Jetvart Manukjan
Jetvart Manukjan

Česká armáda naprosto selhala, místo obrany demokratických hodnot jako je svoboda slova, se nám ve spolupráci s policií tyto hodnoty naopak snaží vzít.

 

Ubytovna v Trenčianské ulici v Bratislavě je jedním z nejděsivějších míst. V otřesných podmínkách se tady tísní sociálně slabé rodiny romského původu včetně 26 dětí. Mezi nimi i dvanáctiletá Malvína, která se co nevidět stane nejmladší matkou v historii Slovenska.

 

Analytická "hvězda" pro Rusko Votápek
Analytická "hvězda" pro Rusko

Kdo volí Putina je zaostalý, kdo volí Putina je primitivní, kdo nenadává na Putina je dementní...

 

Ojojoj, bude vyštvan
Ojojoj, bude vyštvan

Je třeba pečlivě zvážit, abychom se nedopustili dalšího trapného omylu, musí si myslet velvyslanecká americká hvězda v České republice Schapiro, u které se nitky dle veřejných zdrojů sbíhají.

 

Bože, ty to vidíš
Bože, ty to vidíš

Ruští studenti vypískali ideologa Antimajdanu: Zmizte odsud, propagandu tu nechceme, je nadpis v Lidovkách..

 

V záplavě fantasmagorických zpráv mnozí přehlédnou faktické, důležité údaje: touto dobou při poloviční ceně za ropu a plyn, mělo být Rusko na kolenou. Byli tací, kteří to odmítali jako blábol a podraz, ale když si stály americké ratingové agentury za svým...

Šýcarská justice jednala na základě žádosti amerického ministerstva spravedlnosti, které vyšetřuje obvinění z vydírání, praní špinavých peněz a podvodu v souvislosti s přidělením fotbalových soutěží a televizních práv.

Kvůli utajení pak Rusové podle Američanů používají extrémní opatření. „Rusové se snaží skrýt své ztráty tím, že sebou vozí mobilní krematoria.

 

Spencerová
Spencerová

Fraška jménem US ARMY údajně těžce bombarduje ISIS, ale pod pláštíkem boje pomáhá destabilizovat celý region, protože tam opozicím prodává zbraně. (Např. proti Asadovi v Sýrii.)

 

idol Ištvan
idol Ištvan

Když dostane vrah tři roky, tak proč by Nagyová za tak šílený zločin - dostala dárky a hystericky ječela - měla dostat pouhých osm let? Žádám trest smrti!

(Na závěr jasné vyjádření)

USA už nedokáží zachytávat jakýkoliv ekonomický pohyb a pouze zbraně je drží nad vodou. . Každý den se podepisují smlouvy, obrovské kontrakty, navyšuje kapitál, důkazy nejsou imaginární, ale hmatatelné.

 

Nádherný příklad zmatenosti lidí v dnešní době. Psát o písních, přátelství a přírodě by bylo stálé opakování a posázavská stezka je krásná, takže krásnější nikdy nebude. Pokud ji člověk nezničí…

 

Příroda|25. května 2015|0 komentářů|22 fotografií|Pokračování...

 

Andrzej Duda
Andrzej Duda

Mainstreamová masáž dělala z Poláků eurošílence. Mnoho lidí na tuto rétoriku naskočilo. A ejhle, jak hluboko jsme se mýlili.

Voltaire : "Nesouhlasím s Vámi, ale udělám vše proto, abyste svůj názor mohl obhajovat".

To, co jsme psali v minulých měsících má stále zrychlující trend. A posměch amerických současných špiček čiší více nenávistí, než fakty.

 

A už to začíná
A už to začíná

Ruští vojáci Alexandr Alexandrov a Jevgenij Jerofejev zajatí u města Ščastje potvrdili svoji příslušnost k ruské armádě i v rozhovoru se zpravodajem ruského listu Novaja gazeta.

A za frenetického potlesku TOP 09, Štětiny, Kalouska, Schwarzenberga... V okamžiku, kdy se Slováci chtěli osamostatnit, měli jsme požádat USA o přátelskou výpomoc a v Bratislavě, Košicích zahájit "humanitární bombardování...

A to do slova a do písmene! Sám, ač bohat, hraje si na hrdinu, když má kolem sebe stovky ochránců! Co mu brání, aby šel vlastnoručně bojovat a ukojil svoji touhu?

Neměli bychom se vyjadřovat k odebrání dětí, když nic nevíme zda "trochu"... Nebo jsou extrémně živé a špatně zvladatelné. To tvrdé odsouzení je k následným krokům, které jsou stejné, jako nacistická převýchova za druhé světové války

 

Ruská platební karta
Ruská platební karta

Visa a MasterCard jsou v pohotovosti a studují, jak by to mohly oddálit. 12.5.2015 na webových stránkách Narodnayakarta.vesti.ru totiž začala soutěž o první název ruské platební karty.

„Poslední ECOFIN, solidní průšvih. Přítomno 25 ministrů, dva státy vyslaly státní tajemníky. Za ČR chyběl ministr Babiš, ale i náměstci napsal Jakub Janda z Iniciativy pro evropské hodnoty.

K čemu je dobré, že na obnově Ruska dře mnoho lidí do úmoru a proti zločinům USA dokáží postavit pevnou hráz, když následně na místech, kde se setkávají emoce a získávají sympatie, Rusové vždy selžou?

