Současný militantní socialismus s lidskou tváří a vedoucí úlohou USA překročil rubikon světových zločinů a svět už by mlčet neměl!

Ukrajinský zpravodajský web Apostrof v úterý zveřejnil dokument, který má být dopisem ukrajinské civilní rozvědky SBU, ve kterém se uvádí, že 66letý Depardieu zákaz vstupu na Ukrajinu dostal „v zájmu zajištění bezpečnosti státu“.

 

Aktuální zpráva, která přesně ukazuje, jak zloděj křičí: chyťte zloděje! A americká pakáž vše svádí na jiné!

V záplavě zpráv o utečencích, o hádkách politiků a vyzbrojování (povinného) států Evropy pod dohledem USA nestačíme (nesmíme?) zaregistrovat, co se děje v Rusku.

Neuvěřitelné, jaké absurdní odpovědi se dozvídá naše veřejnost, pokusí li se zjistit, proč jsme se nepřidali jako zakladatelé Asijské banky (AIIB).

To, co se děje v těchto dnech, nemá ve světové ekonomice obdoby a mnoho “elitních ekonomů“, nositelů Nobelových cen zděšeně zírá!

 

Babišova zázračná pokladna
Babišova zázračná pokladna

Jak nádherně  vypadá skvělá kontrola

až srdíčko spravedlnosti zaplesá. Kdyby...

 

Jedině folk
Jedině folk

Nějaký Kamil Střihavka, ale když to rozbalí Wabi Daněk, to je něco...


Hospodářské noviny: Zdá se, že počítačový systém už je tak absurdní, že nejenže přestává pomáhat lidstvu, ale začíná být vyloženě nebezpečný.

 

Kunovická firma Evektor Aerotechnik, jeden z největších výrobců letadel u nás je kvůli rozsudku amerického soudu v exekuci a dochází jí peníze. Co je na tom divného?

Podle pravidelných týdenních statistik americké agentury EIA se zásoby ropy v USA ve 29. týdnu rostly o 0,5% respektive 2,5 miliónu barelů na celkových 463,9 miliónu barelů.

Kdo se pohybuje po Praze v autě, či na severu našeho území určitě potvrdí tato slova: Pražáci (minimálně ti, co mají tuto značku), svoji agresivitu zmírnili. Největším nebezpečím nyní jsou řidiči starých, silných aut napříč naším územím a kamiony se značkou PL.

Ženské libido, které bylo nalákáno stylem, že ženský pohlavní orgán, který nezná soulože dle aktérky Leonardové, jako by nežil, nahnal do kin neuvěřitelně velké hejno nadšených divaček.

Jsme zde, abychom čelili společně s vámi nepříteli. Souzi vojáci, nepřítel nespí, nepřítel bdí, souzi vojáci a východní imperialisté jsou už na hranicích! A chtějí napadnout spojené státy evropské!

Komu se zdá titulek přitažený za vlasy tak vězte, že skutečnost je horší. Padají mosty? No a co, opravíme opravené, tím rychle protečou peníze rozpočtem a vítězství v HDP nám nikdo nevezme!

 

Ve skutečnosti však to dnes již připomíná klasické "letadlo" či jak Financial Times píše o posledních dnech Pompejí. Co se vlastně děje na Wall Street? Zešílela americká burza či majitelé akcií?

Podle rozhodnutí soudu není možné umístit elektroměry do nedostupné výšky v jedné čtvrti, pokud jsou v jiné čtvrti ve výšce běžné.

 

Nadávat těm, co nechtějí pomoci Řecku do bolševiků, je trapné. Je to trapné, pokud není definován důvod a uvádí se ten zástupný.

Zešílely USA? Kde je konec dalším a dalším zvrácenostem, které se každý den objevují na dnešním divném, americkém kontinentu?

K.O. Řecko přijme bez komentáře? Nebo je v záloze něco silnějšího?

Kačer Donald Tusk a Tomáš Prouza roztřeseným hlasem: ještě nám balíky peněz od daňových poplatníků na konta budou chodit!

Není nutné vědět, zda si to občané skutečně myslí. Je nutné vědět, že toto zastánci EU veřejně říkají.


Manželé provozující cukrárnu odmítli pro své náboženské přesvědčení upéci dort lesbickému páru a čelí za to pokutě ve výši 135 000 dolarů.

Stejně jako v padesátých létech minulého století jsme dali policii nekontrolovatelnou moc. A důsledky neuváženého činu zažily tři generace!

Smích zamrzá západním politikům na rtech. Ještě neoschl inkoust na AIIB a už je další silný kalibr na světě:

Když se začaly regulovat lehké topné oleje (mimochodem kvůli ekologii v Rakousku a Německu) mnozí nabádali, že to bude nejen obcházeno, ale že korupce a zlodějna jenom pokvete.

Dva teplouši si to rozdávají na veřejnosti: Amerika je O.K.

Dvě lesby si vyznávají lásku na tenisovém kurtě: Amerika je O.K.

Děti souloží na každé párty v eL Ei (minimálně v televizi): Amerika je O.K.

Je to poučení a poučka, bez které by ekonomický systém nemohl fungovat a nikdo rozumný to neodsoudí. Tak v čem je problém, že lidé kolem mě (skuteční pravicoví občané) toto odsuzují a mnozí jsou na straně Řecka?

 

Odkazy a připomínky mimo téma 

Mnozí sem přidáváte do diskuze velmi zajímavé odkazy mimo téma, které však vzápětí zapadnou a je to škoda.

Proto je do lišty vložen stálý odkaz, kde se bude moci cokoliv ukládat a případně se k tomu vrátit.

Různé|7. července 2015|1 komentář|trvalý odkaz

 

Řecko
Řecko

I když je to velice těžké, většina stejně jako u nás neví, co za hrůzy by je mohlo čekat. Ale dle dostupných (seriozních) výpočtů a propočtů, stejně tak jako porovnáním by jednoznačně Řekům pomohlo, kdyby přešlo k drachmě.

Ano, i já s úžasem sleduji, že je naprostá záhada, jak je možné, že lidstvo nevymřelo dřív, než se dostalo do 21. století informačních technologií.

Ministr Chovanec žádá prošetření a povolává si nejvyšší složky policie k raportu. Co se skutečně stalo?

1. července Čína oficiálně ratifikovala dohodu o založení rozvojové banky BRICS. Dříve tak už učinili ostatní členové tohoto formátu – Rusko, Indie, Brazílie a Jihoafrická republika.

Vážený pane premiére Sobotko

Jako občanu České republiky je mi nejasný postoj ministerstva financí v čele s ministrem Babišem k Asijské rozvojové bance (AIIB).

Jakmile válka začne, „dějí se věci“. Válečných zločinů může být sice více nebo méně, ale v každém případě jich beztak bude mnoho. Není bez zajímavosti, že na veřejnost začínají pronikat zprávy o nepřímých rozhovorech mezi Izraelem a Hamasem o dlouhodobém zastavení palby.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...