Skutečně reprezentační trenér hokejistů Hadamczik krade ve velkém?

 

Hadamczik
Hadamczik

ihned.cz

Hospodářské noviny: zatímco politikům  dnes již neprojde ani diskuze s údajnými kriminálními živly (ale to je dobře), trenér reprezentantů v hokeji podle redaktorů Hospodářských novin krade s pozemkovým fondem ve velkém a kvůli hokeji je klid po pěšině.

Další podezřelou zakázku "ze známosti" vysvětluje reprezentační hokejový trenér Alois Hadamczik. Poté, co vyšlo najevo, že jeho 22 letá přítelkyně získala 270 tisíc od Pozemkového fondu, kterému šéfuje trenérův známý Radim Zika, HN zjistily, že Hadamczik úřadu pronajímá své kanceláře.

Hospodářské noviny zjistily, že kromě Lucie Placzkové, 22leté přítelkyně reprezentačního hokejového trenéra Aloise Hadamczika, si fond najímal i její matku Stanislavu. Podle interních dokumentů Stanislava Placzková z Hlučína loni fondu naúčtovala 84 500 korun za ekonomické poradenství.

Vyvolává to stejné otázky jako před dvěma týdny, kdy HN zveřejnily smlouvy s Lucií Placzkovou, mladou absolventkou střední školy, která od fondu v roli údajné ekonomické expertky dostala 270 tisíc. Se složitou agendou úřadu, který spravuje státní půdu miliardových hodnot, přitom žádnou dohledatelnou zkušenost 22 letá ZKUŠENÁ EXPERTKA nemá. Lucie Placzková, dvaadvacetiletá absolventka hlučínské střední školy a přítelkyně reprezentačního hokejového kouče Aloise Hadamczika, se loni stala externí poradkyní Pozemkového fondu - skandály provázené instituce, která spravuje státní půdu miliardových hodnot.

HN v posledních měsících několikrát upozornily, že hospodaření Pozemkového fondu provázejí vážné pochybnosti. Například: statisícové poradenské smlouvy za ředitele Ziky získali i jeho kamarádi z liberecké ODS - včetně exprimátora Jiřího Kittnera, dnes obviněného z machinací s městským majetkem. Na letošní rok, kdy fond zanikne, si chtěl také Zika objednat právníky za 140 milionů.

Zikův podpis je také pod smlouvou, jíž se fond zbavil lukrativních parcel v Bedřichově v Jizerských horách. Půdu vyměnil za pole na Vysočině. Firma, která parcely získala, by na nich jednou mohla vydělat až 90 milionů.

Úřad přitom končí!!

Hokejový trenér Alois Hadamczik má do konce roku jisté nájemníky ve svém domě v centru Ostravy. A s nimi i celkem 6,6 milionu od státu. Radim Zika (ODS), ředitel státního Pozemkového fondu a Hadamczikův dobrý známý, sem totiž nastěhoval své úředníky. Je to celý propracovaný systém, jak proudí miliardy do soukromých kapes.

Vydržovat si milenky a masérky za státní peníze - to už je fakt "hustý", jak říkají mladí...

Celé najdete zde:

 

Státní úřad platil nejen Hadamczikovu přítelkyni. 85 tisíc poslal i její matce - čtěte ZDE

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
jumbo
před 5 roky

pařáte, podej trestňáka!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...