Na podzim minulého roku skončilo kvantitativní uvolňování v USA, kdy rotačky na tisk dolarů přibrzdily a Goebbelsové Obamovy administrativy se bili v prsa: ať se svět třese, už jsme opět silní.

Twin Peaks
Twin Peaks

Poslední dny si můžeme zkonfrontovat motorkářské "gangy" z Ruska a USA. A s naprostou jistotou můžeme říci, že ti američtí vítězí vysoko rozdílem třídy.

Neměla by si Evropská centrální banka povídku Šimka a Grossmanna "Exkurze do ZOO" pouštět každý den jako základní poučku ekonomie?

Nadšené výkřiky v Babišonovinách: naše ekonomika je raketa, vzhůru k nebesům, Ano, bude líp... Snad nás Bůh trestá za to, že jsme si dali dárkem Babiše, Krnáčovou a další esa hvězdné pěchoty...


A nyní už jsou přesvědčivé důkazy: satelitní snímky, na kterých je vidět krev, střelba z děla, dělové koule. To vše je v dalším díle o vrahovi - vůdci Severní Koreje Kim Čong-unovi.

Chytrost se přenáší do Evropy
Chytrost se přenáší do Evropy

CIA společně s jihokorejskou tajnou službou má jasné a přesvědčivé důkazy: strýc Čang byl popraven za zradu střeleckou četou.

 

Necháte si ze sebe stále dělat hlupáky? Proč?

Zkusme rozplést dezinformační kampaň, která se kolem nás rozpoutala. Není to tak těžké, jak se mnohým zdá.  Zkuste si to se mnou. Za komunistů jsme se bez toho neobešli.


 

Schapiro go home
Schapiro go home

Když se objevila první obvinění z malých servrů, že začíná být nebezpečné propojení velvyslanců USA, nejvyšších státních zástupců , vyšetřovatelů (vybraných) a vybraných politiků, vypadalo to jako konspirativní teorie na zviditelnění.


François Hollande: a tak, milý, velice milý Raúle Castro vás, i vašeho bratra Fidela už nadále jenom miluji a miluji. Už nejste náš nepřítel, ale nyní jste přítel.

Jalůvka přiznal, že jej naprosto zaskočila jedna věc: „Byl jsem v šoku z agresivity lidí, kteří nám po zveřejnění průzkumu volali do agentury a psali nám, že jsme hajzlové a američtí zaprodanci.“

Stokrát opakovaná lež se sice stává pravdou, ale tak tvrdý úder K.O Pentagon nečekal. Rusové vyvinuli zbraně, o kterých se USA ani nesní.

Marek Obrtel
Marek Obrtel

 

Občane Schwarzenbergu, občane Kalousku, občane Štětino a vy ostatní, co voláte po boji s Ruskou federací. Neumíte si ani představit, jakou sílu jste proti sobě postavili!

Pohled McCaina na ekonomiku USA

Šéfka americké centrální banky (Fed) Janet Yellenová dnes varovala před potenciálními hrozbami spojenými s vysokými cenami akcií.

 

Pohled McCaina na ekonomiku USA
Ekonomika|7. května 2015|1 komentář|2 fotografie|Pokračování...

Málokdo si uvědomuje, že podstatou vítězství nad fašismem a komunismem není krásnější život občanů planety Země, jak by se mohlo zdát, ale neuvěřitelně obrovský profit jedné mocnosti, která na hrůzách a bestiálním běsnění vydělala

Přestaňte lhát!

Vyjádření pana prezidenta, že se nenechá poučovat americkým velvyslancem o tom, zda je nebo není vhodné účastnit se vojenské přehlídky... Andrew Schapiro se snažil být velmi diplomatický, ale ruskému občanu se dostane sdělení, že se český prezident „musel“ ohradit proti „nátlaku“ Američanů.

A není to snad pravda?

 

Chytrá blondýna
Chytrá blondýna

A USA diplomacie se hroutí...Starosta Ankary se ve svých komentářích navezl do mluvčí americké diplomacie Marie Harfové, kterou nazval „hloupou blondýnou“, informoval britský deník The Times.

 

Statek Reittknechtka
Statek Reittknechtka

Osobně jsem napsal na odbor kultury Prahy 4 a požádal o okamžitou nápravu. Možná se mnozí zeptají, proč tak razantně? Jsem Čech, jsem Pražák, ba co víc, moji rodiče a prarodiče pochází z míst, kde se SS jednotky vyřádily nejvíc: Pankrác, Zelená liška, Nusle a … Reitknechtka.


A tímto způsobem k Pražskému povstání přistupuje Úřad městské části Praha 4 Antala Staška 2059/80b 140 46 Praha  4

Děkujeme, důstojně k památce zesnulých obětí a válečných hrdinů...

Neuvěřitelné věci se dějí. Podaří se nám zachránit USA, nebo se zhroutí? Znamenaly mimořádné návštěvy Bělobrádka, shození Nečasovy vlády a nyní oslava (hraná) Babiše, neboli prosík na kolenou, abychom výzbroj z USA dovezli?

Dá se nějak zjistit, kde končí ruská propaganda a začínají skutečné problémy nejen USA? Dá a není to zase až tak složité. Ukažme si na dalším příkladu.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...