Richard Dolejš z ČSSD.

 

Jako u nás… Něco je zvrácené, ale dokážeme popsat co? A hlavně, dokážeme se nebo dokonce smíme se stupiditě bránit?

Licoměrnost, jak se od diskuzí odblokovávají blogeři, zatímco levičáci a odboráři mohou vše. Názorná ukázka z iDNES!


Zatímco Václav Klaus, Nigel Farage, Zahradil a další se stávají stále věrohodnějšími, Rouček, Falbr, Špidla, Sobotka, Zeman a Schwarzenberg pláčou: prosím, neberte nám EURO...

Moravec , který je posedlý nenávistí vůči Klausovi a Marvanové, které sebrali dlouholetou hračku.

Nejdřív prosím pohled, ze kterého reaguji na onoho hvězdného ekonoma , narozeného devět let po okupaci sovětskými vojsky a nám vysvětlujícího, jak by bylo, kdyby bylo....

Potvrzeno: první ročník Trampských Pikovic, které volně navazují na již ukončenou šňůru Pikovic - Setkání pod Medníkem.

 Pavel Kohout, Bohumil Sobotka, pravicobijec Zaorálek, opět Špidla „zdroje jsou“ a další se přou. Pomůže změna volebního systému nebo informace kdo více zadlužuje naši zem?

Neuvěřitelné pokračování má obsazení ÚSTRu bolševickými revolucionáři z řad levicové naděje posvěcené bolševickým senátem České rerpubliky.

Když Milouš Jakeš tvrdí mladým, jak dřív bylo jinak, lže. Podívejme se, jak bylo před pádem komunistů ve fotbalové sféře....

Blíží se jaro, blíží se i upalování čarodějnic. Košťata různých typů a rychlostí začnou mizet z prodejních pultů.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...